Μάθετε έναν απλό τρόπο προώθησης πολλαπλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ένα Mac

Αποστολή πολλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Mac σας σε ένα μόνο μήνυμα

Είναι εύκολο να προωθήσετε ένα μήνυμα με το λογισμικό Mac Mail, αλλά γνωρίζατε ότι μπορείτε να προωθήσετε πολλαπλά μηνύματα ταυτόχρονα και να τα κάνετε όλα σαν ένα ενιαίο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Ίσως να αναρωτιέστε γιατί θα προωθούσατε πολλά μηνύματα ταυτόχρονα όταν μπορείτε απλά να στείλετε κάθε μήνυμα ξεχωριστά όπως ξέρετε ήδη πώς να κάνετε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την αποστολή πολλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον συνήθη τρόπο είναι ότι εάν όλα τα μηνύματα σχετίζονται με κάποιο τρόπο, γίνεται μπερδεμένος για τον παραλήπτη να τα παρακολουθεί.

Ένας λόγος που μπορεί να θέλετε να προωθήσετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως ένα μόνο μήνυμα είναι αν δίνετε σε κάποιον τρία ή περισσότερα σχετικά μηνύματα. Ίσως καλύπτουν μια επερχόμενη εκδήλωση ή είναι αποδείξεις για αγορές, ή ίσως όλοι σχετίζονται με το ίδιο θέμα αλλά αποστέλλονται ημέρες μακριά σε διαφορετικά θέματα.

Οδηγίες για το macOS Mail

  1. Επισημάνετε κάθε μήνυμα που θέλετε να προωθήσετε.
  2. Μεταβείτε στο μενού Μήνυμα> Προώθηση .
    1. Ή, για να προωθήσετε ολόκληρο το μήνυμα, συμπεριλαμβανομένων όλων των γραμμών κεφαλίδας, μεταβείτε στο μήνυμα> Προώθηση ως συνημμένο .

Οδηγίες για το macOS Mail 1 ή 2

  1. Επισημάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να προωθήσετε στο μήνυμα.
    1. Συμβουλή: Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα από ένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κρατώντας πατημένο το πλήκτρο εντολών ενώ κάνετε κλικ ή σύρετε το δείκτη του ποντικιού για να επισημάνετε τα άλλα.
  2. Δημιουργήστε ένα νέο μήνυμα όπως το κανονικό.
  3. Επιλέξτε Επεξεργασία> Προσθήκη επιλεγμένων μηνυμάτων από το μενού.
    1. Εάν χρησιμοποιείτε το Mail 1.x, μεταβείτε στο μήνυμα> Προσθήκη επιλεγμένων μηνυμάτων .

Συμβουλή: Το πρόγραμμα Mail της Mac έχει επίσης συντομεύσεις πληκτρολογίου για αυτήν την ενέργεια: Command + Shift + I.