Συμβουλές Φωτογραφίας Συνάντησης

Καταλάβετε ποια συσκευή φωτογραφικών μηχανών θα πάρετε στην οικογενειακή σας επανένωση

Οι επανασύνδεσμοι αποτελούν θερινή βάση για πολλές οικογένειες. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δείτε συγγενείς που δεν έχετε δει για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς και να επισκεφτείτε ενδιαφέρουσες τοποθεσίες ... οι οποίες και οι δύο ισοδυναμούν με μεγάλες ευκαιρίες για φωτογραφίες.

Αν θυμάστε να φέρετε τη φωτογραφική μηχανή σας στην επανένωση - και θα κτυπήσετε τον εαυτό σας εάν δεν το κάνετε - χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να τραβήξετε εξαιρετικές φωτογραφίες στις οικογενειακές σας συγκεντρώσεις.

Ελάτε έτοιμος

Μέρος της πρόκλησης της λήψης φωτογραφιών σε μια οικογενειακή επανένωση θα έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό διαθέσιμο. Σκεφτείτε τι είδους φωτογραφίες πρόκειται να πυροβολήσετε. Εάν θέλετε να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες δράσης ή φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ίσως θελήσετε να εξετάσετε μια πιο προηγμένη κάμερα που μπορεί να υπερέχει σε αυτές τις καταστάσεις, ειδικά με φωτογραφίες πορτρέτου, οι οποίες πιθανότατα θα είναι οι πιο συνηθισμένες εικόνες που έχετε Θα πυροβολήσει σε μια επανένωση

Ή μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε περισσότερα για τους τύπους σωματικής άσκησης που θα συμμετέχετε κατά τη διάρκεια της επανένωσης. Εάν δεν θέλετε να πιαστείτε γύρω από μια τσάντα κάμερας, για παράδειγμα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σημείο και τραβήξτε μια φωτογραφική μηχανή που μπορείτε εύκολα να χωρέσετε σε μια τσέπη. Ταίριασμα του εξοπλισμού που φέρνετε στο είδος των δραστηριοτήτων που θα συμβεί.

Αποφασίζοντας τι εξοπλισμό θα φέρει θα είναι δύσκολο αν πετάτε σε ένα αεροπλάνο στην επανένωση . Εάν συσκευάζετε μια τσάντα με μια φωτογραφική μηχανή, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε όλους τους κανόνες και τους κανονισμούς των αεροπορικών εταιρειών σχετικά με τη συσκευασία των τσαντών σας. Και συσκευάζετε τις σακούλες έτσι ώστε ο εξοπλισμός φωτογραφικών μηχανών σας να παραμένει ασφαλής.

Έχετε επιπλέον χυμό στο χέρι

Διαθέστε μια εφεδρική μπαταρία και κάρτα μνήμης διαθέσιμες ή κάντε προετοιμασίες μπροστά από το χρόνο για να μπορείτε να κάνετε λήψη φωτογραφιών και να φορτίσετε μπαταρίες στο χώρο του ξενοδοχείου. Δεν θέλετε να χάσετε μια μεγάλη φωτογραφία αργά τη μέρα επειδή η μπαταρία σας έχει στραγγίσει ή η κάρτα μνήμης είναι γεμάτη.

Σκεφτείτε την έξοδο

Εξετάστε τι θέλετε να κάνετε με τις φωτογραφίες επανένωσης. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι θα θέλουν απλά πολλές ομαδικές φωτογραφίες. Άλλοι θα θέλουν να προσπαθήσουν να μιλήσουν για μια ιστορία της ημέρας ή των ημερών επανένταξης. Με μια ιστορία φωτογραφίας, μπορείτε να προβάλλετε τον ενθουσιασμό για την άφιξη του καθενός, τις δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας και τα "αντίο".

