Τα 8 καλύτερα παιχνίδια Shooter PlayStation 4 για αγορά στο 2018

Παίξτε την καλύτερη καμπάνια, παιχνίδια για πολλούς παίκτες (και περισσότερα) για το PS4

Το είδος του σκοπευτή μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να πλοηγηθεί, επειδή σχεδόν κάθε παιχνίδι σήμερα τελικά παίρνει γύρω για να πυροβολούν κακοποιούς, ακόμα και ένα αφηγηματικά οδηγημένο σαν το Uncharted 4: A Thief's End. Ωστόσο, για τους σκοπούς της λίστας "Best Shooter" παρακάτω, προσπαθήσαμε να εμμείνουμε σε παιχνίδια για τα οποία η λήψη φωτογραφιών, πρώτου ή τρίτου προσώπου, είναι απαραίτητη για την εμπειρία. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τα καλύτερα παιχνίδια του 2018.

Δεν υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι PS4 με τέλεια ισορροπία των στοιχείων των σκοπευτών όπως ορίζεται στις κατωτέρω κατηγορίες, αλλά το Call of Duty: Black Ops III είναι το πιο εμπορικά επιτυχημένο παιχνίδι στην ιστορία του juggernaut του franchise του Activision. Ορίστε το 2065, το πιο πρόσφατο παιχνίδι Call of Duty συνδυάζει την παραδοσιακή μάχη με τα φουτουριστικά όπλα και τα gadgets για μια εθιστική μείγμα δράσης shooter. Ενώ το Uncharted 4 έχει καλύτερη καμπάνια και το Advanced Warfare έχει μια βαθύτερη λειτουργία για πολλούς παίκτες, το Black Ops III είναι το πιο ενεργό παιχνίδι για πολλούς παίκτες αυτή τη στιγμή. Η Activision εξακολουθεί να απελευθερώνει πακέτα και οι διακομιστές εξακολουθούν να είναι γεμάτοι με παίκτες, καθιστώντας την την καλύτερη επιλογή αν διαθέτετε ένα PS4 και θέλετε να μεταβείτε σε ένα τρένο ταχείας κίνησης σήμερα. Το Black Ops III έχει ακόμα εκατομμύρια παίκτες σε απευθείας σύνδεση που περιμένουν να σας δείξουν τι σημαίνει να είναι ένας εμπειρογνώμονας Call of Duty. Και ο λαμπερός τρόπος ενεργοποίησης του Activision, που κρατάει τους παίκτες που ασχολούνται από μια ετήσια επανάληψη στην επόμενη με νέα πακέτα χαρτών και τρόπους ζόμπι κάθε άλλο μήνα; Είναι περισσότερο από εθισμό παρά ένα παιχνίδι.

Ενώ κάποιοι μπορεί να υποστηρίζουν ότι το Uncharted 4 δεν είναι παραδοσιακό shooter, η αριστοκρατική καμπάνια περιέχει πάνω από αρκετό πυροβολισμό για να προκριθεί. Το τελευταίο κεφάλαιο του έπους Nathan Drake φέρνει τέλειο κλείσιμο σε αυτό το θρυλικό χαρακτήρα, ένα κυνήγι θησαυρού που κόβεται από το ίδιο ύφασμα με την Indiana Jones. Κατά τη διάρκεια της καλύτερης εκστρατείας PS4 μέχρι σήμερα, οι παίκτες ταξιδεύουν στον κόσμο σε αναζήτηση ενός θρυλικού θησαυρού και κάνουν το μεγαλύτερο μέρος τους με τον αδελφό τους Σαμ στο πλευρό τους. Όπως συνέβησαν με τον The Last of Us, οι συγγραφείς του Uncharted 4 αναγνωρίζουν ότι τα θέματα χαρακτήρα όπως η οικογένεια είναι εξίσου σημαντικά με τις ακολουθίες δράσης. Και γι 'αυτό το Uncharted 4 είναι τόσο αξέχαστο - είναι ένας σκοπευτής, αλλά είναι και πολύ περισσότερο.

