Οι καλύτερες τοποθεσίες ηλεκτρονικών καρτών και ηλεκτρονικών καρτών για τα Χριστούγεννα 2017

Συνδεθείτε γρήγορα και σε υψηλό στυλ αυτή την περίοδο των διακοπών

Εικόνα ένα σιωπηλό δρόμο το βράδυ, που καλύπτεται χοντρό και λευκό. Μπορείτε να ακούσετε την κρίση του χιονιού κάτω από τα πόδια σας; Φανταστείτε ένα δέντρο όμορφα διακοσμημένο για τα Χριστούγεννα. Μπορείτε να ακούσετε τα παιδιά να γελούν και να παίζουν; Φανταστείτε ένα λόφο, ιδανικό για έλκηθρο. Μπορείτε να νιώσετε την αναμονή αναμεμειγμένη με ξαφνικές εκρήξεις εκπλήξεως;

Μπορείτε να στείλετε όλα αυτά, και πολλά άλλα, με χειμερινές και εορταστικές ηλεκτρονικές κάρτες Χριστουγέννων. Εδώ είναι οι αγαπημένες μας τοποθεσίες για να τις συνθέσουμε και να τις στείλουμε.

01 από 30

Ojolie

Ojolie - Χριστουγεννιάτικες κάρτες. Ojolie
Ζωγραφισμένο με το χέρι και ζωηρό, με την απίστευτη προσοχή στις λεπτομέρειες και τις αποχρώσεις, η χριστουγεννιάτικη κάρτα Ojolie φέρνει το πνεύμα των διακοπών σε κάθε σπίτι με τη βοήθεια σκόνης αγγέλου. Περισσότερο "

02 από 30

Χωρίς χαρτί

Χάρτινες κάρτες Post - Christmas. Paperless Post ®

Ακόμα και μια οθόνη που γίνεται για να αγγίξει μπορεί να μην έρχεται κοντά σε μια πραγματική αίσθηση της κάρτας χαρτιού στο χέρι και τα δάχτυλα? τα Χριστουγεννιάτικα φύλλα του Paperless Post έρχονται πολύ κοντά, όμως, σε αριστοκρατική εμφάνιση και αίσθηση στην καρδιά και στον εγκέφαλο. (Πολλές κάρτες μετά χαρτιού χωρίς χαρτί είναι διαθέσιμες και για εκτύπωση.) Περισσότερα »

03 από 30

Κάρτες της Katie

Οι κάρτες της Katie Χριστουγεννιάτικες κάρτες. Katiescards.com
Αγγελική, αρμονική, ειδυλλιακή και πανηγυρική: οι κάρτες της Katie είναι υπέροχα και με αγάπη δημιουργημένες ηλεκτρονικές κάρτες για τα Χριστούγεννα είναι όλα αυτά και περισσότερα (για παράδειγμα, διασκεδαστικά, ενεργητικά, εκπληκτικά και θερμότερα). Περισσότερο "

04 από 30

Punchbowl

Punchbowl στιγμιότυπο 2017
Χαρτί και μελάνι από χαρτόνι που μπορείτε να νιώσετε; Το Punchbowl είναι σχεδόν εξίσου καλό - και τα χαιρετισμούς ταξιδεύουν στον κόσμο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες στο Punchbowl μοιάζουν με τις παραδοσιακές χάρτες χαιρετισμούς, έρχονται σε πολύ όμορφη μόδα και σας επιτρέπουν να διαλέγετε τα γραμματόσημα και τις ετικέτες από καουτσούκ, την επένδυση φακέλων, την τυπογραφία και φυσικά λέξεις (ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, εικόνες). Περισσότερο "

05 από 30

Jacquie Lawson

Jacquie Lawson / στιγμιότυπο οθόνης
Chudleigh η σοκολάτα Labrador εισάγει το γραφικό τοπίο και τους όμορφους ανθρώπους της Lurgashall στο West Sussex, Αγγλία, που επιθυμούν ένα εγκάρδιο και πολύ αριστοκρατικό "Happy Christmas" με εκπληκτικές ηλεκτρονικές κάρτες. Περισσότερο "

