Οι καλύτερες εφαρμογές για την πώληση των παλιών συσκευών Android

Πωλήστε τις παλιές σας συσκευές γρήγορα και εύκολα

Είτε αναβαθμίζετε το τηλέφωνό σας Android κάθε χρόνο είτε κάθε άλλο έτος, πιθανότατα, έχετε πολλά παλιά smartphones και ταμπλέτες που βρίσκονται γύρω από τη συλλογή σκόνης. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με μια παλιά συσκευή Android : να την δωρίσετε, να την ανακυκλώσετε ή ακόμα και να την επανατοποθετήσετε ως ειδική συσκευή GPS ή ξυπνητήρι. Σε πολλές περιπτώσεις, όμως, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με το να τα πουλήσετε και μπορείτε εύκολα να το κάνετε με έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό εφαρμογών για κινητά.

Υπάρχουν γνωστές υπηρεσίες για την πώληση των προϊόντων σας, όπως το Amazon, το Craigslist και το eBay. Το Amazon και το eBay έχουν εφαρμογές σύνθετων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημοσιεύσετε και να παρακολουθήσετε τις πωλήσεις σας. Το Craigslist δεν διαθέτει επίσημη εφαρμογή, αλλά ορισμένοι προγραμματιστές τρίτων, όπως το Mokriya, δημιούργησαν τις δικές τους εφαρμογές. Η Gazelle, μια από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες για την αγορά και πώληση ηλεκτρονικών ειδών που χρησιμοποιούνται, δεν έχει εφαρμογή συνοδευτικού.

Μια τεράστια καλλιέργεια εφαρμογών έχει προκύψει που είναι αφιερωμένες στο να σας βοηθήσουν να πουλήσετε τα ρούχα, τα ηλεκτρονικά σας και άλλα ανεπιθύμητα αντικείμενα. Ορισμένες προορίζονται για τοπικές πωλήσεις, όπου συναντάτε τον αγοραστή αυτοπροσώπως, ενώ άλλοι λειτουργούν παρόμοια με το eBay, όπου μπορείτε να μεταφέρετε τα ηλεκτρονικά σας προϊόντα σε αγοραστές σε όλη τη χώρα. Εδώ είναι πέντε εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πουλήσετε τα παλιά smartphone Android και τα tablet σας.

Μια γρήγορη σημείωση προτού να βουτήξω: Μην ξεγελιέστε από το Gone. ενώ μπορείτε να το κατεβάσετε τεχνικά από το Google Play Store μετά από μερικές οθόνες σχετικά με την πώληση των περιεχομένων σας, θα λάβετε μια οθόνη που λέει ότι "έρχομαι σύντομα στο Android" και ζητά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ταχυδρομικό κώδικα. Αυτό είναι κουραστικό.

Carousell

Το Carousell είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο για τοπικές πωλήσεις "συναντήσετε" όσο και για αποστολές σε όλη τη χώρα. Μπορείτε να εγγραφείτε στο Facebook, στο Google ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, πρέπει να δώσετε ένα όνομα χρήστη. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε την πόλη σας, η οποία ήταν μια πιο κουραστική διαδικασία από ό, τι περίμενα. Κατ 'αρχάς, επιλέγετε τη χώρα σας, στη συνέχεια (αν βρίσκεστε στις ΗΠΑ), την κατάστασή σας και, στη συνέχεια, σαρώστε μια μεγάλη λίστα πόλεων. (Το κράτος της Νέας Υόρκης έχει πολλές πόλεις.) Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια φωτογραφία προφίλ. Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να περιηγηθείτε στις πωλήσεις και να ενώσετε ομάδες (βάσει περιοχής ή παρόμοιων αρέσει).

Για να πουλήσετε ένα στοιχείο, μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία του ή να επιλέξετε μια υπάρχουσα φωτογραφία που υπάρχει ήδη στη συσκευή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να περικόψετε την εικόνα, να την περιστρέψετε και να χρησιμοποιήσετε διάφορες επιλογές επεξεργασίας για να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα, τον κορεσμό, την αντίθεση, την ακόνισμα και τη σφράγιση (βασικά κάνοντας τα άκρα της εικόνας πιο σκούρα από το κέντρο). Στη συνέχεια, η εφαρμογή ζητά πρόσβαση στην τοποθεσία σας και στη συνέχεια προσθέτετε μια περιγραφή, κατηγορία, τιμή και επιλέξτε συνάντηση ή παράδοση. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε την καταχώρισή σας απευθείας στο Twitter ή το Facebook.

Ορισμένα είδη δεν επιτρέπεται να πωλούνται μέσω του Carousell, όπως το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, το περιεχόμενο για ενήλικες, τα όπλα και άλλα. Η εφαρμογή προσφέρει μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσει να γράψετε την καταχώρισή σας, αλλά είναι αρκετά τυποποιημένα πράγματα, όπως η προσθήκη χρώματος και μετρήσεων και η ακριβής περιγραφή του αντικειμένου. Μπορείτε να επιλέξετε τον προτιμώμενο τόπο συνάντησής σας από μια λίστα που δημιουργείται από τη θέση που βασίζεται στο GPS. Αφού το πουλήσετε ή αν επιλέξετε να μην πουλήσετε, μπορείτε να επεξεργαστείτε την καταχώριση και, στη συνέχεια, να τη διαγράψετε ή να την επισημάνετε ως πωλημένο.

