Πώς να χρησιμοποιήσετε λέξεις-κλειδιά στις αναρτήσεις του ιστολογίου σας

Ενισχύστε την κυκλοφορία ιστολογίου με τη σύνταξη λέξεων-κλειδιών και το SEO

Μία από τις μεγαλύτερες πηγές επισκεψιμότητας στο ιστολόγιό σας θα είναι οι μηχανές αναζήτησης, ιδιαίτερα το Google. Μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα που έρχεται στα blog σας από τις μηχανές αναζήτησης, εφαρμόζοντας τεχνάσματα βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) στη διάταξη και τη γραφή του blog σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας κάποια έρευνα λέξης κλειδιού και καθορίζοντας ποιες λέξεις-κλειδιά είναι πιθανό να οδηγήσουν την περισσότερη επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας. Στη συνέχεια, εστιάστε στην ενσωμάτωση αυτών των λέξεων-κλειδιών στις αναρτήσεις ιστολογίου σας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω κόλπα.

01 από 05

Χρησιμοποιήστε Λέξεις-κλειδιά στους Τίτλους Δημοσίευσης Blog

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ενσωματώσετε τις λέξεις-κλειδιά στις αναρτήσεις ιστολογίου σας είναι να τις χρησιμοποιήσετε στους τίτλους του blog post. Ωστόσο, μην θυσιάζετε την ικανότητα του τίτλου να παρακινήσετε τους ανθρώπους να κάνουν κλικ και να διαβάσουν ολόκληρη την ανάρτηση ιστολογίου σας. Μάθετε συμβουλές για να γράφετε μεγάλους τίτλους blog post .

02 του 05

Χρησιμοποιήστε μόνο μία ή δύο φράσεις λέξης-κλειδιού ανά δημοσίευση στο Blog

Για να μεγιστοποιήσετε την επισκεψιμότητα που έρχεται στο ιστολόγιό σας μέσω των μηχανών αναζήτησης, εστιάστε στη βελτιστοποίηση κάθε μιας από τις αναρτήσεις ιστολογίου σας για μία ή δύο φράσεις-κλειδιά. Πάρα πολλές φράσεις λέξης-κλειδιού αραιώνουν το περιεχόμενο της ανάρτησης για αναγνώστες και μπορεί να μοιάζουν με ανεπιθύμητα μηνύματα τόσο στους αναγνώστες όσο και στις μηχανές αναζήτησης. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση συγκεκριμένων λέξεων-κλειδιών για τη μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητας αναζήτησης, διαβάζοντας σχετικά με τη βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης με μεγάλη ουρά

03 του 05

Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά καθ 'όλη τη διάρκεια των αναρτήσεων στο Blog

Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε πολλές φορές τις λέξεις-κλειδιά (χωρίς τη συμπλήρωση λέξεων-κλειδιών) στην ανάρτησή σας στο blog. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε τις λέξεις-κλειδιά σας στους πρώτους 200 χαρακτήρες της ανάρτησης του ιστολογίου σας, αρκετές φορές καθ 'όλη τη διάρκεια της ανάρτησής σας και κοντά στο τέλος της ανάρτησης. Πάρτε λίγο χρόνο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συμπλήρωση λέξεων-κλειδιών και άλλες αιτίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης.

04 του 05

Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά σε και γύρω από τους συνδέσμους

Οι ειδικοί βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης πιστεύουν ότι οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google τοποθετούν περισσότερο βάρος σε συνδεδεμένο κείμενο από το μη συνδεδεμένο κείμενο κατά την ταξινόμηση των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης. Ως εκ τούτου, είναι καλή ιδέα να συμπεριλάβετε τις λέξεις-κλειδιά σας στις ή δίπλα στους συνδέσμους στις αναρτήσεις ιστολογίου σας, όταν είναι σχετικό. Να είστε βέβαιος να διαβάσετε σχετικά με το πόσους συνδέσμους είναι πάρα πολλά για SEO πριν αρχίσετε την προσθήκη συνδέσμων στις θέσεις σας.

05 του 05

Χρησιμοποιήστε Λέξεις-Κλειδιά στην Εικόνα Alt-Tags

Όταν ανεβάζετε μια εικόνα στο ιστολόγιό σας για να την χρησιμοποιήσετε στην ανάρτησή σας στο blog, έχετε συνήθως την επιλογή να προσθέσετε εναλλακτικό κείμενο για αυτήν την εικόνα που εμφανίζεται αν ο επισκέπτης δεν μπορεί να φορτώσει ή να δει τις εικόνες σας στα προγράμματα περιήγησης ιστού. Ωστόσο, αυτό το εναλλακτικό κείμενο μπορεί επίσης να βοηθήσει τις προσπάθειες βελτιστοποίησης των μηχανών αναζήτησης. Αυτό συμβαίνει επειδή το εναλλακτικό κείμενο εμφανίζεται μέσα στο HTML του blog post σας ως κάτι που ονομάζεται Alt-tag. Η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης ανιχνεύουν αυτή την ετικέτα και την χρησιμοποιούν για την παροχή αποτελεσμάτων για αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών. Πάρτε το χρόνο για να προσθέσετε λέξεις-κλειδιά που είναι σχετικές με την εικόνα και να δημοσιεύσετε στην ετικέτα Alt για κάθε εικόνα που ανεβάζετε και δημοσιεύετε στο ιστολόγιό σας.