Πώς να ρυθμίσετε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια γραμμή ήχου

Η σύνδεση και η ρύθμιση της γραμμής ήχου έγιναν εύκολα.

Όταν πρόκειται για τον καλύτερο ήχο για προβολή τηλεόρασης, η επιλογή soundbar είναι η τρέχουσα αγαπημένη. Τα ηχοσυστήματα εξοικονομούν χώρο, μειώνουν το ηχείο και την ακαταστασία των καλωδίων και είναι σίγουρα λιγότερες παρενοχλήσεις από ό, τι ένα πλήρες σύστημα ήχου οικιακού κινηματογράφου.

Ωστόσο, τα soundbars δεν είναι μόνο για τηλεοπτική προβολή. Ανάλογα με τη μάρκα / μοντέλο, μπορείτε να συνδέσετε επιπλέον συσκευές και να αξιοποιήσετε λειτουργίες που μπορούν να επεκτείνουν την εμπειρία ψυχαγωγίας σας.

Εάν σκέφτεστε μια γραμμή ήχου , οι παρακάτω συμβουλές θα σας καθοδηγήσουν στην εγκατάσταση, τη ρύθμιση και τη χρήση.

01 από 09

Τοποθέτηση γραμμών ήχου

Τοποθέτηση σε τοίχο εναντίον ραφιών τοποθετημένο στο πλαίσιο ραφιών - ZVOX SB400. Εικόνες από ZVOX Audio

Εάν η τηλεόρασή σας βρίσκεται σε βάση, τραπέζι, ράφι ή ντουλάπι, μπορείτε συχνά να τοποθετείτε την μπάρα ήχου ακριβώς κάτω από την τηλεόραση. Αυτό είναι ιδανικό αφού ο ήχος θα έρθει από εκεί που ψάχνετε ήδη. Θα χρειαστεί να μετρήσετε το ύψος της γραμμής ήχου σε σχέση με τον κατακόρυφο χώρο μεταξύ της βάσης και της κάτω πλευράς της τηλεόρασης, για να βεβαιωθείτε ότι η μπάρα ήχου δεν αποκλείει την οθόνη.

Εάν βάζετε ένα ηχητικό ραβδί σε ένα ράφι μέσα σε ένα ντουλάπι, τοποθετήστε το όσο το δυνατόν πιο δυνατά ώστε να μην εμποδίζεται ο ήχος που κατευθύνεται προς τις πλευρές. Αν η μπάρα ήχου διαθέτει χαρακτηριστικά Dolby Atmos , DTS: X ή DTS Virtual: X , η δυνατότητα ήχου δεν είναι επιθυμητή, καθώς η μπάρα ήχου πρέπει να προβάλλει ήχο κατακόρυφα για ηχητικά εφέ surround.

Αν η τηλεόρασή σας είναι σε τοίχο, οι περισσότερες ηχητικές ράβδοι μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχο. Μια ήχος μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από ή πάνω από την τηλεόραση. Ωστόσο, είναι καλύτερο να το τοποθετήσετε κάτω από την τηλεόραση, καθώς ο ήχος κατευθύνεται καλύτερα στον ακροατή, και φαίνεται επίσης καλύτερο (αν και μπορεί να αισθάνεστε διαφορετικά).

Για να γίνει ευκολότερη η τοποθέτηση σε τοίχο, πολλά ηχεία διαθέτουν εξοπλισμό ή / και ένα πρότυπο τοίχου χαρτιού που σας επιτρέπει να βρείτε το καλύτερο σημείο και να επισημάνετε το σημείο βίδας για τις παρεχόμενες τοίχους. Εάν το ηχείο σας δεν συνοδεύεται από υλικό τοποθέτησης στον τοίχο ή από ένα πρότυπο, συμβουλευτείτε τον οδηγό χρήσης για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι χρειάζεστε και εάν ο κατασκευαστής προσφέρει αυτά τα στοιχεία ως προαιρετικές αγορές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε αντίθεση με τα παραπάνω παραδείγματα φωτογραφιών, είναι προτιμότερο να μην εμποδίζουν τα μπροστινά ή τα πλάγια του ήχου με διακοσμητικά αντικείμενα.