06 από 30

Αμερικανικές ευχές

American Greetings / στιγμιότυπο οθόνης
Είτε ψάχνετε για πνευματικές ευχετήριες κάρτες, θέλετε να στείλετε ένα σε μια ομάδα ή θέλετε να προσθέσετε τη δική σας φωτογραφία. αν η κάρτα είναι για την αγάπη σας ή το κατοικίδιο ζώο σας? αν χαιρετισμούς θα πρέπει να είναι σε κάλαντα ή μια ξένη γλώσσα: AmericanGreetings.com έχει όμορφες κάρτες για όλες τις περιπτώσεις. Περισσότερο "

07 από 30

Pingg.com

Pingg / στιγμιότυπο οθόνης

Οι κάρτες στο Pingg.com έχουν σχεδιαστεί -και έχουν σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή- ώστε να λειτουργούν ως προσκλήσεις για Χριστουγεννιάτικες γιορτές, αλλά μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να στείλετε απλά και ομορφότερα χαιρετισμούς. Περισσότερο "

08 από 30

VerveCards

Κάρτες Verve / στιγμιότυπο οθόνης
Χρώματα, χρώματα και Χριστούγεννα: Η VerveCards προσφέρει χαιρετισμούς μοναδικούς με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο με ενθουσιασμό και πνεύμα. Οι κάρτες είναι τόσο συγκρατημένες που δεν χρειάζονται κινούμενα σχέδια - ή στέλνοντας τον αποδέκτη κυνήγι για την κάρτα τους σε μια τοποθεσία γι 'αυτό το θέμα. Περισσότερο "

09 από 30

JibJab

JibJab / στιγμιότυπο οθόνης

Μπορείτε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας (ή οποιαδήποτε εικόνα θέλετε) σε πολλές από τις πλούσιες και πλούσιες Χριστουγεννιάτικες κάρτες JibJab - αλλά είναι πολύ διασκεδαστικές ακόμη και χωρίς τέτοια στολίδια. Περισσότερο "

10 από 30

BeingSo

Κάρτες BeingSo / στιγμιότυπο οθόνης

Πάρτε την οθόνη του παραλήπτη και το πρόγραμμα περιήγησης-με ευεργετικές χαιρετισμούς για ένα ζωντανό Χριστούγεννα. Οι κάρτες που δημιουργούνται στο BeingSo είναι ζωντανές και ζωντανές με τρόπο που παίζει άψογα (και χωρίς plug-ins ή add-ons) σε οποιοδήποτε υπολογιστή, τηλέφωνο και tablet με πρόγραμμα περιήγησης. Για το επιπλέον λάκτισμα, μπορείτε να προσαρμόσετε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες με ένα πορτρέτο. Περισσότερο "

11 από 30

Vladstudio.com

Vlad Studio / στιγμιότυπο οθόνης

Η ευφυής ψηφιακή τέχνη κάνει υπέροχες χριστουγεννιάτικες κάρτες (και wallpapers για την επιφάνεια εργασίας , επίσης). Αυτές οι σκηνές είναι σχεδόν απερίγραπτες - ρίξτε μια ματιά στον εαυτό σας! Περισσότερο "

12 από 30

Vintage Postcards

CardCow.com/screenshot

Μια τεράστια ατελείωτη προσφορά από θαυμάσιες και υπέροχες χριστουγεννιάτικες κάρτες (συμπεριλαμβανομένων των σημειώσεων που προσθέτουν οι χρήστες κατά την αποστολή τους) σας περιμένει στο CardCow.com. Περισσότερο "

13 από 30

Κάρτες ευχετήριες κάρτες Hallmark

Hallmark.com/screenshot

Οι χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες της Hallmark καταγράφουν την ομορφιά της σεζόν στις πολλές μορφές της. Και το χιούμορ της! Από το αστείο έως το εγκάρδιο, η Hallmark κάνει ό, τι κάνει καλύτερα στην ηλεκτρονική μορφή. Περισσότερο "

14 από 30

Plaxo

Plaxo.com/screenshot

Απλή αλλά ευέλικτη: η Plaxo διαθέτει την κατάλληλη ηλεκτρονική κάρτα εικόνας για να ευχηθούν όλοι ευτυχείς διακοπές. Η εταιρεία διαθέτει ένα σύστημα βιβλίων διευθύνσεων που εδραιώνει τις επαφές σας από διάφορες πηγές για να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τις διακοπές σας όμορφα. Περισσότερο "

