Τα κορυφαία εργαλεία αναζήτησης λέξης-κλειδιού

Αυτά τα εργαλεία αναζήτησης λέξεων-κλειδιών είναι μερικά από τα καλύτερα στον ιστό

Πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα λέξης κλειδιού; Είτε ψάχνετε μόνο τις σωστές λέξεις-κλειδιά για να στοχεύσετε σε ένα άρθρο ή ένα περιεχόμενο ιστότοπου, μετρήστε τις δημοφιλείς αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή, ή να μάθετε ποια είναι η μελλοντική αναζήτηση λέξεων-κλειδιών, τα εργαλεία αναζήτησης λέξεων-κλειδιών μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε όλους αυτούς τους στόχους και πολλά άλλα. Εδώ είναι τα πέντε κορυφαία εργαλεία αναζήτησης λέξεων-κλειδιών στον ιστό, όπως επιλέγονται και εξετάζονται από σχόλια και αναγνώστες.

Δεν είστε σίγουροι γιατί η έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι σημαντική; Διαβάστε αυτά τα άρθρα για να μάθετε περισσότερα:

01 από 05

Google Trends

Το Google Trends σας δίνει μια γρήγορη ματιά στις αναζητήσεις Google που λαμβάνουν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα (ενημερώνεται ανά ώρα), βλέπετε ποια θέματα έχουν αναζητηθεί τα περισσότερα (ή τα λιγότερα) σε μια χρονική περίοδο, ελέγξτε εάν έχουν εμφανιστεί συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά στο Google Νέα, διερευνήστε τα γεωγραφικά πρότυπα αναζήτησης και πολλά άλλα.

Είναι ένα εργαλείο αναζήτησης λέξεων-κλειδιών με μια πληθώρα διαφορετικών χρήσεων που σας βοηθούν να αποκτήσετε μια αίσθηση του πώς μια συγκεκριμένη φράση λέξεων-κλειδιών μπορεί να εκτελέσει τώρα σε σύγκριση με ιστορικά δεδομένα. Επιπλέον, είναι συναρπαστικό να βλέπετε τα τρέχοντα πρότυπα αναζήτησης σε όλο τον κόσμο - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αναπτυσσόμενο μενού για να επιλέξετε την συγκεκριμένη χώρα που σας ενδιαφέρει να βλέπετε περισσότερα δεδομένα από, καθώς και συγκεκριμένες κατηγορίες - οτιδήποτε από Tech to Sports στο News - για να περιορίσετε περαιτέρω την αναζήτησή σας.

02 του 05

Wordtracker

Η ελεύθερη έκδοση του Wordtracker είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξετάσετε γρήγορα αν μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί ή φράση-κλειδί θα αξίζει να ακολουθήσετε. Απλά πληκτρολογήστε τη λέξη-κλειδί σας και το Wordtracker θα επιστρέψει μια γενική εκτίμηση για το πόσες φορές αυτή η λέξη ή φράση αναζητείται κάθε μέρα. θα σας δείξει επίσης σχετικές λέξεις-κλειδιά και φράσεις.

Η δωρεάν έκδοση του Wordtracker σας δίνει 20 ελεύθερες αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών ανά ημέρα και εάν βρεθείτε να το χρησιμοποιείτε συχνά, η πληρωμένη έκδοση μπορεί να αξίζει τα επιπλέον χρήματα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βρείτε πιθανές λέξεις-κλειδιά που είναι λιγότερο ανταγωνιστικές στην εργασία.

03 του 05

Ανακάλυψη λέξεων-κλειδιών Trellian

Η ανακάλυψη λέξεων-κλειδιών της Trellian συγκεντρώνει δεδομένα αναζήτησης λέξεων-κλειδιών από περισσότερες από 200 διαφορετικές μηχανές αναζήτησης , επιστρέφοντας έτσι μια εντυπωσιακά ισχυρή λίστα λέξεων-κλειδιών και φράσεων-κλειδιών για ό, τι μπορεί να πληκτρολογήσετε.

Αυτό το εργαλείο (δωρεάν δοκιμαστική έκδοση) διαθέτει δεδομένα από όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης και μπορεί να βοηθήσει στην έρευνα λέξεων-κλειδιών, στην παρακολούθηση των τάσεων της εποχικής αναζήτησης και στην εύρεση σχετικών λέξεων-κλειδιών που μπορούν να σας δώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

04 του 05

Google Insights for Search

Το Google Insights for Search εξετάζει τον όγκο αναζήτησης και τις μετρήσεις σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, χρονικά πλαίσια και κατηγορίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Insights για να ερευνήσετε τις εποχιακές τάσεις, να υπολογίσετε ποιος ψάχνει για το τι, όπου ακολουθεί τα πρότυπα αναζήτησης, διερευνά ανταγωνιστικούς ιστότοπους / μάρκες και πολλά άλλα.

Αυτός είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να κερδίσετε πολύτιμες πληροφορίες από αυτό που οι άνθρωποι ήδη ψάχνουν και να κατανοήσουν πώς να το χρησιμοποιήσουν για να δώσουν στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας τι προσπαθούν να βρουν.

05 του 05

Λέξεις-κλειδιά Google

Το Εργαλείο λέξεων-κλειδιών Google Adwords σάς παρέχει μια λίστα λέξεων-κλειδιών που σχετίζονται με το αρχικό σας ερώτημα, τον όγκο αναζήτησης, τον ανταγωνισμό και τις τάσεις σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο αναζήτησης λέξεων-κλειδιών για να εκτιμήσετε πιθανή επισκεψιμότητα στο web , να φιλτράρετε λέξεις-κλειδιά με βάση διάφορες εισροές / εξόδους και να δείτε ιδέες που είναι ειδικά προσαρμοσμένες στον ιστότοπό σας.

Σημείωση: Θα χρειαστεί να έχετε λογαριασμό AdWords για να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο και αξίζει τα πέντε λεπτά που χρειάζεται για να εγγραφείτε στο AdWords για να χρησιμοποιήσετε αυτό το εκπληκτικό εργαλείο έρευνας (δωρεάν!) Λέξης-κλειδιού.

Όχι μόνο θα μπορείτε να διεξάγετε έρευνες λέξεων-κλειδιών χρησιμοποιώντας τα πραγματικά δεδομένα της Google, αλλά θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να σχεδιάσετε πιθανές καμπάνιες πληρωμής ανά κλικ, να λάβετε αξιόλογες πληροφορίες απόδοσης και, καλύτερα από όλα, να λάβετε ποσοτικές ιδέες για λέξεις-κλειδιά που μπορούν να βοηθήσουν τον ιστότοπό σας να παρατηρηθεί στις μηχανές αναζήτησης.