02 του 09

Συνδέσεις βασικής γραμμής ήχου

Βασικές συνδέσεις γραμμών ήχου: Yamaha YAS-203 που χρησιμοποιείται ως παράδειγμα. Εικόνες από την Yamaha Electronics Corp και τον Robert Silva

Μόλις τοποθετηθεί η μπάρα ήχου, πρέπει να συνδέσετε την τηλεόραση και άλλα εξαρτήματα. Σε περίπτωση τοποθέτησης σε τοίχο, κάντε τις συνδέσεις σας προτού τοποθετήσετε μόνιμα την μπάρα ήχου στον τοίχο.

Οι παραπάνω εικόνες είναι οι συνδέσεις που μπορείτε να βρείτε με μια βασική γραμμή ήχου. Η θέση και η επισήμανση μπορεί να διαφέρουν, αλλά αυτό είναι συνήθως αυτό που θα βρείτε.

Από αριστερά προς τα δεξιά είναι οι ψηφιακές οπτικές, ψηφιακές ομοαξονικές και αναλογικές στερεοφωνικές συνδέσεις, με τους αντίστοιχους τύπους καλωδίων.

Η ψηφιακή οπτική σύνδεση χρησιμοποιείται καλύτερα για την αποστολή ήχου από την τηλεόρασή σας στη γραμμή ήχου. Αν διαπιστώσετε ότι η τηλεόρασή σας δεν διαθέτει αυτή τη σύνδεση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αναλογικές στερεοφωνικές συνδέσεις εάν η τηλεόρασή σας παρέχει αυτή την επιλογή. Εάν η τηλεόρασή σας έχει και τα δύο, είναι η επιλογή σας.

Αφού συνδέσετε την τηλεόρασή σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να στέλνει σήματα ήχου στη γραμμή ήχου.

Αυτό μπορεί να γίνει με τη μετάβαση στο μενού ρυθμίσεων ήχου ή ηχείων του τηλεφώνου και την απενεργοποίηση των εσωτερικών ηχείων της τηλεόρασης (μην το συγχέετε με τη λειτουργία MUTE που θα επηρεάσει επίσης την ηχητική σας μπάρα) ή / και να ενεργοποιήσετε το εξωτερικό ηχείο ή τον ήχο της τηλεόρασης εξόδου. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την επιλογή ψηφιακού οπτικού ή αναλογικού (αυτό μπορεί να ανιχνευθεί αυτόματα ανάλογα με το ποια είναι συνδεδεμένη).

Συνήθως, χρειάζεται μόνο να κάνετε τη ρύθμιση του εξωτερικού ηχείου μία φορά. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να μην χρησιμοποιήσετε την μπάρα ήχου για να παρακολουθήσετε κάποιο περιεχόμενο, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε ξανά τα εσωτερικά ηχεία της τηλεόρασης και, στη συνέχεια, να τα απενεργοποιήσετε ξανά όταν χρησιμοποιείτε την ηχητική λυχνία.

Η ψηφιακή ομοαξονική σύνδεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση δίσκου Blu-ray, DVD player ή άλλης πηγής ήχου που διαθέτει αυτή τη δυνατότητα. Εάν οι συσκευές προέλευσης δεν διαθέτουν αυτήν την επιλογή, θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα μια ψηφιακή οπτική ή αναλογική επιλογή.

Μια άλλη επιλογή σύνδεσης που μπορείτε να βρείτε σε μια βασική μπάρα ήχου, η οποία δεν εμφανίζεται στη φωτογραφία, είναι μια αναλογική στερεοφωνική είσοδος μίνι βύσματος 3,5 χιλιοστών (1/8-ιντσών), είτε σε συνδυασμό είτε με αντικατάσταση της αναλογικές στερεοφωνικές υποδοχές. Μία υποδοχή εισόδου 3,5 χιλ. Διευκολύνει τη σύνδεση φορητών συσκευών αναπαραγωγής μουσικής ή παρόμοιων πηγών ήχου. Ωστόσο, μπορείτε να συνδέσετε τις τυπικές πηγές ήχου μέσω προσαρμογέα RCA-mini-jack που μπορείτε να αγοράσετε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν χρησιμοποιείτε ψηφιακή οπτική ή ψηφιακή ομοαξονική σύνδεση και η γραμμή ήχου σας δεν υποστηρίζει αποκωδικοποίηση ήχου Dolby Digital ή DTS , ρυθμίστε την τηλεόραση ή άλλη συσκευή προέλευσης (DVD, Blu-ray, καλωδιακή / δορυφορική, Media Streamer) σε PCM εξάγετε ή χρησιμοποιήστε την επιλογή αναλογικής σύνδεσης ήχου.

