Οι 8 καλύτερες φορητές ηλιακές φορτιστές να αγοράσουν το 2018

Μην πιάσετε στην έρημο χωρίς ένα

Όλοι γνωρίζουμε τον ξαφνικό πανικό που συναντά όταν βλέπουμε μια προειδοποίηση "χαμηλής μπαταρίας" στο smartphone, το tablet, τον φορητό υπολογιστή μας ή σε άλλη συσκευή. Αλλά τι εάν δεν είστε γύρω από μια πηγή ενέργειας για να συνδέσετε και χυμό επάνω; Είτε είστε πεζοπορία σε εθνικό πάρκο, κάμπινγκ σε εξωτερικούς χώρους ή απλά περπατώντας στην πόλη, αυτοί οι καλύτεροι φορητοί ηλιακοί φορτιστές μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την τροφοδοσία σας από τη μεγαλύτερη μπαταρία και την πηγή ενέργειας γύρω από: τον ήλιο.

Ο εξαιρετικά αποδοτικός φορητός ηλιακός φορτιστής Wildtek 21W είναι μια λύση για να παραμείνετε φορτισμένοι ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε. Συμβατό με μια πληθώρα συσκευών (χάρη στις δύο θύρες USB), το Wildtek προσφέρει εξαιρετικά αποδοτικά ηλιακά κύτταρα με αποτέλεσμα ταχύτερη φόρτιση χρόνος που είναι σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορος από τα ανταγωνιστικά μοντέλα. Με τη μέτρηση των 6,6 x 12,4 x 2,2 ίντσες και βάρους 2,1 λίτρων, το Wildtek αναδιπλώνεται επίπεδη για φόρτιση και επαναφόρτιση και αναδιπλώνει το δικαίωμα για επιπλέον φορητότητα και μικρότερη αποθήκευση. Η ενσωματωμένη βάση σας βοηθά να βρείτε την τέλεια γωνία για να απορροφάτε όσο το δυνατόν περισσότερο ηλιοφάνεια για τον ταχύτερο χρόνο επαναφόρτισης. Εύκολο να ταιριάζει σε ένα σακίδιο ή κλιπ σε μια τσάντα με τα ενσωματωμένα καραμπίνερ, το Wildtek είναι IP65 χαρακτηρισμένος ως ένας από τους πρώτους πλήρως αδιάβροχους ηλιακούς φορτιστές που είναι διαθέσιμοι σήμερα (είναι επίσης dustproof).

Χάρη σε έναν υπερβολικά μεγάλο φορτιστή ηλιακού πίνακα 40W, το X-Dragon προσφέρει ένα ογκώδες 2.8A (Amps) ισχύος ικανό να επαναφορτίσει smartphones, tablet και ακόμη και μερικούς μικρότερους φορητούς υπολογιστές. Το ενσωματωμένο στο X-Dragon είναι θύρα φόρτισης 5V / 2A για συσκευή 5V και έξοδο 18V DC (18V / 2A) για τη φόρτιση φορητού υπολογιστή ή άλλων συσκευών με ισχύ 18V. Ευτυχώς, όλος αυτός ο επιπλέον χυμός δεν σημαίνει ένα δυσκίνητο μέγεθος. το X-Dragon διατηρεί ένα λεπτό και πτυσσόμενο προφίλ που είναι εύκολο να μεταφερθεί. Μπορεί να πάει μέσα ή πάνω σε ένα σακίδιο με το παρεχόμενο carabiner που αγκιστρώνει απευθείας σε μια τσάντα. Τα καλώδια σύνδεσης 10-σε-1 επιτρέπουν τη φόρτιση σχεδόν οποιουδήποτε τύπου συσκευής, ενώ η ενσωμάτωση της τεχνολογίας SolarIQ βοηθά στην επίτευξη του κατάλληλου ρεύματος και τάσης για την παροχή μέγιστης ισχύος. Τελικά, το X-Dragon είναι ένας ιδανικός συνδυασμός φορητότητας και δύναμης που μπορεί να σας κρατήσει για μέρες.

