Το Σύστημα Klipsch Reference R-4B Sound Bar / Ασύρματο Σύστημα Subwoofer

Ελέγξτε τη λήψη του soundtrack του Klipsh

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ηχητικές ράβδοι είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στους καταναλωτές, είναι εύκολο να τοποθετηθούν, να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν . Ωστόσο, αυτό που κάνει το σύστημα ήχου / υπογούφερ Klipsch R-4B είναι η συμπερίληψη της τεχνολογίας κέρατος.

Το τμήμα soundbar του συστήματος R-4B έχει ένα λεπτό προφίλ ύψους 3 ½ ίντσας, πλάτους 40 ιντσών, γεγονός που το καθιστά καλό οπτικό αποτέλεσμα για τηλεοράσεις οθόνης 37 έως 50 ιντσών.

Το ηχείο - Ηχεία

Εδώ είναι το συμπλήρωμα ομιλητή του soundbar.

Η γραμμή ήχου - Αποκωδικοποίηση και επεξεργασία ήχου

Το τμήμα soundbar παρέχει όλη την αποκωδικοποίηση και επεξεργασία του ήχου για το σύστημα. Ακολουθεί αυτό που περιλαμβάνει:

Συνδεσιμότητα και έλεγχος

Η ηχητική μπάρα παρέχει 1 ψηφιακό οπτικό , 1 στερεοφωνικό στερεοφωνικό (RCA) και μία θύρα USB για πρόσβαση σε μουσικό περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε συμβατές συσκευές USB, όπως οι μονάδες Flash (υποστηρίζονται τα αρχεία FLAC και WAV ).

Για πρόσθετη ευελιξία πρόσβασης στο περιεχόμενο, το R-4B είναι επίσης ενεργοποιημένο με δυνατότητα Bluetooth , το οποίο παρέχει ασύρματη πρόσβαση στο περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε smartphones, tablet και άλλες συμβατές συσκευές.

Για έλεγχο, υπάρχουν μπροστινά τοποθετημένα κουμπιά, σε συνδυασμό με τους δείκτες κατάστασης LED. Τα ενσωματωμένα χειριστήρια μπορούν να βρεθούν χρήσιμα αν παραλείψετε το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο. Ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο περιλαμβάνεται επίσης στο σύστημα.

Το υπογούφερ

Το καλύτερο πράγμα για το subwoofer είναι ότι είναι ασύρματο. Αυτό σημαίνει ότι αν και απαιτεί μια ενσύρματη σύνδεση εναλλασσόμενου ρεύματος, η ηχητική μπάρα στέλνει τα μπάσα σήματα στο υπογούφερ ασύρματα, μειώνοντας τόσο την ακαταστασία των καλωδίων όσο και την πιο ευέλικτη τοποθέτηση των δωματίων.

Εκτός από το καλώδιο τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος, δεν υπάρχουν επιπλέον φυσικές συνδέσεις στο υπογούφερ. Το Subwoofer λειτουργεί στη ζώνη μετάδοσης 2.4GHz και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με το σύστημα ήχου R-4B ή με άλλα συμβατά προϊόντα που ορίζει η Klipsch.

Το subwoofer φιλοξενεί οδηγό χαμηλής καύσης 6,5 ιντσών, σε συνδυασμό με μια πρόσθετη θυρίδα στυλ υποδοχής ( σχεδίαση μπάσων ). Το υπογούφερ διαθέτει κατασκευή MDF (Medium Density Fiberboard).

Πρόσθετες προδιαγραφές συστήματος

Τι το Klipsch R-4B δεν έχει

Το 4B ενσωματώνει ενσωματωμένη ενίσχυση, αποκωδικοποίηση ήχου, επεξεργασία και διαθέτει αναλογικές και ψηφιακές εισόδους ήχου. Ωστόσο, το R-4B δεν διαθέτει συνδέσεις HDMI ή δυνατότητες μετάδοσης βίντεο. Για να συνδέσετε συσκευές ήχου / βίντεο με δυνατότητα HDMI, όπως συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray ή DVD, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ξεχωριστή σύνδεση ήχου στο Klipsch R-4B, εκτός από τις συνδέσεις HDMI ή άλλες συνδέσεις βίντεο που ίσως χρειαστεί να κάνετε στην τηλεόραση.

Η έλλειψη ενσωματωμένης σύνδεσης HDMI σημαίνει επίσης ότι για περιεχόμενο Blu-ray Disc, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε soundtracks Dolby TrueHD ή DTS-HD Master Audio , ωστόσο, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε τυπικό ήχο Dolby Digital.

Η κατώτατη γραμμή

Παρόλο που το R-4B δεν παρέχει συνδεσιμότητα HDMI ή άλλες δυνατότητες που μπορεί να έχετε σε κάποιες ηχοστάθμες, όπως η δυνατότητα ασύρματης ροής μουσικής σε άλλους χώρους. Παρέχει σταθερά βασικά χαρακτηριστικά και ποιότητα ήχου που σίγουρα θα προσθέσει μια εμπειρία τηλεθέασης. Επίσης, για όσους έχουν ήδη ένα πλήρες ηχείο surround πολυφωνικών μεγεθών στην κύρια αίθουσα προβολής, το R-4B είναι μια μεγάλη λύση εξοικονόμησης χώρου που εξοικονομεί χώρο για μια δεύτερη τηλεόραση δωματίου, αλλά είναι ένα γραφείο ή ένα υπνοδωμάτιο.

Το σύστημα διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε, συμπεριλαμβανομένου ενός συμπαγούς ασύρματου τηλεχειριστηρίου (οι απομακρυσμένες εντολές μπορούν επίσης να αντληθούν από πολλά υπάρχοντα τηλεχειριστήρια τηλεόρασης), ένα ψηφιακό οπτικό καλώδιο, πρότυπο τοποθέτησης σε τοίχο, καλώδια εναλλασσόμενου ρεύματος για τη γραμμή ήχου και το υπογούφερ και Εγχειρίδιο κατόχου.

Επίσημη σελίδα προϊόντος