Η απελευθέρωση του Titanfall 2 μπορεί να έχει επισκιαστεί από το νέο Call of Duty, αλλά αυτό δεν αποσπά την προσοχή από το γεγονός ότι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για πολλούς παίκτες εκεί έξω. Οι παίκτες την αγαπούν για το προηγμένο, γεμάτο δράση παιχνίδι και τις εντυπωσιακές καμπάνιες single-player που σας βάζουν στα παπούτσια ενός πυροβόχου Militia που ανεβαίνει τις τάξεις του Pilot ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Όπου το παιχνίδι λάμπει πραγματικά, όμως, είναι στη λειτουργία του για πολλούς παίκτες. Έχει έξι νέους τίτλους Titan, ένα πλήθος νέων πιλοτικών δυνατοτήτων, πρόσθετους τρόπους και πολλά άλλα, τα οποία κέρδισαν το βραβείο Best Online Multiplayer από το βραβείο κριτικών παιχνιδιών E3. Ένας αναθεωρητής του Αμαζονίου εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν περιλαμβάνει μικροδιαμεσολήσεις: "ΟΛΑ τα παιχνίδια στο παιχνίδι μπορούν να κερδηθούν από την ισοπέδωση ή την ολοκλήρωση των προκλήσεων. ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ! "Είναι σπάνιο ότι ένα παιχνίδι μπορεί να είναι τόσο μαγευτικό για να παίξει μόνο του και σε λειτουργία πολλών παικτών, αλλά ο Titanfall 2 χτυπά το σήμα.

Όταν πρόκειται για το co-op, ένα αριστούργημα του PS4 είναι το The Division του Tom Clancy. Σε ένα μέλλον στο οποίο προσπαθείτε να πάρετε πίσω την απίστευτα διαδεδομένη πόλη της Νέας Υόρκης, η διαίρεση μπορεί να παίξει σόλο, αλλά είναι πραγματικά έτοιμη να παιχτεί με φίλους. Για τους casual co-op παίκτες, είναι απίστευτα αποτελεσματικό, επιτρέποντάς σας να βρίσκετε γρήγορα συνεργάτες πριν από μια συνάντηση και στη συνέχεια να επιστρέψετε στο παιχνίδι με τον εαυτό σας όταν τελειώσετε. Με άλλα λόγια, είναι ένα co-op παιχνίδι που λειτουργεί για όλους - εκείνους που έχουν συνεχώς δεκάδες φίλους σε απευθείας σύνδεση και εκείνους που πρέπει να συμφωνούν με τους ανθρώπους να προχωρήσουν.

Φανταστείτε να παίζετε σε ένα εξώφυλλο άλμπουμ του Judas Priest και έχετε κάποια ιδέα για το τι έχει καταφέρει η έξυπνη επανεκκίνηση του Bethesda από το πρότυπο shooter του '90 που είναι γνωστό ως Doom. Κατά την επανεκκίνηση τους, παίζετε τον τελευταίο άνθρωπο ζωντανό στον Άρη, αφού έχει ανοίξει μια πύλη στην Κόλαση στον κόκκινο πλανήτη. Φυσικά, αυτό είναι ένα οικόπεδο που απαιτεί κάποιο κεφάλι-χτύπημα μέταλλο όπως κυριολεκτικά rip οι δαίμονες χώρια με τα γυμνά χέρια σας. Σε ένα σημείο, κυριολεκτικά πηγαίνετε στην κόλαση, και η όλη εμπειρία συνοδεύεται από χορδές κιθάρας που θα αγαπούσε το Tenacious D. Είναι ένα παιχνίδι βαρέων μετάλλων με ένα ήχο μίγμα από τη συλλογή ταινιών 8 κομματιών του διαβόλου και το μείγμα των δαιμονικών ήχων και των ανακατώμενων rock riffs είναι φανταστικό, προσθέτοντας ένα στρώμα σε όλη την εμπειρία που δεν θα είχε διαφορετικά. Αυτό είναι ειλικρινά ένα στοιχείο που πάρα πολλά παιχνίδια shooter παραμελούν, και μόνο ένας από τους πολλούς τρόπους ότι οι άνθρωποι πίσω από Doom πήρε το σωστό.

