Πώς να αλλάξετε τη συμπεριφορά του Apple TV Home Button

Όταν το σπίτι δεν είναι σπίτι

Η νέα εφαρμογή τηλεόρασης της Apple θα γίνει τελικά ο πρώτος προορισμός σας κάθε φορά που ψάχνετε κάτι νέο για να παρακολουθήσετε, παρέχοντας σας έναν εύκολο τρόπο πρόσβασης στις εκπομπές από κάθε πάροχο και κάθε εφαρμογή που χρησιμοποιείτε ήδη.

Με μια εξαιρετικά προσιτή και εξαιρετικά οπτική διεπαφή χρήστη, η δυνατότητα της τηλεοπτικής εφαρμογής είναι μεγάλη, αλλά με λίγους μόνο broadcasters και την έλλειψη Netflix ή Amazon Prime, δεν υπάρχει ακόμα. (Αν και οι επιμελημένες συλλογές ειδήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων της Apple δείχνουν πολλά υποσχέσεις).

Η Apple θέλει να είναι , και σε ένα θρίαμβο του ενθουσιασμού, αλλάζει ήσυχα μια σημαντική συμπεριφορά κουμπί Home στο tvOS 10.1 για τους χρήστες των ΗΠΑ. (Οι διεθνείς χρήστες δεν επηρεάζονται ακόμη από αυτήν την αλλαγή, καθώς η Apple δεν είχε αποστείλει την εφαρμογή τηλεόρασης παγκοσμίως κατά τη στιγμή της σύνταξης).

Βλέπετε, ενώ μέχρι τώρα, όταν πατάτε Home η Apple TV σας παίρνει Home, η νέα προεπιλεγμένη συμπεριφορά του κουμπιού είναι να σας μεταφέρει κατευθείαν στην προβολή Up Next (Επόμενο) μέσα στη νέα εφαρμογή τηλεόρασης. Για να μεταβείτε στην Αρχική οθόνη, πρέπει να πατήσετε δύο φορές το πλήκτρο Home.

Αυτό είναι υπέροχο αν χρησιμοποιείτε συχνά την εφαρμογή Apple TV ή ίσως έχετε έναν παροχέα καλωδίων που σας παρέχει μια μεγάλη ποικιλία καναλιών μέσω της Apple TV και της Single Sign On , αλλά δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμη διαφορετικά. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να εκπαιδεύσετε το κουμπί "Αρχική σελίδα" για να κάνετε ό, τι είχε αρχικά να κάνει - και μπορείτε εύκολα να αντιστρέψετε αυτά τα βήματα για να πάρετε πίσω τη νέα συμπεριφορά, μόλις τα κανάλια που είναι διαθέσιμα σε εσάς γίνουν πιο ελκυστικά. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις απλές οδηγίες:

Πώς να εκπαιδεύσετε το κουμπί του σπιτιού σας

Αφού διορθώσετε τη συμπεριφορά του κουμπιού Home με αυτόν τον τρόπο, θα διαπιστώσετε ότι ένα μόνο πάτημα στο κουμπί θα σας επιστρέψει στην Αρχική οθόνη ενώ ένα δεύτερο πάτημα θα σας μεταφέρει κατευθείαν στο Up Next στη νέα εφαρμογή τηλεόρασης.

Ποιο είναι το επόμενο?

Η Apple βελτιώνει γρήγορα την εφαρμογή τηλεόρασης της. Μόνο πέντε Αμερικανοί πάροχοι καλωδιακών, δορυφορικών και ψηφιακών τηλεοράσεων υποστήριξαν την Ενιαία Σύνδεση όταν η Apple επιβεβαίωσε πρώτα τα σχέδια για να ξεκινήσει την υπηρεσία, αλλά αυτό αλλάζει γρήγορα. Τη στιγμή της συγγραφής, δέκα τέτοιοι πάροχοι και πάνω από 21 εφαρμογές συνδρομητικής τηλεόρασης τώρα λειτουργούν με αυτή τη λειτουργία, η οποία συνεργάζεται με την εφαρμογή τηλεόρασης για να σας παρέχει ένα εκτεταμένο παράθυρο σε όλο το περιεχόμενο που έχετε στη διάθεσή σας στην Apple TV σας. Στο μέλλον, θα πρέπει να δούμε τα διεθνή κανάλια να διατίθενται σε παγκόσμιο κοινό χρησιμοποιώντας αυτό το χαρακτηριστικό, έναντι αμοιβής.