Ψηφιακές λειτουργίες ψηφιακού βίντεο εγγραφής TiVo

Το TiVo βρίσκεται εδώ και περίπου μια δεκαετία και η εταιρεία συνεχίζει να προσφέρει διαφορετικούς τρόπους για να ελέγξει την εμπειρία προβολής της τηλεόρασής σας. Περισσότερο από μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής βίντεο , η TiVo έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια συστήματα οικιακής δικτύωσης και ευρυζωνικό Διαδίκτυο , όλα σχεδιασμένα για να παρέχουν στους χρήστες του TiVo όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά. Τα κορυφαία μου επιλογές για τα χαρακτηριστικά TiVo υπογραμμίζουν μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που προσφέρει η ψηφιακή συσκευή εγγραφής βίντεο TiVo.

01 από 10

Εποχιακό πάσο

Rachel Murray / Stringer / Getty Images
Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά σε οποιοδήποτε ψηφιακό βίντεο εγγραφής είναι η δυνατότητα να καταγράφει μια ολόκληρη σεζόν τηλεοπτικής εκπομπής. Ρυθμίστε κάθε εμφάνιση μία φορά για να καταγράψετε ολόκληρη την εποχή και το TiVo θα συνεχίσει να καταγράφει την εκπομπή μέχρι να την ορίσετε. Μπορείτε ακόμη να αποφύγετε τυχόν επαναλήψεις από το TiVo, ρυθμίζοντας το για να εγγράψετε μόνο επεισόδια πρώτης εκτέλεσης.

02 από 10

Λίστα αναζητήσεων επιθυμιών

Η λειτουργία Λίστα επιθυμιών είναι ένας τακτικός τρόπος για να συμβαδίσετε με τους αγαπημένους σας ηθοποιούς ή σκηνοθέτες. Απλά προγραμματίστε το TiVo για να κάνετε αναζήτηση για το "Harrison Ford" και όλες οι ταινίες, οι συνεντεύξεις, οι βιογραφίες κλπ. Θα εμφανιστούν στη λίστα Now Playing. Τα Wishlist αναζητήσεις δεν είναι μόνο για ηθοποιούς ή διευθυντές είτε, μπορείτε επίσης να ψάξετε από αθλητικές ομάδες ή λέξεις όπως το μαγείρεμα ή γιόγκα και δείχνει σχετικά με αυτές τις κατηγορίες θα καταγραφεί.

03 από 10

Online προγραμματισμός

Ξεχάσατε να γράψετε μια εκπομπή και τώρα σας κολλήσει στη δουλειά; Τι είναι ένας κακός εθισμένος στην τηλεόραση; Hop στο Διαδίκτυο και ρυθμίστε την εκπομπή για εγγραφή! Με τον On-line προγραμματισμό TiVo μπορείτε να προγραμματίσετε εκπομπές για εγγραφή στο TiVo από οποιονδήποτε υπολογιστή συνδεδεμένο στο Internet.

04 από 10

Προβολή πολλαπλών δωματίων

Εάν είστε κάτοχος πολλαπλών TiVo συνδεδεμένων μέσω οικιακού δικτύου, τότε έχετε προβολή πολλαπλών δωματίων. Μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε μια επίδειξη στο σαλόνι και στη συνέχεια να το επαναλάβετε στο υπνοδωμάτιο. Η προβολή πολλαπλών δωματίων σας δίνει πρόσβαση στη λίστα Now Playing κάθε συνδεδεμένου TiVo στο σπίτι από οποιοδήποτε άλλο συνδεδεμένο DVR TiVo. Δεν χρειάζεται να περιορίσετε τον εαυτό σας σε ένα δωμάτιο για να απολαύσετε τα εγγεγραμμένα προγράμματα.