15 από 30

Κισέο

Kisseo.com/screenshot

Στο Kisseo, μπορείτε να στείλετε τα Χριστουγεννιάτικα φύλλα ποικίλων μορφών, από τη θρησκευτική έως την απλή γλυκύτητα, αν και όλοι φαίνονται φιλί με το πνεύμα της γιορτής. Από τις φυσικές ρυθμίσεις μέχρι τις ανόητες σκηνές, ο Kisseo έχει πιθανώς κάτι για όλους στον κατάλογό σας. Περισσότερο "

16 από 30

GroupCard

Οθόνη GroupCard / InComm

Κάντε περισσότερα με τις χαιρετισμούς σας για τα Χριστούγεννα. κάνει περισσότερα από ό, τι πάρει μια γραφική και όμορφη ωραία κάρτα? κάνετε περισσότερα από το να προσθέσετε φιλικές λέξεις στον εαυτό σας με την GroupCard: καλέστε όλους τους φίλους και τους συναδέλφους σας να υπογράψουν την κάρτα και να την παραδώσουν ως φυσικό αντικείμενο πραγματικού κόσμου. Περισσότερο "

17 από 30

MyFunCards

MyFunCards / στιγμιότυπο οθόνης

Δεν είναι όλα μόνο για τη διασκέδασή σας, τις κάρτες Χριστουγέννων στα MyFunCards. να τους στείλετε, εξάλλου, να διαδώσετε πολύχρωμα και κωμικά συναισθήματα των Χριστουγέννων. Αυτός ο ιστότοπος έχει επίσης κάρτες στα πορτογαλικά. Περισσότερο "

18 από 30

BirthdayAlarm.com

BirthdayAlarm / στιγμιότυπο οθόνης

Τα Χριστούγεννα από κάθε γωνιά, που βλέπουν και στέλνουν με χαιρετισμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BirthdayAlarm.com, είναι πάντα θαυμάσια. Υπάρχουν χιουμοριστικές ηλεκτρονικές κάρτες βίντεο και μπορείτε να εξατομικεύσετε πολλά για τη δική σας συστροφή διακοπών. Περισσότερο "

19 από 30

Victorian Trading Co

Victorian Trading Co./screenshot

Ένα πολύ αστείο χιούμορ που λάμπει μέσα από κάθε άλλο pixel παρ 'όλα αυτά, αυτά τα Χριστουγεννιάτικα φύλλα πάνω από εκατό χρόνια είναι σοβαρά υπέροχα. Για ένα vintage αναβάθμιση από το συνηθισμένο, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις κάρτες εμπνευσμένες από τους προγόνους μας. Περισσότερο "

20 από 30

Usborne

Usborne / στιγμιότυπο οθόνης

Λίγες θέσεις μπορεί να είναι καλύτερο για την εύρεση υπέροχη γοητευτική απεικόνιση για χαιρετισμούς Χριστουγέννων από τα βιβλία των παιδιών. Στο Usborne, μπορείτε να στείλετε μόνο τέτοιου είδους σχέδια ως ηλεκτρονικές κάρτες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε γραμματοσειρές και χρώματα φόντου για να στείλετε κάρτες με μοναδικό τρόπο. Περισσότερο "

21 από 30

BlueMountain.com

BlueMountain.com/screenshot

Ένας τεράστιος αριθμός υπέροχων χριστουγεννιάτικων ευχετήριων καρτών σας περιμένει στο BlueMountain.com. Μερικοί από αυτούς είναι κινούμενοι ή διαδραστικοί ακόμα, όλοι τους είναι προσεκτικά σχεδιασμένοι. Ρίξτε μια ματιά στο τμήμα των καρτών ομιλίας - είναι μια διασκεδαστική συστροφή στην τυπική ηλεκτρονική κάρτα. Περισσότερο "