Σκεφτείτε το κοντινό εύρος

Προφανώς, οι στατικές φωτογραφίες πρόκειται να πάρουν μεγάλο μέρος του αποθηκευτικού χώρου της κάρτας μνήμης σε μια επανένωση. Θα θελήσετε πολλές μεγάλες ομαδικές φωτογραφίες, μερικά μεμονωμένα πορτρέτα των συγγενών σας και μερικές μικρές ομάδες. Απλά βεβαιωθείτε ότι είστε αρκετά κοντά στα θέματα κατά τη λήψη των φωτογραφιών σας, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε όλους αργότερα.

Πηγαίνετε πάρα πολύ

Ωστόσο, μην περιορίζετε τον εαυτό σας σε στατικές φωτογραφίες. Οι ομαδικές φωτογραφίες μπορεί να είναι το βασικό στοιχείο της φωτογραφίας στις οικογενειακές συγκεντρώσεις, αλλά είναι οι διασκεδαστικές, ειλικρινείς φωτογραφίες που πιθανότατα θα θυμάστε αργότερα, όπως το ζευγάρι αγκάλιασμα που παρουσιάζεται παραπάνω. Βρείτε τους συγγενείς σας να αλληλεπιδρούν, να γελούν κατά τη διάρκεια του οικογενειακού παιχνιδιού softball ή να τρώνε μαζί. Τραβήξτε πολλές φωτογραφίες αυτών των αλληλεπιδράσεων.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε φωτογραφίσει τη βόμβα

Εάν πρόκειται να είστε ο πρωταρχικός φωτογράφος στην επανένωση, βεβαιωθείτε ότι έχετε την ευκαιρία να βρίσκεστε και σε μερικές από τις φωτογραφίες. Δώστε τη φωτογραφική μηχανή σας σε άλλα άτομα μακριά και καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες από εσάς που αλληλεπιδρούν με τους συγγενείς σας. Φέρτε ένα τρίποδο και ρυθμίστε τη φωτογραφική μηχανή με αυτόματο χρονοδιακόπτη, ώστε να μπορείτε να βρίσκεστε και στη φωτογραφία.

Σκεφτείτε να επενδύσετε σε ένα τηλεχειριστήριο για την κάμερα, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε το κλείστρο χωρίς να χρησιμοποιείτε το χρονοδιακόπτη. Ορισμένα smartphones σάς επιτρέπουν να συνδέεστε μέσω Wi-Fi στη φωτογραφική μηχανή, ελέγχοντας την έτσι.

Τέλος, αν δεν θέλετε να περάσετε ολόκληρη τη συγκέντρωση κάνοντας φωτογραφίες αντί να αλληλεπιδράσετε με τους συγγενείς σας, σκεφτείτε να ζητήσετε από τους συγγενείς σας να βοηθήσουν στην ιστορία των φωτογραφιών σας. Ζητήστε τους να τραβήξουν φωτογραφίες με τις δικές τους ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και στη συνέχεια να στείλουν τα πλάνα τους σε σας, επιτρέποντάς σας να συντάξετε την ιστορία. Εναλλακτικά, παρέχετε αρκετές κάμερες για χρήση με ένα χρόνο, όπου οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν ταινία για εκτυπώσεις που μπορείτε να αναπτύξετε, να ψηφιοποιήσετε και να μεταγλωττίσετε αργότερα.

Επιπλέον, εξετάστε τη δυνατότητα δημιουργίας μιας τοποθεσίας Web ή μιας περιοχής με υπηρεσία online αποθήκευσης φωτογραφιών , όπου μπορείτε να μεταφορτώσετε όλες τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει και άλλοι που έχετε τραβήξει. Στη συνέχεια, δώστε στους συγγενείς σας τον κωδικό πρόσβασης ή τη διεύθυνση ιστού, ώστε να έχουν πρόσβαση στις φωτογραφίες. Η οργάνωση και η κοινή χρήση των φωτογραφιών της ημέρας είναι ένα μεγάλο δώρο που μπορείτε να παρέχετε στους συγγενείς σας.