Πώς να επαναφέρετε ένα κατεψυγμένο tablet της Motorola Xoom

Μάθετε πώς να εκτελείτε μαλακές και σκληρές επαναλήψεις στο tablet

Η Motorola δεν παράγει πλέον το tablet Xoom, αλλά μπορείτε ακόμα να τα αγοράσετε online και εάν έχετε ήδη ένα Xoom, ίσως να έχει απομείνει πολύς χρόνος. Όπως και σε άλλα δισκία , δεν είναι ανοσοποιημένο σε περίπτωση περιστασιακής σύγκρουσης ή κατάψυξης. Θα χρειαστεί να επαναφέρετε το tablet για να λύσετε αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δεν μπορείτε να ανοίξετε τη θήκη και να τραβήξετε τη μπαταρία για λίγα δευτερόλεπτα, όπως μπορείτε με πολλά τηλέφωνα. Το Xoom δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Εάν κρατήσετε πατημένο το διακόπτη λειτουργίας, δεν επαναφέρετε το Xoom. Μπορεί να έχετε δοκιμάσει να κολλήσετε ένα συνδετήρα σε αυτή τη μικροσκοπική τρύπα στο πλάι της ταμπλέτας, αλλά δεν πρέπει. Αυτό είναι το μικρόφωνο.

Πρέπει να ξέρετε πώς να εκτελέσετε μια μαλακή επαναφορά και μια σκληρή επαναφορά στο Xoom σας.

Μαλακή επαναφορά για παγωμένα δισκία Xoom

Για να επαναφέρετε το Xoom όταν η οθόνη δεν ανταποκρίνεται πλήρως, πατήστε τα κουμπιά Power και Volume Up ταυτόχρονα για περίπου τρία δευτερόλεπτα. Τα δύο κουμπιά βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο άλλο στο πίσω μέρος και στο πλάι του Xoom. Πρόκειται για μια μαλακή επαναφορά. Είναι το ισοδύναμο της στρέβλωσης των μπαταριών ή της απόλυτης τροφοδοσίας και επαναφοράς της συσκευής. Όταν το Xoom δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας , θα εξακολουθεί να έχει όλο το λογισμικό και τις προτιμήσεις σας. Απλά (ελπίζω) δεν θα παγώσει πια.

Hard Reset για Xoom Tablets

Εάν χρειάζεται να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο από αυτό - δηλαδή, εάν η μαλακή επαναφορά δεν βοηθούσε - ίσως χρειαστεί να εκτελέσετε μια σκληρή επαναφορά, γνωστή και ως επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Μια σκληρή επαναφορά σκουπίζει όλα τα δεδομένα σας! Χρησιμοποιήστε μόνο τη σκληρή επαναφορά ως έσχατη λύση ή εάν θέλετε τα δεδομένα σας να αφαιρεθούν από το tablet. Ένα καλό παράδειγμα αυτού είναι αν αποφασίσετε να πωλήσετε το Xoom σας. Δεν θέλετε τα προσωπικά σας δεδομένα να επιπλέουν, αφού κάποιος άλλος τη έχει. Γενικά, το Xoom πρέπει να είναι σε κατάσταση λειτουργίας για σκληρή επαναφορά, οπότε δοκιμάστε πρώτα μια μαλακή επαναφορά, εάν το δισκίο καταψυχθεί. Δείτε πώς μπορείτε να εκτελέσετε μια σκληρή επαναφορά:

  1. Αγγίξτε το δάχτυλό σας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης για να ανοίξετε το μενού Ρυθμίσεις .
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο Ρύθμιση s. Θα πρέπει να δείτε το μενού Ρυθμίσεις.
  3. Πατήστε Προστασία προσωπικών δεδομένων στο μενού Ρυθμίσεις.
  4. Στην περιοχή Προσωπικά δεδομένα , θα δείτε την επιλογή Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων . Πατήστε το. Πατώντας αυτό το κουμπί διαγράφονται όλα τα δεδομένα σας και επαναφέρονται όλες οι προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις. Θα σας ζητηθεί επιβεβαίωση και αφού επιβεβαιώσετε, τα δεδομένα σας θα σβηστούν.

Αν έχετε ποτέ άλλο τηλέφωνο ή tablet Android, δεν χρειάζεστε νέο λογαριασμό Gmail ή νέο λογαριασμό Google. Μπορείτε να κάνετε λήψη των εφαρμογών που έχετε αγοράσει (εφόσον είναι συμβατές με τη νέα συσκευή) και να χρησιμοποιήσετε άλλα πράγματα που σχετίζονται με το λογαριασμό σας στο Google. Η επαναφορά δεδομένων εργοστασίου διαγράφει μόνο τις πληροφορίες από το tablet σας, όχι από το λογαριασμό σας.