Υποστηριζόμενο από μια εκπληκτική μπαταρία 19.800mAh, το ηλιακό φορτιστή 20W του συστήματος Voltaic συσκευάζει μια γροθιά όταν πρόκειται για συσκευές φόρτισης. Αυτός ο ηλιακός φορτιστής ανθεκτικός στις γρατζουνιές προσφέρει αρκετό χυμό για να φορτίσει πλήρως ένα φορητό υπολογιστή σε περίπου 6,5 ώρες (τα smartphone μπορούν να δουν πλήρη φόρτιση σε 60 λεπτά). Με βάρος 3,25 λίβρες, το σύστημα Voltaic δεν είναι τόσο ελαφρύ όσο ο ανταγωνισμός, αλλά εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά φορητό. Μετρώντας 7.5 x 10 x .8 ίντσες, παραμένει αρκετά συμπαγής ώστε να μπορεί να μπαίνει σε μια τσάντα για χρήση εν κινήσει. Η συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαχειριστεί μία πλήρη φόρτιση φορητού υπολογιστή, εφτά χρεώσεις smartphone, 3,5 φόρτιση μπαταριών DSLR και σχεδόν δύο πλήρεις χρεώσεις για iPad πλήρους μεγέθους. Τα ηλιακά κύτταρα των 73 watt μπορούν να επαναφορτιστούν πλήρως σε περίπου 6,5 ώρες.

Σχεδιασμένο με το εξωτερικό τροχόσπιτο, ο φορητός ηλιακός φορτιστής της Jetsun είναι έτοιμος να σας βοηθήσει με όλες τις ανάγκες σας, χάρη σε μια μπαταρία 16.750mAh και ένα συμπαγές ηλιακό πάνελ. Με διπλές θύρες εξόδου USB, είναι αρκετά εύκολο να χρεώνετε ένα smartphone και άλλες φορητές συσκευές που μπορεί να έρθουν χρήσιμες κατά τις νύχτες στο δάσος. Μια ενσωματωμένη λυχνία LED βοηθά να εξυπηρετεί διπλούς σκοπούς ως νυχτερινό φως και σας δείχνει το ποσό της χρέωσης που απομένει στην τράπεζα τροφοδοσίας. Το κέλυφος αποτελείται από πλαστικό ανθεκτικό στη φθορά και είναι αδιάβροχο, αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη. Λαμβάνοντας περίπου 8 έως 10 ώρες για πλήρη φόρτιση, το Jetsun μπορεί να χρεώσει ένα smartphone από 0 έως 100 τοις εκατό σε περίπου δύο ώρες. Συνολικά, είναι φορητό, ανθεκτικό και μπορεί να κρεμάσει σε ένα σακίδιο και να φορτιστεί ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Με εξαιρετικά φορητό σχεδιασμό, η φορητή τράπεζα ηλιακής ενέργειας Dizaul 5000mAh είναι η ιδανική λύση για τη διατήρηση της φόρτισης του smartphone σας. Με διπλές θύρες USB, είναι αρκετά εύκολο να μοιραστείτε με έναν φίλο και να φορτώσετε ταυτόχρονα δύο συσκευές. Ευτυχώς, το αδιάβροχο σχέδιο και το κρουστικό περίβλημα του καθιστούν εύκολο το ταξίδι και την πρόσδεση στο εξωτερικό της τσάντας μεταφοράς (υπάρχει ένας γάντζος). Ένας φακός έκτακτης ανάγκης σας βοηθά να βρείτε γρήγορα χαμένα αντικείμενα και οι έξυπνες ενδεικτικές λυχνίες LED σας ειδοποιούν όταν η μπαταρία είναι φορτισμένη ή απαιτεί επαναφόρτιση. Χρειάζονται περίπου δύο ώρες για να φορτιστεί ένα smartphone και ο χρόνος φόρτισης AC του Dizaul είναι περίπου έξι έως επτά ώρες (χρειάζονται περίπου δύο ημέρες ηλιακού φωτός για πλήρη επαναφόρτιση λόγω της μικρότερης επιφάνειας του ηλιακού πίνακα). Μετρούμε 2,76 x 5,59 x 55 ίντσες.