05 από 10

TiVoToGo

Το TiVoToGo είναι ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τις εγγραφές από το κιβώτιο TiVo σε ένα φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή ή συσκευή αναπαραγωγής κινητών. Με το λογισμικό TiVoToGo στον υπολογιστή σας, μπορείτε πρώτα να μεταφέρετε τις εγγραφές στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να τις τοποθετήσετε σε ένα φορητό φορητό πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, όπως το Sony PSP, ή να εγγράψετε τα προγράμματά σας σε DVD. Επί του παρόντος, για να εγγράψετε DVD από το λογισμικό TiVoToGo, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το MyDVD από Sonic Solutions ή Roxio Toast 8.

06 από 10

Amazon Unbox στο TiVo

Το Amazon Unbox on TiVo είναι μια κοινή επιχείρηση μεταξύ της TiVo και της Amazon.com, παρέχοντας στους πελάτες της TiVo τη δυνατότητα να κατεβάζουν τις τελευταίες ταινίες κατευθείαν στο κιβώτιο TiVo. Η υπηρεσία Amazon Unbox on TiVo είναι μια νέα λειτουργία TiVo που σας επιτρέπει να νοικιάσετε ή να αγοράσετε ταινίες στο διαδίκτυο από το Amazon Unbox, να τις κατεβάσετε στο κιβώτιο TiVo μέσω του οικιακού σας δικτύου και να τις δείτε όποτε θέλετε στην τηλεόρασή σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κιβώτιο TiVo και μια ευρυζωνική σύνδεση στο Internet.

07 από 10

TiVo KidZone

Το TiVo KidZone δίνει στους γονείς τη δυνατότητα να ελέγχουν αυτό που βλέπουν τα παιδιά τους δημιουργώντας μια "Ζώνη φιλική για τα παιδιά" στο TiVo. Στο KidZone, τα παιδιά σας έχουν τη δική τους λίστα παιχνιδιών TiVo που είναι γεμάτη με προγραμματισμό που επιλέγεται ειδικά από τις οδηγίες των γονέων για το τι είναι κατάλληλο για τα παιδιά τους. Μερικά από τα άλλα πλεονεκτήματα του KidZone είναι: Φιλτράρισμα ζωντανής τηλεόρασης και προστασίας με κωδικό πρόσβασης. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι παρακολουθούν τα παιδιά σας με το TiVo KidZone.

08 από 10

Ψηφιακό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής

Ένα TiVo συνδεδεμένο με ένα οικιακό δίκτυο δίνει στους ιδιοκτήτες του TiVo κάτι περισσότερο από απλή προβολή πολλαπλών δωματίων. Με ένα δίκτυο TiVo, οι ιδιοκτήτες TiVo μπορούν να μετατρέψουν το TiVo σε ψηφιακό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής. Ακούστε τη συλλογή μουσικής MP3 από τον υπολογιστή σας στο TiVo που είναι συνδεδεμένο σε ένα οικιακό στερεοφωνικό σύστημα.

09 από 10

Ψηφιακό πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών

Μια άλλη δυνατότητα που διατίθεται μέσω ενός TiVo συνδεδεμένου σε ένα προσωπικό υπολογιστή είναι το Digital Photo Viewer. Εμφανίστε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες σε μια τηλεόραση συνδεδεμένη με το TiVo. Ένας καλός τρόπος για να προβάλλετε τα ψηφιακά άλμπουμ φωτογραφιών που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας.

10 από 10

Κοινή προβολή ταινιών

Η TiVo συνεργάστηκε με το One True Media για να επιτρέψει στους ιδιοκτήτες του TiVo να μεταφορτώσουν οικιακές ταινίες σε οικογένεια και φίλους μέσω της σύνδεσης του TiVo με το Διαδίκτυο. Μοιραστείτε τις οικιακές ταινίες σε ένα ιδιωτικό κανάλι με τους φίλους και την οικογένειά σας. Επισκεφθείτε το OneTrueMedia.com για περισσότερες πληροφορίες. Ένα πολύ συναρπαστικό νέο χαρακτηριστικό για τους ιδιοκτήτες TiVo!