03 του 09

Προηγμένες συνδέσεις γραμμής ήχου

Συνδέσεις γραμμής ήχου υψηλής ευκρίνειας: Yamaha YAS-706 που χρησιμοποιείται ως παράδειγμα. Εικόνες από την Yamaha Electronics Corp και τον Robert Silva

Εκτός από τις ψηφιακές οπτικές, ψηφιακές ομοαξονικές και αναλογικές στερεοφωνικές συνδέσεις ήχου, μια μπάρα ήχου υψηλότερης απόστασης μπορεί να παρέχει πρόσθετες συνδέσεις.

HDMI

Οι συνδέσεις HDMI σάς δίνουν τη δυνατότητα να μεταφέρετε το DVD, Blu-ray, καλώδιο HD / δορυφορικό κιβώτιο HD ή το ραδιόφωνο μέσα από την μπάρα ήχου στην τηλεόραση. Τα σήματα βίντεο περνούν ανέγγιχτα, ενώ ο ήχος μπορεί να εξαχθεί και να αποκωδικοποιηθεί / την ηχητική γραμμή.

Το HDMI μειώνει την ακαταστασία μεταξύ της γραμμής ήχου και της τηλεόρασης, καθώς δεν χρειάζεται να συνδέσετε ξεχωριστά καλώδια στην τηλεόραση για βίντεο και τη γραμμή ήχου για ήχο από συσκευές εξωτερικής πηγής.

Επιπλέον, μπορεί να υποστηρίζεται το HDMI-ARC (Audio Return Channel) . Αυτό επιτρέπει στην τηλεόραση να αποστέλλει ήχο στην ηχητική λυχνία χρησιμοποιώντας το ίδιο καλώδιο HDMI που χρησιμοποιεί η ηχητική μπάρα για να περάσει βίντεο μέσω της τηλεόρασης. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να συνδέσετε μια ξεχωριστή σύνδεση καλωδίου ήχου από την τηλεόραση στην μπάρα ήχου.

Για να εκμεταλλευτείτε αυτό το χαρακτηριστικό, πρέπει να μεταβείτε στο μενού ρύθμισης HDMI της τηλεόρασης και να το ενεργοποιήσετε. Συμβουλευτείτε τον οδηγό χρήσης της τηλεόρασης και του ήχου, αν χρειάζεται, καθώς η πρόσβαση στα μενού ρύθμισης αυτής της δυνατότητας μπορεί να διαφέρει από μάρκα σε μάρκα.

Υπογούφερ Έξοδος

Πολλές γραμμές ήχου περιλαμβάνουν έξοδο subwoofer. Εάν η μπάρα ήχου σας έχει ένα, μπορείτε φυσικά να συνδέσετε ένα εξωτερικό υπογούφερ στη γραμμή ήχου. Τα ηχοσυστήματα συνήθως χρειάζονται ένα subwoofer για να παράγουν τα πρόσθετα μπάσα για μια εμπειρία ακρόασης ταινιών.

Παρόλο που πολλά ηχητικά μπαρ έρχονται με ένα υπογούφερ, υπάρχουν μερικοί που δεν σας επιτρέπουν να προσθέσετε ένα αργότερα. Επίσης, πολλές γραμμές ήχου, ακόμη και αν παρέχουν φυσική σύνδεση εξόδου υπογούφερ, συνοδεύονται από ασύρματο υπογούφερ, γεγονός που σίγουρα μειώνει την ακαταστασία των καλωδίων (περισσότερο στην εγκατάσταση υπογούφερ στην επόμενη ενότητα).

Θύρα Ethernet

Μια άλλη σύνδεση που περιλαμβάνεται σε ορισμένες γραμμές ήχου είναι μια θύρα Ethernet (Network). Αυτή η επιλογή υποστηρίζει τη σύνδεση με ένα οικιακό δίκτυο που μπορεί να επιτρέψει την πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής μουσικής μέσω διαδικτύου και, σε ορισμένες περιπτώσεις, την ενσωμάτωση της γραμμής ήχου σε ένα σύστημα μουσικής πολλαπλών δωματίων (περισσότερα για αυτό αργότερα).

