Αναθεώρηση της εφαρμογής ShopSavvy για τηλέφωνα Android από Big στην Ιαπωνία

Το ShopSavvy είναι ένα ισχυρό εργαλείο σύγκρισης τιμών που σας επιτρέπει να σαρώσετε γραμμωτούς κώδικες από το τηλέφωνό σας Android για να βρείτε πωλήσεις και κριτικές στο κατάστημα. Ήταν μια από τις πρώτες χαρακτηρισμένες εφαρμογές που ξεκίνησε για Android, και συνεχίζει να λειτουργεί καλά, αν και υπάρχουν πολλά παρόμοια προϊόντα διαθέσιμα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ShopSavvy

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

ShopSavvy App για τηλέφωνα Android από Big στην Ιαπωνία

Παλαιότερα γνωστό ως GoCart, το ShopSavvy κέρδισε βραβείο στην πρόκληση του Google Developer's Challenge. Το εργαλείο παραμένει μία από τις πιο ανεπτυγμένες εφαρμογές στο Google Play.

Το ShopSavvy είναι, ουσιαστικά, ένα εργαλείο σύγκρισης αγορών. Μπορείτε να βρείτε στοιχεία είτε πληκτρολογώντας τα στο πληκτρολόγιό σας είτε χρησιμοποιώντας την κάμερα για να σαρώσετε τον γραμμωτό κώδικα.

Μόλις βρείτε ένα προϊόν, το ShopSavvy σας λέει τη φθηνότερη τοπική ή online τιμή. Για τα τοπικά προϊόντα, μπορείτε να λάβετε οδηγίες για το χάρτη, να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους ή να καλέσετε το κατάστημα. Για τα online προϊόντα, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους ή να μοιραστείτε το προϊόν χρησιμοποιώντας το Facebook ή το Twitter.

Εκτός από την εύρεση της καλύτερης τιμής στα στοιχεία, μπορείτε να συγκρίνετε τα σχόλια των χρηστών, να τα προσθέσετε στη λίστα επιθυμιών σας ή να ορίσετε ειδοποίηση τιμών για να σας ενημερώσουμε όταν πέσει κάτω από μια ορισμένη τιμή. Έχω βρει αυτό το ιδιαίτερα βολικό για πράγματα όπως παιχνίδια και ταινίες που δεν χρειάζεται να κατέχει σε μια βιασύνη.

Το ShopSavvy διατηρεί επίσης ιστορικό στοιχείων που σαρώσατε, οπότε αν θέλετε να θυμάστε το όνομα της φωτογραφικής μηχανής που εξετάσατε την άλλη μέρα, μπορείτε απλά να ανατρέξετε στο ιστορικό του προϊόντος σας.

Τι δεν λειτουργεί στο ShopSavvy

Ο σαρωτής γραμμωτού κώδικα της ShopSavvy βασίζεται στο προϊόν που έχει ένα γραμμωτό κώδικα και μπορείτε να κρατάτε το τηλέφωνό σας ακόμα αρκετά ώστε η φωτογραφική μηχανή να τραβήξει αυτό το γραμμωτό κώδικα. Σε μειωμένο φωτισμό, αυτό μπορεί να είναι δύσκολο.

Το ShopSavvy αποτυγχάνει επίσης όταν πρόκειται για την εξεύρεση τοπικών προϊόντων ή άλλων ειδών παντοπωλείου και δεν θα βρει κάθε τοπικό έμπορο. Αυτό είναι απλά πληροφορίες που δεν είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Στα τοπικά αποτελέσματα λείπουν συχνά αρκετά καταστήματα.