Εκτυπωτής φωτογραφιών Canon Pixma iP4600

Η κατώτατη γραμμή

Όπως και ο μικρός αδελφός του, το iP3600, δεν υπάρχει τίποτα κακό με τον εκτυπωτή Canon Pixma iP4600. Μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτό για να σας χαρίσει απόλυτα εντυπωσιακές εκτυπώσεις. Αλλά ... για το μέγεθός του, ίσως το all-in-one θα ήταν εξίσου καλό; Ή, ίσως, αν χρειάζεστε μόνο έναν εκτυπωτή φωτογραφιών, μπορείτε να επιλέξετε κάτι λίγο πιο οικονομικό.

Συγκρίνετε Τιμές

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - Canon Pixma iP4600 φωτογραφικό εκτυπωτή

Και πάλι, ένας άλλος εξαιρετικός, προσιτός εκτυπωτής φωτογραφιών από τη Canon. Όπως και το φθηνότερο Pixma iP3600, το iP4600 προσφέρει δύο επιλογές εισαγωγής χαρτιού (ένα δίσκο χαρτιού μπροστά και έναν τροφοδότη στην πλάτη) καθώς και διπλή εκτύπωση.

Η θέρμανση αυτού του εκτυπωτή πήρε λίγο χρόνο, αν και μόλις θερμανθεί, εκτυπώθηκε γρήγορα με ένα μεγάλο αρχείο PDF που διαρκεί κατά μέσο όρο 23 δευτερόλεπτα ανά σελίδα (με πρώτη σελίδα έξω μέσα σε 24 δευτερόλεπτα.) Τα γραφικά χρώματος από μια παρουσίαση του PowerPoint βγήκαν ταχύτερα απ ' iP3600. Έγινε μια έγχρωμη φωτογραφία 4x6 σε μόλις 21 δευτερόλεπτα.

Οι τυπωμένες σελίδες έμοιαζαν υπέροχα. Οι έγχρωμες σελίδες γραφικών ήταν αιχμηρές ακόμη και όταν χρησιμοποιούσαν φθηνό χαρτί αντιγραφής και ο μεγάλος τύπος έδειξε ότι ο εκτυπωτής έδωσε ευκρινείς εικόνες χωρίς αιμορραγία. Όταν εκτυπώνετε ένα έγγραφο 50 σελίδων χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη μονάδα εκτύπωσης διπλής όψης, υπήρχε μόνο μία εμπλοκή χαρτιού.

Οι έγχρωμες φωτογραφίες φαίνονται υπέροχες, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε το χαρτί φωτογραφιών Photo Plus Plus Glossy II 4x6 της Canon (που περιλαμβάνεται στον εκτυπωτή). Η φωτογραφία βγήκε στεγνή στην αφή με μια έντονη εικόνα και χρώματα που ήταν βαθιά και πλούσια.

Όπως αναφέρθηκε στην ανασκόπηση του iP3600, αυτοί οι εκτυπωτές φαίνονται αρκετά μεγάλοι για εκτυπωτές φωτογραφιών. Είναι σχεδόν τόσο μεγάλες όσο μερικοί εκτυπωτές all-in-one της Canon, οι οποίοι επίσης κάνουν καλή δουλειά στις φωτογραφίες. Δεν υπάρχει επίσης οθόνη LCD για επίγεια επεξεργασία, αν και είναι συμβατό με PictBridge, ώστε να μπορείτε να εκτυπώνετε απευθείας από μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Συγκρίνετε Τιμές

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.