Οι θύρες ήχου που περιλαμβάνουν μια θύρα Ethernet μπορούν επίσης να παρέχουν ενσωματωμένο Wi-Fi , το οποίο, για άλλη μια φορά, μειώνει την ακαταστασία των καλωδίων. Χρησιμοποιήστε την επιλογή σύνδεσης δικτύου / διαδικτύου που λειτουργεί καλύτερα για εσάς

04 του 09

Γραμμές ήχου με ρύθμιση υπογούφερ

Ηχητική μπάρα με υπογούφερ - Klipsch RSB-14. Εικόνα παρέχεται από την ομάδα Klipsch

Αν η ηχητική σας μπάρα έρχεται με ένα υπογούφερ ή προσθέτετε ένα, πρέπει να βρείτε ένα μέρος για να το βάλετε. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τοποθετείτε το δευτερεύον μέρος όπου είναι βολικό (πρέπει να είστε κοντά σε μια πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος) και ακούγεται καλύτερα .

Αφού τοποθετήσετε το subwoofer και είστε ικανοποιημένοι με την απόκριση των μπάσων, θα πρέπει να το ισορροπήσετε με την μπάρα ήχου, ώστε να μην είναι πολύ δυνατός ή πολύ μαλακός. Ελέγξτε το τηλεχειριστήριό σας για να δείτε εάν διαθέτει ξεχωριστά στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου τόσο για την ηχητική γραμμή όσο και για το υπογούφερ. Εάν ναι, κάνει πολύ πιο εύκολο να επιτευχθεί η σωστή ισορροπία.

Επίσης, ελέγξτε εάν η μπάρα έχει επίσης κύριο έλεγχο έντασης ήχου. Ένας κύριος έλεγχος έντασης του ήχου θα σας επιτρέψει να αυξήσετε και να μειώσετε την ένταση και των δύο ταυτόχρονα, με τον ίδιο λόγο, έτσι ώστε να μην έχετε ξανά την ισορροπία της μπάρας ήχου και του υπογούφερ κάθε φορά που θέλετε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση ήχου.

05 του 09

Γραμμές ήχου με ρύθμιση παραμέτρων ηχείων

Σύστημα ήχου του Vizio με ηχεία surround. Εικόνα που παρέχεται από το Vizio

Υπάρχουν μερικοί soundbars (κυρίως Vizio και Nakamichi) που περιλαμβάνουν και ένα υπογούφερ και ηχεία surround. Σε αυτά τα συστήματα, το υπογούφερ είναι ασύρματο, αλλά τα περιφερειακά ηχεία συνδέονται με το υπογούφερ μέσω καλωδίων ηχείων.

Η ηχητική μπάρα παράγει τον ήχο για τα μπροστινά αριστερά, κεντρικά και δεξιά κανάλια, αλλά στέλνει ασύρματα μπάσα και περιφερειακά σήματα στο υπογούφερ. Στη συνέχεια, το υπογούφερ μεταφέρει τα περιφερειακά σήματα στα συνδεδεμένα ηχεία.

Αυτή η επιλογή εξαλείφει το σύρμα που τρέχει από μπροστά στο πίσω μέρος του δωματίου, αλλά περιορίζει την τοποθέτηση του υπογούφερ, καθώς πρέπει να βρίσκεται στο πίσω μέρος του δωματίου, κοντά στα ηχεία surround.

Από την άλλη πλευρά, επιλέξτε soundbars από το Sonos (Playbar) και το Polk Audio (SB1 Plus) επιτρέποντας την προσθήκη δύο προαιρετικών ασύρματων surround ηχείων που δεν χρειάζεται να συνδεθούν φυσικά με ένα subwoofer - παρόλο που θα πρέπει να τα συνδέσετε σε τροφοδοσία εναλλασσόμενου ρεύματος .

Αν η ηχητική σας μπάρα παρέχει υποστήριξη surround ηχείων, για καλύτερα αποτελέσματα, τοποθετήστε τα στις πλευρές περίπου 10 έως 20 μοίρες πίσω από τη θέση ακρόασης. Θα πρέπει επίσης να είναι μερικά εκατοστά μακριά από τους πλευρικούς τοίχους ή τις γωνίες των δωματίων. Εάν τα περιφερειακά ηχεία σας πρέπει να συνδέονται με ένα υπογούφερ, τοποθετήστε το subwoofer κοντά στον πίσω τοίχο στο καλύτερο σημείο όπου παρέχει τη βαθύτερη και καθαρότερη έξοδο μπάσων.