LetGo

Όταν ξεκινάτε το LetGo, η κάμερά σας ενεργοποιείται αυτόματα (παρόμοια με το Snapchat) και μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την καταχώριση των πραγμάτων που θέλετε να πουλήσετε. Ξεκινάτε κάνοντας μια φωτογραφία ή χρησιμοποιώντας μια υπάρχουσα που είναι αποθηκευμένη στη συσκευή σας και, στη συνέχεια, προσθέτετε μια τιμή ή την χαρακτηρίζετε ως διαπραγματεύσιμη. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε μέσω Facebook, Google ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη συνέχεια, μπορείτε να αφήσετε την καταχώρηση όπως είναι ή να προσθέσετε μια περιγραφή και να επιλέξετε μια κατηγορία. Αν δεν προσθέσετε έναν τίτλο, το LetGo θα δημιουργήσει αυτόματα ένα με βάση τη φωτογραφία σας (αυτό ήταν ακριβές στη δοκιμή μου). Η LetGo είπε ότι η λίστα μου θα ταχυδρομηθεί μέσα σε 10 λεπτά. Εμφανίστηκε περίπου ένα λεπτό μετά την υποβολή του, η οποία ήταν ωραία. Σε αντίθεση με την Carousell, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε φωτογραφίες στην εφαρμογή και οι αγοραστές πρέπει να είναι τοπικοί. καμία αποστολή. Μπορείτε να μοιραστείτε την καταχώρισή σας στο Facebook απευθείας από την εφαρμογή.

Οι αγοραστές μπορούν να στείλουν ερωτήσεις στους πωλητές και να κάνουν προσφορές μέσω της ενσωματωμένης λειτουργίας συνομιλίας. Το LetGo παρέχει μερικές χρήσιμες ερωτήσεις, όπως το πού πρέπει να συναντηθούμε, η τιμή διαπραγματεύσιμη και άλλα κοινά ερωτήματα. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα διαφημιστικό για την καταχώρισή σας χρησιμοποιώντας μερικά πρότυπα, όπως η δράση 80 και το pharma, αν και δεν είμαι σίγουρος πόσο χρήσιμο είναι αυτό. Δεν μπορείτε να διαγράψετε καταχωρίσεις, αλλά μόνο να τις επισημάνετε ως πωλημένες.

OfferUp

Όταν ξεκινάτε το OfferUp στο smartphone σας, σας ρωτάει αν μπορεί να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία σας και στη συνέχεια να σας εμφανίζει δημοφιλείς καταχωρίσεις κοντά σας. Πατήστε το εικονίδιο της κάμερας ή επιλέξτε "Δημοσίευση νέας προσφοράς" από το αναπτυσσόμενο μενού στα αριστερά και στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με το Facebook ή να εγγραφείτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Στη συνέχεια, πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους παροχής υπηρεσιών και την πολιτική απορρήτου της OfferUp, ο οποίος ενημερώθηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Στη συνέχεια, μπορείτε να βρείτε αναδυόμενες συμβουλές σχετικά με την πώληση, όπως η μεταφόρτωση ποιοτικών φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένης λεπτομερούς περιγραφής και κάπως περίεργου οθόνης που λέει ότι η εφαρμογή είναι προσανατολισμένη στην οικογένεια και να απέχει από την καταγραφή όπλων και ναρκωτικών.

Στη συνέχεια, μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία ή να επιλέξετε μία από τη συλλογή σας, και στη συνέχεια να προσθέσετε έναν τίτλο, μια κατηγορία και μια προαιρετική περιγραφή. Τέλος, ορίζετε μια τιμή και σημειώστε εάν είναι σταθερή και επιλέξτε την κατάστασή της από μια μεταβαλλόμενη κλίμακα, από τη νέα ως την "για μέρη". Από προεπιλογή, έχει επιλεγεί ένα πλαίσιο ελέγχου για να μοιραστείτε την καταχώρισή σας στο Facebook. Μπορείτε να ορίσετε την τοποθεσία σας χρησιμοποιώντας το GPS στη συσκευή σας ή εισάγοντας έναν ταχυδρομικό κώδικα. Μόλις ολοκληρωθεί η καταχώρισή σας, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να σας κάνουν μια προσφορά ή να κάνουν ερωτήσεις απευθείας μέσω της εφαρμογής. Για να καταργήσετε μια καταχώρηση, μπορείτε είτε να την αρχειοθετήσετε είτε να την επισημάνετε όπως πωλείται. Αν πωλούν με επιτυχία κάτι μέσω της εφαρμογής, τότε μπορείτε να δώσετε στον αγοραστή μια αξιολόγηση.