22 από 30

atmgreetings.com

ATM Greetings / στιγμιότυπο οθόνης

Έρχονται σε πολλά, πλούσια χρώματα και πολλά, ποικίλα στυλ: τα Χριστούγεννα χαιρετισμούς που μπορείτε να στείλετε από atmgreetings.com προσφέρουν επίσης ιδιοτροπία και απλότητα. Περισσότερο "

23 από 30

Care2

Care2 / ευρεία οθόνη

Τόνοι καρτών Χριστουγέννων σε διάφορες κατηγορίες για τον περιβαλλοντικά συνειδητό αποστολέα. Αν χρειάζεστε ή θέλετε να επιθυμήσετε "Frohe Weihnachten!" ή "Tomtedans!", ρίξτε μια ματιά στις διεθνείς κάρτες. Μερικές κάρτες επωφελούνται επίσης από διαφορετικές φιλανθρωπικές οργανώσεις Περισσότερο "

24 από 30

1001 Καρτ ποστάλ

1001 Καρτ ποστάλ / στιγμιότυπο οθόνης

Οι ιστορίες από 1001 καρτ-ποστάλ είναι ιστορίες κινουμένων σχεδίων, καρόλουλας ή διασκέδασης, αλλά και της αγιότητας και είναι κυρίως ιστορίες πολύ μεγάλων Χριστουγεννιάτικων καρτών. Περισσότερο "

25 από 30

E-Cards.com

E-Cards.com/screenshot

Γλυκές και απλές χριστουγεννιάτικες κάρτες με όλη τη γοητεία και ανδρεία της αρχικής κάρτας E-cards.com. Η έλλειψη glitz και glamour σε αυτές τις κάρτες είναι αυτό που τα καθιστά μοναδικά. Περισσότερο "

26 από 30

Regards.com

Regards.com/screenshot

Αναβοσβήντας στο χιονισμένο φως που είναι τα Χριστούγεννα, οι κάρτες διακοπών στο Regards.com είναι πρόθυμες να παραδώσουν εποχιακούς χαιρετισμούς. Το Regards.com όχι μόνο έχει πολλές ωραίες εικόνες και κινούμενα σχέδια για να διαλέξετε, αλλά και ένα μικρό αλλά ενδιαφέρον διεθνές τμήμα. Περισσότερο "

27 από 30

TIAS.com Vintage Κάρτες

Tias.com/screenshot

Πολλά από τα εκατό χρόνια έχουν δει πολλές υπέροχες ευχετήριες κάρτες Χριστουγέννων που αποστέλλονται και αποστέλλονται. στείλτε μερικά από αυτά τώρα, χωρίς σχεδίαση, από το TIAS.com ως ηλεκτρονικά χαιρετισμούς για τα Χριστούγεννα. Τα σχέδια χειρός σε ηλεκτρονική μορφή είναι ασυνήθιστα και αριστοκρατικά. Περισσότερο "

28 από 30

CowrieCards

Κάρτες Cowrie / στιγμιότυπο οθόνης

Είναι μια μικρή αλλά ειδική συλλογή καρτών Χριστουγέννων που θα βρείτε στο CowrieCards. Η εταιρεία ξεκίνησε από την ανάγκη για πιο πολύχρωμες κάρτες που φέρνουν το Αφροαμερικανικό πνεύμα και σοφία που έχει περάσει για γενιές. Περισσότερο "

29 από 30

Κακές Κάρτες Kiss

Sloppy Kiss / στιγμιότυπο οθόνης

Ψάχνετε για κάρτες εμπνευσμένες από σκύλους; Τα σκυλιά των Sloppy Kiss Cards ψωνίζουν για δώρα, διακοσμούν το δέντρο και ταξιδεύουν στον κόσμο σε υπέροχες ηλεκτρονικές κάρτες Χριστουγέννων και για την απόλαυση του εραστή του σκύλου. Περισσότερο "

30 από 30

HiGreetings.com

HiGreetings / στιγμιότυπο οθόνης

Στο HiGreetings, μπορείτε να έχετε και να στείλετε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα με επίσημα στολή, θρησκευτικά κίνητρα, ζώα, κλασικά θέματα και πολλά άλλα. Υπάρχουν κάποιες διασκεδαστικές ηλεκτρονικές κάρτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα Χριστούγεννα, αλλά προσέξτε για διαφήμιση. Περισσότερο "