Μόλις συνδεθείτε, δεν χρειάζεται μόνο να ισορροπήσετε το υπογούφερ με την μπάρα ήχου, αλλά πρέπει επίσης να εξισορροπήσετε την έξοδο surround ηχείου έτσι ώστε να μην κατακλύζεται η ηχητική μπάρα αλλά και να μην είναι πολύ μαλακή.

Ελέγξτε το τηλεχειριστήριο για ξεχωριστά χειριστήρια επιπέδου ηχείων surround. Μόλις ρυθμιστεί, αν έχετε επίσης κύριο έλεγχο έντασης ήχου, θα πρέπει να μπορείτε να αυξήσετε και να μειώσετε την ένταση ολόκληρου του συστήματός σας, χωρίς να χάσετε την ισορροπία μεταξύ της ηχητικής λυχνίας, των ηχείων surround και του υπογούφερ.

06 του 09

Γραμμές ήχου με ρύθμιση προβολής ψηφιακού ήχου

Yamaha Digital Sound Projector Τεχνική - Intellibeam. Εικόνες από την Yamaha Electronics Corp

Ένας άλλος τύπος ηχείου που μπορεί να συναντήσετε είναι ένας προβολέας ψηφιακού ήχου. Αυτός ο τύπος soundbar κατασκευάζεται από την Yamaha και αναγνωρίζεται με αριθμούς μοντέλων που ξεκινούν με τα γράμματα "YSP" (προβολέας ήχου Yamaha).

Αυτό που κάνει αυτό το είδος ηχητικής λωρίδας διαφορετικό είναι ότι αντί να φιλοξενεί παραδοσιακά ηχεία, υπάρχει μια συνεχής διάταξη "οδηγών δέσμης" που απλώνεται στην εμπρόσθια επιφάνεια.

Λόγω της πρόσθετης πολυπλοκότητας, απαιτούνται επιπλέον ρυθμίσεις.

Πρώτον, έχετε την επιλογή να αντιστοιχίσετε τους οδηγούς δέσμης σε συγκεκριμένες ομάδες για να ενεργοποιήσετε τον αριθμό των καναλιών που επιθυμείτε (2,3,5 ή 7). Στη συνέχεια, συνδέστε ένα ειδικό μικρόφωνο στη γραμμή ήχου για να βοηθήσετε στη ρύθμιση της γραμμής ήχου.

Η ηχητική μπάρα παράγει τους τόνους δοκιμής που προβάλλονται στο δωμάτιο. Το μικρόφωνο παραλαμβάνει τους τόνους και τις μεταφέρει πίσω στη γραμμή ήχου. Το λογισμικό στη γραμμή ήχου αναλύει τους ήχους και ρυθμίζει την απόδοση του οδηγού δέσμης ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις διαστάσεις του χώρου και στην ακουστική.

Η τεχνολογία προβολής ψηφιακού ήχου απαιτεί χώρο όπου ο ήχος μπορεί να αντανακλάται στους τοίχους. Εάν έχετε ένα δωμάτιο με ένα ή περισσότερα ανοιχτά άκρα, ένας ψηφιακός προβολέας ήχου μπορεί να μην είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή ήχου.

07 του 09

Ρύθμιση ήχου κατά τη ρύθμιση βάσης ήχου

Βάση ήχου Yamaha SRT-1500. Εικόνα που προέκυψε από την Yamaha Electronics Corporation

Μια άλλη παραλλαγή της γραμμής ήχου είναι η Βάση ήχου. Μια βάση ήχου παίρνει τα ηχεία και τη συνδεσιμότητα ενός soundbar και το τοποθετεί σε ένα ντουλάπι που μπορεί επίσης να διπλασιαστεί ως πλατφόρμα για να ρυθμίσετε μια τηλεόραση στην κορυφή.

Ωστόσο, η τοποθέτηση με τηλεοράσεις είναι πιο περιορισμένη, καθώς οι βάσεις ήχου λειτουργούν καλύτερα με τηλεοράσεις που διαθέτουν κεντρικές βάσεις. Με άλλα λόγια, εάν έχετε μια τηλεόραση με ακραίο πόδι, μπορεί να είναι πολύ μακριά για να τοποθετηθεί πάνω από μια βάση ήχου καθώς η βάση του ήχου μπορεί να είναι στενότερη από την απόσταση μεταξύ των τελικών ποδιών της τηλεόρασης.

Επιπλέον, η βάση ήχου μπορεί επίσης να είναι υψηλότερη από το κατακόρυφο ύψος της κατώτερης στεφάνης του πλαισίου της τηλεόρασης. Αν προτιμάτε μια βάση ήχου πάνω από μια μπάρα ήχου, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη σας αυτούς τους παράγοντες.

Ανάλογα με τη μάρκα, ένα προϊόν βάσης ήχου μπορεί να επισημαίνεται ως εξής: "ηχητική κονσόλα", "ηχητική πλατφόρμα", "ηχητικό βάθρο", "πλάκα ήχου" και "βάση ηχείου τηλεόρασης".

08 από 09

Γραμμές ήχου με Bluetooth και ασύρματο ήχο πολλαπλών δωματίων

Yamaha MusicCast - τρόπος ζωής και διάγραμμα. Εικόνες που παρέχονται από την Yamaha

Ένα χαρακτηριστικό που είναι πολύ κοινό, ακόμα και στις βασικές γραμμές ήχου, είναι το Bluetooth .

Στις περισσότερες οθόνες, αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να μεταφέρετε μουσική απευθείας από το smartphone σας και άλλες συμβατές συσκευές. Ωστόσο, ορισμένες μπάρες ήχου υψηλής τεχνολογίας σας επιτρέπουν επίσης να στέλνετε ήχο από τη γραμμή ήχου σε ακουστικά ή ηχεία Bluetooth.

Ασύρματο ακουστικό πολλαπλών δωματίων

Η πιο πρόσφατη συμπερίληψη σε ορισμένες γραμμές ήχου είναι ο ασύρματος ήχος πολλαπλών δωματίων. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την ηχητική γραμμή, σε συνδυασμό με μια εφαρμογή smartphone, για να στέλνετε μουσική από συνδεδεμένες πηγές ή να μεταδίδεστε από το Internet σε συμβατά ασύρματα ηχεία που βρίσκονται σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.

Η μάρκα του soundbar καθορίζει ποια ασύρματα ηχεία μπορούν να λειτουργήσουν.

Για παράδειγμα, το Sonos Playbar θα λειτουργήσει μόνο με ασύρματα ηχεία Sonos, τα ηχοσυστήματα Yamaha MusicCast - ηχομονωμένα θα λειτουργούν μόνο με ασύρματα ηχεία με επωνυμία Yamaha, οι γραμμές ήχου Denon θα λειτουργούν μόνο με ασύρματα ηχεία Denon HEOS και μπάρες ήχου Vizio με SmartCast μόνο με ηχεία SmartCast. Ωστόσο, οι μάρκες ήχου μπαρ που ενσωματώνουν το PlayStation DTS , θα λειτουργούν σε διάφορες μάρκες ασύρματων ηχείων, εφόσον υποστηρίζουν την πλατφόρμα PlayStation DTS.

09 του 09

Η κατώτατη γραμμή

Εικόνα Ζωής Ζωής Εικόνας του Vizio - Σαλόνι. Εικόνα που παρέχεται από το Vizio

Παρόλο που δεν βρίσκεστε στο ίδιο πρωτάθλημα με ένα πλήρες σύστημα home theater με ισχυρούς ενισχυτές και πολλαπλά ηχεία, για πολλούς, μια ηχητική μπάρα μπορεί να προσφέρει μια ικανοποιητική εμπειρία τηλεόρασης ή μουσικής ακρόασης - με το πρόσθετο πλεονέκτημα της εύκολης ρύθμισης. Για όσους έχουν ήδη μια μεγάλη εγκατάσταση οικιακού κινηματογράφου, τα soundbars αποτελούν μια εξαιρετική λύση για τη ρύθμιση της προβολής του δεύτερου δωματίου.

Όταν εξετάζετε μια γραμμή ήχου, βεβαιωθείτε ότι απλά δεν εξετάζετε την τιμή, αλλά οι επιλογές εγκατάστασης, ρύθμισης και χρήσης που μπορεί να παρέχει, που μπορούν να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ψυχαγωγία για το buck σας.