Ο φορητός και συμπαγής σχεδιασμός του ηλιακού φορτιστή Nekteck 21W είναι μια φανταστική και εξαιρετικά αποδοτική λύση για πεζοπόρους που θέλουν να μείνουν φορτισμένοι ενώ βρίσκονται στο μονοπάτι. Με διπλές θύρες USB, το Nektech κρατάει το iPhone, το Android και τα δισκία σας χρεώνονται είτε βρίσκεστε σε περιπέτεια είτε κάθονται στο τραπέζι της κουζίνας. Το ενσωματωμένο έξυπνο ολοκληρωμένο κύκλωμα IC βοηθά στην αναγνώριση κάθε συνδεδεμένης συσκευής και συμβάλλει στον καθορισμό της κατάλληλης ταχύτητας φόρτισης (είτε 3Α είτε 2Α), η οποία μεγιστοποιεί τη συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η ποιότητα κατασκευής ταιριάζει με τη χρήση της με έναν ανθεκτικό καμβά σχεδιασμένο ειδικά για εξωτερική χρήση. Ελάτε βροχή ή λάμψη, ο Nekteck θα είναι έτοιμος να πάει. Ζυγίζει μόνο 18 ουγκιές και μέτρα 6,3 x 11,1 x 1,96 ιντσών διπλωμένα ή 26,3 x 11,1 ίντσες όταν είναι ανοιχτό.

Ανθεκτικό στο νερό και ανθεκτικό, ο φορητός ηλιακός φορτιστής Sokoo 22W διαθέτει έναν καμβά υφάσματος από PVC που μπορεί να αντέξει τις καταιγίδες, την υψηλή υγρασία και ακόμη και από τον ωκεανό. Το ενσωματωμένο κύκλωμα Smart IC βοηθά στη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας μέσω των δύο φορτιστών USB, καθορίζοντας τον τύπο της συνδεδεμένης συσκευής και την κατάλληλη ισχύ εξόδου. Με μέγιστη φόρτιση 3,3Α ή 2,4Α στη θύρα 5V, ο σχεδιασμός των 12,2 x 6,6 ιντσών (όταν είναι ξετυλιγμένος) και ο σχεδιασμός των 17,5 ουγκιών είναι έτοιμος να πάει όπου κι αν πάει ο δρόμος. Το παρεχόμενο αγκίστρι προσαρμογής καθιστά ιδανικό για σύνδεση με σακίδιο ενώ βρίσκεστε στο ίχνος ή περπατάτε γύρω από την πόλη.

Αυτός ο ηλιακός φορτιστής βιομηχανικής ισχύος 28W είναι σχεδιασμένος να είναι σκληρός, ανθεκτικός και να χρησιμοποιείται οπουδήποτε. Υποστηριζόμενη από ηλιακούς συλλέκτες υψηλής απόδοσης (μέχρι 23,5%), το Aukey παρέχει έως και 2,4 αμπέρ ανά θύρα ή συνολικά 4,8 αμπέρ ενώ τροφοδοτείται υπό άμεσο ηλιακό φως. Η ηλιακή συστοιχία 28W προσφέρει αρκετή ισχύ για την ταυτόχρονη υποστήριξη δύο συσκευών ταυτόχρονα με τη διπλή σχεδίαση θύρας USB. Ο σχεδιασμός αποτελείται από ηλιακά πάνελ ανθεκτικά στις γρατζουνιές από ΡΕΤ και από ύφασμα PVC ανθεκτικό στο νερό και το καιρό. Συμπαγές και ελαφρύ με μόλις 2,1 λίβρες ουγκιά και πάχους 1,8 ίντσας όταν διπλώνεται, το Aukey είναι ιδανικό για μεγάλες πεζοπορίες, κατασκήνωση ή απλά για μια μέρα στο πάρκο. Τοποθετώντας το σε μια τσάντα με οποιοδήποτε από τα τέσσερα συμπεριλαμβανόμενα καραμπίνερ καθιστά εύκολο το άνοιγμα επίπεδη, συνδέστε με ένα σακίδιο και χρεώνετε ενώ απολαμβάνετε το περπάτημα σε εξωτερικούς χώρους.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .