Οι καλύτερες εφαρμογές Black Friday για το Android

Η Μαύρη Παρασκευή 2017 είναι η 24η Νοεμβρίου

Θέλετε να πάρετε μερικές μεγάλες προσφορές δώρων φέτος, αλλά δεν θέλετε να τρέξετε από το κατάστημα στο κατάστημα χωρίς ένα σχέδιο; Εδώ είναι τέσσερις εφαρμογές Black Friday που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πού να ψωνίσετε και τι να αγοράσετε, συν ένα για την Κυριακή Δευτέρα, αν δεν είστε πολύ φθαρμένοι μέχρι τότε. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η λήψη οποιασδήποτε εφαρμογής θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα ιό ή κακόβουλο λογισμικό. Πιάσε μια εφαρμογή με δική σας ευθύνη!

1. Προσφορές του Μπραντ Μαύρη Παρασκευή App

Η εφαρμογή Brad's Deals παρακολουθεί τις πωλήσεις όλο το χρόνο και αυτή η εφαρμογή σας βοηθά να σας κρατήσει οργανωμένη όταν έρχεται η μαύρη Παρασκευή. Μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή μέσω Facebook ή Google ή να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Στη συνέχεια, θα λάβετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν δημοσιεύονται νέες εγκυκλίους. Μπορείτε επίσης να δείτε προσφορές εντός της εφαρμογής με συνδέσμους προς τους λιανοπωλητές, συμπεριλαμβανομένων των eBay και Walmart.

2. Μαύρη Παρασκευή 2017 Διαφημίσεις App από την Sazze, Inc.

Αυτή η εφαρμογή iTunes, που υποστηρίζεται από το BlackFriday.fm, είναι επίσης διαθέσιμη για το Android, επίσης σας βοηθά να παρακολουθείτε τις πωλήσεις της Black Friday, αλλά και τη δυνατότητα αποθήκευσης των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε σε μια λίστα, η οποία είναι χρήσιμη. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ανά κατάστημα ή κατηγορία για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές ανάλογα με το πού θέλετε να ψωνίσετε και τι υπάρχει στη λίστα αγορών σας.

3. Πορτοφόλι Fat Wallet Black Finder Deal Finder

Το Fat Wallet είναι ένα κουπόνι και ασχολείται με ένα site που περιλαμβάνει ένα τμήμα αφιερωμένο στη μαύρη Παρασκευή, συμπεριλαμβανομένης μιας λίστας με τα καταστήματα που συμμετέχουν και διαρρηγνυόμενων εγκυκλίων. Η εφαρμογή θα σας ειδοποιήσει για νέες προσφορές και διαφημίσεις σάρωσης, αλλά οι κριτικές δείχνουν ότι οι ειδοποιήσεις θα μπορούσαν να γίνουν συντριπτικές. Ευτυχώς, μπορούν να απενεργοποιηθούν εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα.

4. TGI Black Friday

Τέλος, αυτή η εφαρμογή από το tgiblackfriday.com, ένα site που αφιερώνεται σε αυτή την μοναδική μέρα, σας επιτρέπει να δείτε και να κατεβάσετε τις εγκυκλίους πώλησης και να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε μια λίστα αγορών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να μοιράζεστε προσφορές από το Facebook, το Twitter και το Google+ απευθείας από την εφαρμογή.

Και, τέλος, για την Κυριακή Δευτέρα, δεν υπάρχει άλλη από:

5. Αγορές Amazon

Η Cyber ​​Δευτέρα, μια νεότερη "αργία", είναι μια μέρα που μπορείτε να ψωνίσετε για προσφορές από την άνεση του σπιτιού σας (ή το γραφείο σας κατά την εργασία.) Πολλοί διαδικτυακοί λιανοπωλητές συμμετέχουν σε αυτήν την ημέρα και το Amazon είναι ίσως ο πιο δημοφιλής προορισμός. Μπορείτε να εγγραφείτε για ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να ακολουθήσετε την εταιρεία στα κοινωνικά μέσα για να ενημερωθείτε για τις λεπτότερες προσφορές.

Και με την εφαρμογή αγορών, μπορείτε να κάνετε αγορές απευθείας από το smartphone ή το tablet Android. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να σαρώσετε προϊόντα στο κατάστημα για να συγκρίνετε τις τιμές, τα οποία είναι χρήσιμα στη μαύρη Παρασκευή και οποιαδήποτε άλλη μέρα του έτους.