Κοινά μοντέλα αποδοχών για θέσεις εργασίας blogging

Τι είδος πληρωμής κάνουμε Προσφορές εργασίας blogging;

Οι περισσότερες θέσεις εργασίας blogging πληρώνουν bloggers χρησιμοποιώντας μία από τις πέντε κοινές μεθόδους που περιγράφονται παρακάτω. Θυμηθείτε, καθορίστε πάντα το χρονικό διάστημα που θα σας πάρει για να ολοκληρώσετε το έργο που απαιτείται για την εργασία blogging, στη συνέχεια, υπολογίστε την ωριαία τιμή που θα καταβάλει η δουλειά του blogging με βάση την κλίμακα πληρωμής που σας προσφέρεται. Βεβαιωθείτε ότι αποδέχεστε μόνο θέσεις εργασίας blogging που θα σας προσφέρουν την αμοιβή και την εμπειρία που θέλετε και χρειάζεστε.

Ανά αμοιβή ανά ταχυδρομείο

Πολλές εργασίες blogging θα σας πληρώσουν μια κατ 'αποκοπή αμοιβή για κάθε θέση που γράφετε και δημοσιεύετε. Προσοχή στις εργασίες blogging που προσφέρουν μια αμοιβή ανά θέση με προειδοποιήσεις ότι μόνο "εγκριθεί" θέσεις θα δημοσιευθεί ή παρόμοιο περιορισμό που μπορεί να σημαίνει ότι οι προσπάθειές σας θα μπορούσε να πάει απλήρωτη.

Μηνιαίο επιτόκιο αμοιβής

Μερικές θέσεις εργασίας blogging θα σας καταβάλουν κατ 'αποκοπήν φόρο κάθε μήνα. Συνήθως, θα πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις για να κερδίσετε αυτή την αμοιβή, όπως ένας προκαθορισμένος αριθμός δημοσιεύσεων πρέπει να δημοσιεύεται κάθε μήνα.

Ανά μπόρο ανά ταχυδρομείο ή μηνιαίο κατ 'αποκοπή ποσό + μπόνους προβολής σελίδας

Πολλές από τις καλύτερες εργασίες και δίκτυα blogging καταβάλλουν στους bloggers ένα κατ 'αποκοπή ποσό ανά θέση ή όταν πληρούνται μηνιαίες απαιτήσεις συν ένα μπόνους με βάση τον αριθμό των προβολών σελίδας που λαμβάνει το blog κάθε μήνα. Για παράδειγμα, μια εργασία blogging μπορεί να σας προσφέρει ένα μπόνους για κάθε προβολή 1000 σελίδων ή για αυξανόμενες αυξήσεις στις προβολές σελίδων του προηγούμενου μήνα.

Μόνο προβολές σελίδας

Πρόκειται για μια επικίνδυνη μέθοδο πληρωμής για έναν blogger που αποδέχεται επειδή τόσο μεγάλο μέρος της αμοιβής είναι εκτός ελέγχου του blogger. Σίγουρα, οι bloggers μπορούν να προωθήσουν τις θέσεις τους μέσω κοινωνικών bookmarking, κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζοντας κ.ο.κ., αλλά μια μεγάλη κίνηση στο blog μπορεί να συνδεθεί με τη διάταξη του blog , την κωδικοποίηση, τη διαφήμιση και άλλα, τα οποία ο blogger δεν μπορεί να ελέγξει . Μην πέσετε θύμα των ισχυρισμών για την τεράστια επισκεψιμότητα και τις προβολές σελίδων από ένα νέο blog ή δίκτυο blogging. Για ένα καθιερωμένο ιστολόγιο, αφιερώστε χρόνο για να διερευνήσετε την ιστορία της σελίδας Technorati , Google και Alexa του ιστολογίου ώστε να έχετε μια ιδέα για το αν οι αξιώσεις κυκλοφορίας είναι ακριβείς πριν αποδεχτείτε μια εργασία blogging που πληρώνει μόνο για προβολές σελίδας.

Κατανομή των εσόδων

Μια δουλειά blogging που σας πληρώνει με βάση μόνο τον καταμερισμό εσόδων, δεν είναι συνήθως μια καλή υπόθεση για τον blogger. Ενώ αυτό δεν συμβαίνει πάντοτε, είναι πιο συχνά αληθές από το ψεύτικο. Με απλά λόγια, στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας πληρωμής, ο blogger λαμβάνει ένα ποσοστό των διαφημιστικών εσόδων που παράγονται στο blog. Συνήθως, αυτές οι διαφημιστικές μέθοδοι είναι οι ίδιες που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε στο προσωπικό σας blog. Η ελπίδα είναι ότι το blog έχει τη δυνατότητα να παράγει περισσότερες προβολές σελίδων, γρηγορότερα από ό, τι θα μπορούσατε να δημιουργήσετε στο προσωπικό σας blog, οπότε η αμοιβή θα ήταν καλύτερη από ότι αν απλά εστιάσατε το δικό σας blog. Μερικές φορές η κατανομή εσόδων συνδυάζεται με έναν άλλο τρόπο πληρωμής, αλλά όταν είναι ο μόνος τρόπος πληρωμής που προσφέρεται, να είστε πολύ προσεκτικοί.

Ετήσιος μισθός

Αν και ασυνήθιστο, ορισμένα ιδιωτικά και εταιρικά blogs είναι τόσο δημοφιλή που απαιτούν συγγραφείς με πλήρη απασχόληση για να συμβαδίζουν με τη ζήτηση για περιεχόμενο. Ως εκ τούτου, είναι δυνατό να βρεθεί μια εργασία blogging που προσφέρει έναν πλήρη μισθό με όλα τα οφέλη που θα περιμένατε με μια εργασία πλήρους απασχόλησης.