Τι είναι η Κυριακή Δευτέρα;

Η μεγαλύτερη ημέρα αγορών του έτους είναι σε απευθείας σύνδεση και σας προσφέρει καταπληκτικές προσφορές

Είναι εύκολο να συνδέσετε τις κουκίδες μεταξύ της μαύρης Παρασκευής και της Κυριακής Δευτέρας, αλλά ξέρατε ότι η Κυριακή Δευτέρα ξεκίνησε ως πώληση μαυροπίνακα από τη Μαύρη Παρασκευή; Οι έμποροι λιανικής πώλησης παρατήρησαν ότι η Δευτέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών άρχισε να αυξάνεται στις ηλεκτρονικές πωλήσεις. Αυτό οδήγησε στο Shop.org να σβήνει το «Cyber ​​Δευτέρα» ένα moniker ως ένα άγκιστρο για να προσελκύσει ακόμα περισσότερους καταναλωτές και το όνομα κολλήσει.

Τι είναι η Κυριακή Δευτέρα;

Θα σας συγχωρεθεί αν υποθέσετε ότι η Κυριακή Δευτέρα είναι απλά μια δέσμη τεχνολογικών εταιρειών που θέτουν τα ηλεκτρονικά τους στην πώληση. Η αλήθεια είναι πραγματικά απίστευτη. Η Κυριακή Δευτέρα είναι πλέον η μεγαλύτερη ημέρα αγορών της χρονιάς, ξεπερνώντας ακόμα και τη Μαύρη Παρασκευή. Το 2016, οι πωλήσεις της Cyber ​​Monday ήταν μόλις κάτω από 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι πωλήσεις ξεπερνούν πολύ πέρα ​​από τα ηλεκτρονικά σε κάθε πτυχή του λιανικού εμπορίου και το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν υπάρχει καμία επένδυση μέχρι τις ώρες για να ωθήσει και να σπρώξει για ένα από τα πολύ λίγα καταστήματα λιανικής πώλησης πόρτα που χρησιμοποιούν για να τραβήξει τους αγοραστές στο κατάστημά τους. Μπορείτε να ψωνίσετε στην πιτζάματά σας!

Πότε είναι η Κυριακή Δευτέρα;

Η Κυριακή Δευτέρα πάντα πέφτει τη Δευτέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών. Το 2017, πέφτει στις 27 Νοεμβρίου. Αλλά επειδή οι συμφωνίες μπορούν να αρχίσουν στις 12:01 π.μ. στις 27, μπορεί να κάνετε πολλά από τα ψώνια σας αργά το βράδυ της Κυριακής.

Cyber ​​Δευτέρα vs Μαύρη Παρασκευή: Ποιο είναι καλύτερο;

Μην περιμένετε να πάρετε την καλύτερη διαπραγμάτευση για τα ηλεκτρονικά μόνο και μόνο επειδή περιλαμβάνει τη λέξη "cyber". Ενώ η Κυριακή Δευτέρα είναι αποκλειστικά μια ημέρα ηλεκτρονικής αγορών και σίγουρα θα έχει κάποιες καλές προσφορές για την τεχνολογία, η Μαύρη Παρασκευή εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη μέρα για να αγοράσει gadgets. Εξίσου περίεργο, η Κυριακή Δευτέρα είναι μια μεγάλη μέρα για τη μόδα.

Και όπως θα περίμενε κανείς, η Κυριακή Δευτέρα περιλαμβάνει επίσης συμφωνίες όπως η ελεύθερη ναυτιλία που συνήθως δεν θα βλέπατε στα καταστήματα τούβλων και σκευών που φιλοξενούν πώληση Black Friday.

Φυσικά, η μεγαλύτερη διαφορά είναι το γεγονός ότι η Cyber ​​Monday γίνεται online. Όχι μόνο αυτό σημαίνει ότι δεν περιμένουν σε παρατεταμένες γραμμές, σημαίνει επίσης ότι ο έλεγχος των κοινωνικών μέσων μπορεί να γίνει αναπόσπαστο μέρος της εύρεσης καλών προσφορών. Εδώ προτείνουμε:

Λάβετε υπόψη σας ότι όλα αυτά τα ενημερωτικά δελτία για τα οποία έχετε εγγραφεί και μάρκες που αρχίζετε να ακολουθείτε, θα μπορούσαν να προστεθούν σε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στοχευμένες διαφημίσεις που θα μπορούσατε να δείτε. Μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ένα δίκαιο εμπόριο, αλλά είναι κάτι που πρέπει να εξετάσετε. Μην φοβάστε να καταργήσετε την εγγραφή σας μόλις περάσουν οι συμφωνίες.

Κάθε χρόνο μπορεί να αλλάξει, αλλά στο παρελθόν αυτές οι συστάσεις έχουν γενικά δίκιο:

Τι να προσέξουμε στη Δευτέρα του Κυπέλλου

Όπως και με οποιαδήποτε πώληση, θυμηθείτε πάντα το κατάστημα σύγκρισης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά τις λεγόμενες πωλήσεις φλας. Ακριβώς επειδή κάτι έχει μια μεγάλη έκπτωση από την προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης (MSRP) του κατασκευαστή δεν σημαίνει ότι είναι πολύ. Ο μόνος πραγματικός σκοπός του MSRP είναι για τους λιανοπωλητές να το χρησιμοποιούν όταν σας πείθουν ότι έχουν μια μεγάλη πώληση πηγαίνει.

Επειδή η Κυριακή Δευτέρα συμβαίνει σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε εύκολα να διπλασιάσετε τις τιμές ελέγχου. Το Amazon είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επιβεβαιώσετε μια καλή συμφωνία. Εάν μπορείτε να το πάρετε εξίσου φθηνό με το Amazon, δεν εξοικονομείτε πολύ στη Cyber ​​Δευτέρα.

Μην χάσετε την Πράσινη Δευτέρα, επίσης

Αν χάσετε όλες τις πωλήσεις στη Μαύρη Παρασκευή και την Κυριακή Δευτέρα, μην απελπίζεστε. Η δεύτερη Δευτέρα του Δεκέμβρη είναι συνήθως η ημερομηνία αποκοπής για εγγυημένες ημερομηνίες αποστολής κατά τη διάρκεια των διακοπών. Ονομάζεται Πράσινη Δευτέρα , είναι μια μεγάλη μέρα για να επωφεληθείτε από περισσότερες πωλήσεις στον κυβερνοχώρο.