Πώληση μποτ σούκ και & amp; αγγελίες

Το Shpock, σύντομο για το "Κατάστημα στην τσέπη σας", δεν είναι μια εφαρμογή για την πώληση μπότες, όπως μπορεί να προτείνει το όνομά του. Στην πραγματικότητα αναφέρεται στην έννοια της πώλησης πραγμάτων από τον κορμό (ή την εκκίνηση) του αυτοκινήτου σας. Μόλις εγγραφείτε, ονομάζεται Shpockie. Μπορείτε είτε να συνδεθείτε μέσω του Facebook είτε μέσω email και SMS. Αν επιλέξετε το τελευταίο, θα πρέπει να εισαγάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έναν κωδικό πρόσβασης και το πλήρες όνομά σας. Απαιτείται εικόνα προφίλ. Στη συνέχεια, πρέπει να επαληθεύσετε το λογαριασμό σας με μήνυμα κειμένου. Αναμένασα να λάβω έναν κώδικα επαλήθευσης κάποιου είδους, αλλά το κείμενο περιέλαβε έναν σύνδεσμο επιβεβαίωσης, τον οποίο εκτιμώ. Για να πουλήσετε, απλά πρέπει να δώσετε φωτογραφία, τίτλο, περιγραφή, κατηγορία και τιμή. Μπορείτε να μοιραστείτε προαιρετικά την καταχώρισή σας στο Facebook.

Μόλις μια λίστα είναι ζωντανή, μπορείτε να πληρώσετε για να την προωθήσετε για μία, τρεις, 10 ή 30 ημέρες. Ωστόσο, ούτε η εφαρμογή ούτε ο ιστότοπος καθιστούν σαφές τι ακριβώς προαγωγή έχετε. Δεν θα μπορούσα να πάρω το χαρακτηριστικό προώθησης να δουλέψει στη δοκιμή μου? Το μόνο που πήρα ήταν ένα σφάλμα σχετικά με τις αγορές εντός εφαρμογής. Μετά την άνοδο της καταχώρισής σας, μπορείτε να την επεξεργαστείτε, να την διαγράψετε ή να την επισημάνετε όπως πωλείται αλλού. Αν επιλέξετε να διαγραφείτε, πρέπει να επιλέξετε έναν λόγο (άλλος είναι μια επιλογή), με την επιλογή να εξηγήσετε γιατί.

Τι αξίζει το τηλέφωνό μου (από το Flipsy.com)

Τι αξίζει το τηλέφωνο μου; app από το Flipsy.com δεν προορίζεται για απευθείας πώληση των παλιών συσκευών σας, αλλά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Όπως δηλώνει το όνομά του, αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να υπολογίσετε πόση αξία αξίζει η συσκευή σας. Την πρώτη φορά που ενεργοποιείτε την εφαρμογή, ανιχνεύει το είδος της συσκευής που διαθέτετε και καταγράφει την αξία της ως εμπορική ή ιδιωτική πώληση. Μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερις συνθήκες: όπως νέα, καλή, φτωχή ή σπασμένη. Ανάλογα με το μοντέλο, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα και την ενσωματωμένη μνήμη. Στην περίπτωσή μου, η εφαρμογή πήρε τα πάντα, εκτός από το χρώμα, και για κάποιο λόγο, το Samsung Galaxy S6 σε λευκό μαργαριτάρι αξίζει περισσότερο από το ίδιο μοντέλο σε μαύρο ζαφείρι. Μπορείτε επίσης να κάνετε κύλιση προς τα κάτω και να επιλέξετε ένα άλλο τηλέφωνο αν η εφαρμογή δεν πήρε λάθος ή αν θέλετε να ελέγξετε την τιμή μιας άλλης συσκευής. Ενώ δεν μπορείτε να πουλήσετε τη συσκευή σας απευθείας μέσω της εφαρμογής, υπάρχουν σύνδεσμοι προς προσφορές από άλλα καταστήματα και εάν εγγραφείτε για λογαριασμό Flipsy, μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα σας στην αγορά.

Βέλτιστες πρακτικές

Ενώ αυτές οι εφαρμογές καθιστούν πολύ πιο εύκολο να πουλήσουν τα παλιά σας ηλεκτρονικά, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί από τους απατεώνες. Χρησιμοποιείτε πάντα μια υπηρεσία πληρωμών που προσφέρει προστασία αγοράς, όπως το PayPal ή το WePay, για απομακρυσμένες συναλλαγές. Εφαρμογές όπως το Venmo δεν έχουν αυτή την προστασία και προορίζονται για χρήση μόνο με άτομα που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε. Μην δεχτείτε τα επιταγές από οποιονδήποτε δεν γνωρίζετε. αυτοπροσώπως, τα μετρητά είναι τα καλύτερα. Εάν πρόκειται για έναν τοπικό αγοραστή, συναντήστε σε έναν δημόσιο χώρο. μην δίνετε τη διεύθυνσή σας. Χρησιμοποιήστε έναν αριθμό Google Voice για επικοινωνία με τον αγοραστή σας, ώστε να μην χρειαστεί να δώσετε τον αριθμό σας έξω.