Ποιος σκοπευτής πρόκειται να στραγγίξει το κοινωνικό σας ημερολόγιο; Ποιο δεν πρέπει να εξετάσετε όταν προσπαθείτε να βρείτε μια περιστασιακή εμπειρία pick-up-and-play; Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Grand Theft Auto V, το οποίο περιέχει όχι μόνο μία από τις πιο εθιστικές εκστρατείες ανοιχτού κόσμου στην ιστορία του PlayStation, αλλά μία από τις πιο ενημερωμένες και στιβαρές εμπειρίες online που παρήχθησαν ποτέ, και όλες για την τιμή του το ίδιο το παιχνίδι. Οι προγραμματιστές πήραν το περιβάλλον του Grand Theft Auto και το έκαναν ζωντανό και ο λόγος είναι ο μεγαλύτερος χρόνος για τον καταναλωτή γιατί δεν σταμάτησαν ποτέ. Το GTA V είναι πάνω από δυόμισι χρόνια και το Rockstar ενημερώνει ακόμα την εμπειρία για όσους δεν μπορούν να σταματήσουν να παίζουν, υποσχόμενοι ακόμα περισσότερα.

Υπάρχει κάτι πολύ θεραπευτικό σχετικά με τα γυρίσματα κύματα των ζόμπι - το ακριβές στυλ παιχνιδιού για τον καλύτερο ένοχο shooter ευχαρίστησης στο PS4: Killing Floor 2. Οι παίκτες που δεν θέλουν ένα απαιτητικό ή πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, αλλά επιθυμούν ένα μυαλό -Ανασταλτικός shooter διασκέδασης θα πρέπει σίγουρα να πάρει αυτό το ένα επάνω.

Το Killing Floor 2 επιτρέπει στους παίκτες να επιλέξουν από μία από τις έξι εναλλάξιμες κατηγορίες - όπως το Medic και το Sharpshooter - το καθένα με τα δικά του τακτικά πλεονεκτήματα που μπορούν να ισοπεδωθούν. Υπάρχουν πολλές επιλογές δυσκολίας, οπότε ποτέ δεν αισθάνεστε ότι είναι πολύ εύκολο όταν βγάζετε τον στρατό undead. Το Killing Floor 2 διαθέτει online multiplayer co-op, ώστε εσείς και ένας φίλος να μπορέσετε να συμμετάσχετε επάνω καθώς οραματίζεστε πίσω από τις πόρτες και οι σειρήνες, οι ανιχνευτές και οι κτυπήματα σάρκας διαπερνούν και αντλούν την καρδιά σας.

Είτε το αγαπάτε είτε το μίσος, το Call of Duty (COD) στοχεύει να εντυπωσιάσει και ένα από τα πιο γραφικά και ρεαλιστικότερα στους σκοπευτές που μπορείτε να πάρετε στο PS4 είναι με τη νέα του επανάληψη: Call of Duty WWII. Συνήθως, τα παιχνίδια COD επικεντρώνονται εκτενώς σε multiplayer, αλλά το Call of Duty WWII δίνει στους παίκτες μια διεξοδική εκστρατεία που αισθάνεται τόσο ζωντανή και πραγματική που δίνει στο παιχνίδι τον δικό του ορισμό από τα υπόλοιπα.

Το Call of Duty WWII κάνει μια εντυπωσιακή παρουσίαση και οπτικά. Οι παίκτες ξεκινούν με την εκτόξευση των παραλίων της Νορμανδίας, ενώ παίρνουν τον λεπτό φωτισμό με τα κραυγαλέα κράνη και τις τραχίες λεπτές αποχρώσεις των στρατιωτών μεταξύ τους, προσδοκώντας για μια επιθετική εισβολή, καθώς το νερό δίπλα τους χτυπάει και εκρήγνυται σε εκρήξεις από γύρους πυροβολικού. Το παιχνίδι ποικίλλει με ρυθμούς, αλλά οι παίκτες θα πάρουν τις στιγμές επείγουσας ανάγκης τους καθώς βυθίζουν τα χαρακώματα, την οδόφραγμα και εξαντλούνται από φθίνουσες εκκλησίες και κολλούν τους τοίχους από τούβλα που έχουν σπάσει από τον πόλεμο καθώς σφαίρες σφύζουν από το κεφάλι τους και σκοπεύουν να κατεβάζουν τα βλέμματά τους. Όπως και τα άλλα παιχνίδια της σειράς COD, το Call of Duty WWII περιλαμβάνει έντονη online κατάθεση πολλών παικτών και ακόμη και λειτουργία συνεταιρισμού για την κύρια ιστορία της καμπάνιας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .