Οι 15 καλύτεροι ιστότοποι για δωρεάν μουσική ροής

Ακούστε δωρεάν ροή μουσικής και ραδιοφωνικών σταθμών από όλο τον κόσμο!

Η μουσική είναι η καθολική γλώσσα και με την καταπληκτική ευκολία του World Wide Web, περισσότερη μουσική είναι διαθέσιμη σε εμάς από ποτέ άλλοτε στην ανθρώπινη ιστορία. Από το κλασικό βράχο έως το εναλλακτικό των μπαρόκ οργάνων, είναι δυνατό να βρείτε δωρεάν ροή μουσικής στο διαδίκτυο που θα ικανοποιεί σχεδόν κάθε μουσική γεύση.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τους κορυφαίους δεκαπέντε ιστότοπους για δωρεάν ροή μουσικής, σπορ, ειδήσεις, talk shows και πολλά άλλα. Όπου η γεύση σας μπορεί να βρίσκεται, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι για να καλύψετε τις ανάγκες σας σε μία από αυτές τις προσφορές και όλα αυτά είναι διαθέσιμα για να ακούσετε μέσω του υπολογιστή ή της κινητής σας συσκευής.

01 από 15

Google Play

Το Google Play δίνει στους ακροατές την ευκαιρία να ανεβάζουν και να αποθηκεύουν χιλιάδες τραγούδια από τις συλλογές τους δωρεάν, να δημιουργούν λίστες αναπαραγωγής και να ακούν εκατοντάδες χιλιάδες τραγούδια σε μια τεράστια ποικιλία ειδών. Μπορείτε να ακούσετε δωρεάν τις προσφορές ραδιοφώνου του Google Play. οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν με ένα μικρό μηνιαίο τέλος το οποίο καθιστά την εμπειρία δωρεάν.

02 από 15

Hype Machine

Αν ψάχνετε για κάτι για να επεκτείνετε τα μουσικά σας γούστα, το Hype Machine είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτός ο πρωτοποριακός ιστότοπος δίνει στους ακροατές τη δυνατότητα να βρουν νέα μουσική μέσω ανθρώπων που γράφουν για τη μουσική που αγαπούν - όλα σε ένα μέρος, αντί να ξεφεύγουν από τον ιστότοπο στον ιστότοπο. Είναι ένας ενδιαφέροντος τρόπος να βρεθεί αυτό που οι άνθρωποι αρχίζουν να ανακαλύπτουν.

03 από 15

Shoutcast

Το Shoutcast δίνει στους ακροατές τη δυνατότητα να ακούνε πάνω από 70.000 σταθμούς σε μια τεράστια ποικιλία ειδών, από το Alternative to Talk to Holiday. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε με το Shoutcast - αν θέλετε να ξεκινήσετε τον δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό εδώ, μπορείτε, με δωρεάν εργαλεία ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης που διατίθενται από την υπηρεσία Shoutcast. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε κάτι με πολύ λίγη δαπάνη.

04 από 15

Accuradio

Το AccuRadio κάνει να ακούτε μουσική στο διαδίκτυο απλά διασκεδαστικό. Προσφέρουν τα τυποποιημένα είδη μουσικής, αλλά προσφέρουν και απολαυστικά κανάλια που αλλάζουν κάθε τόσο και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε νέα μουσική - μια ωραία εναλλακτική λύση αν ψάχνετε να ανακαλύψετε νέους καλλιτέχνες ή είδη που δεν έχετε ακούσει πριν.

05 από 15

Slacker Radio

Το Slacker Radio δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναζητούν από καλλιτέχνες ή τραγούδια και θα προτείνονται σταθμοί, με τη δυνατότητα να κατασκευάσουν αυτόν τον σταθμό ακριβώς όπως θα θέλατε να είναι. Υπάρχουν διάφορα επίπεδα πληρωμών διαθέσιμα εδώ, αλλά τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά είναι απολύτως δωρεάν και οι ακροατές μπορούν να επωφεληθούν από εκατοντάδες σταθμούς.

06 από 15

iHeart Radio

Σκεφτείτε το είδος μουσικής που σας αρέσει και το iHeart Radio θα σας προτείνει σταθμούς με βάση τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το iHeart Radio για να ακούσετε τοπικούς σταθμούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό, να δημιουργήσετε σταθμούς βασισμένους σε δημοφιλείς καλλιτέχνες ή να ανακαλύψετε κορυφαία podcast σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

07 από 15

Συντονιστείτε

Το TuneIn δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ακούν ραδιοφωνικούς σταθμούς, talk shows, podcast και πολλά άλλα. Πάνω από 100.000 ραδιοφωνικοί σταθμοί, ζωντανές εκπομπές και πολλά άλλα περιεχόμενα είναι διαθέσιμα εδώ δωρεάν, συμπεριλαμβανομένων των αθλημάτων, του ραδιοφώνου ειδήσεων και των εκπομπών ομιλίας. Η δυνατότητα να ακούτε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό.

08 από 15

977 Μουσική

Το 977music.com είναι 100% δωρεάν για ακροατές, και μπορείτε να ακούτε τόση μουσική όσο θέλετε. Υπάρχουν εκατοντάδες κανάλια εδώ προγραμματισμένα από ακροατές και είναι διαθέσιμα όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Internet - τόσο στο σπίτι όσο και στο σπίτι.

09 από 15

RadioTunes

Το RadioTunes είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ροές μουσικής στον ιστό. Μπορείτε να φιλτράρετε τις μουσικές σας προτιμήσεις σύμφωνα με το στυλ (Smooth Jazz, Easy Listening, Top Hits κλπ.) Και τα κανάλια (80's, κυρίως Classical, Oldies, κλπ). Υπάρχουν φαινομενικά απεριόριστοι σταθμοί για να ακούσετε εδώ και η ακρόαση είναι δωρεάν (πρέπει να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό).

10 από 15

Radio.net

Το Radio.net είναι μια εξαιρετική υπηρεσία. μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάθε είδους παγκόσμιες εκπομπές εδώ, από το BBC World Service μέχρι το Radio Swiss Classic στο CBS Dallas. Περισσότεροι από 30.000 ραδιοφωνικοί σταθμοί, online ραδιόφωνα και podcasts είναι διαθέσιμοι εδώ για να ακούσετε στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Αυστραλία και πολλά άλλα.

11 από 15

Last.fm

Το Last.fm προσφέρει στους ακροατές τη δυνατότητα όχι μόνο να ακούν και να ανακαλύπτουν τη μουσική αλλά και να οπτικοποιούν τις συνήθειες ακρόασης και τις μουσικές τάσεις που ακούει η μουσική κοινότητα του Last.FM. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος να δούμε τι ακούνε άλλοι.

12 από 15

Soma.fm

Μπορείτε να ακούσετε τους σταθμούς του Soma.fm ακριβώς μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι μουσικοί ιστοχώροι ροής σε αυτή τη λίστα. Υπάρχει μόνο ένας περιορισμένος αριθμός σταθμών εδώ, μέσα σε εξαιρετικά εξειδικευμένα είδη - τζαζ, ψύχρα, indie, κ.λπ. - όλα με ένα πολύ παρόμοιο με την Καλιφόρνια δονητή. Το Soma είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους ανθρώπους που αναζητούν μουσική υπόκρουση για εργασίες που απαιτούν συγκέντρωση.

13 από 15

PublicRadioFan.com

Το PublicRadioFan είναι μια τεράστια συλλογή σταθμών σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να αναζητήσετε ανά χρονοδιαγράμματα, ζώνες ώρας, γράμματα κλήσεων σταθμού και πολλά άλλα.

14 από 15

Πανδώρα

Η Pandora σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό, από τη μουσική που επιλέγετε και, στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε να βελτιώνετε τις επιλογές της υπηρεσίας καθώς παίζει για εσάς. Thumbs up για κάτι που σας αρέσει, αντίχειρες για κάτι που δεν έχετε. Αν προτιμάτε να μην ακούτε τις διαφημίσεις κάθε φορά, η Pandora προσφέρει μια συνδρομητική υπηρεσία για χαμηλή μηνιαία αμοιβή.

15 από 15

Spotify

Το Spotify είναι κάπως παρόμοιο με την Πανδώρα, τουλάχιστον σε ιδέα. Το Spotify λειτουργεί περισσότερο από μια πλατφόρμα στην οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές μουσικές εφαρμογές, όπως τα Top Picks της Billboard, Rolling Stone Music, Κοινή χρήση των playlist μου και Digster. Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρα λευκώματα χωρίς να τα πληρώνετε (με περιορισμένη μόνο εμπορική διακοπή), να δημιουργείτε λίστες αναπαραγωγής, να μοιράζεστε τα αγαπημένα σας με άλλους και πολλά άλλα. Υπάρχουν επίσης ραδιοφωνικοί σταθμοί στο Spotify, αλλά μπορείτε να τους δημιουργήσετε από τραγούδια που ήδη σας αρέσουν.