Πώς να δημιουργήσετε ένα Vlog

Εύκολη βήμα-βήμα οδηγίες για να σας Vlogging

Δημιουργώντας ένα vlog είναι εύκολο μόλις καταδυθείτε και δοκιμάσετε. Η vlogging μπορεί επίσης να είναι πολύ διασκεδαστική. Ακολουθήστε τα 10 εύκολα βήματα παρακάτω για να δημιουργήσετε ένα vlog και να συμμετάσχετε στον κόσμο του blogging βίντεο.

Δυσκολία

Μέση τιμή

Χρόνος που απαιτείται:

Διαφέρει

Εδώ είναι πώς

  1. Λήψη μικροφώνου - Για να εγγράψετε ένα βίντεο, πρέπει να έχετε ένα μικρόφωνο που είναι συμβατό με τον υπολογιστή σας.
  2. Αποκτήστε μια κάμερα Web - Μόλις έχετε ένα μικρόφωνο, πρέπει να πάρετε μια κάμερα web που σας επιτρέπει να καταγράψετε βίντεο και να την αποθηκεύσετε στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.
  3. Προετοιμασία του περιεχομένου Vlog σας - Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι πρόκειται να πει ή να κάνετε κατά τη διάρκεια του vlog σας.
  4. Εγγραφή του Vlog σας - Ενεργοποιήστε το μικρόφωνό σας, ξεκινήστε την κάμερα web και ξεκινήστε την εγγραφή. Αποθηκεύστε το αρχείο όταν τελειώσετε.
  5. Μεταφορτώστε το αρχείο Vlog σας στο YouTube ή στο Google Video - Μεταφορτώστε το αρχείο vlog σε έναν ιστότοπο όπως το YouTube ή το Google Video όπου μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο διαδίκτυο. Σημείωση: Δείτε τις παρακάτω Συμβουλές για να μάθετε μια εναλλακτική μέθοδο για να εισαγάγετε το βίντεό σας σε μια ανάρτηση ιστολογίου.
  6. Αποκτήστε τον κώδικα ενσωμάτωσης του αρχείου Vlog που έχετε μεταφορτώσει - Μόλις μεταφορτώσετε το αρχείο vlog στο YouTube ή στο Google Video, αντιγράψτε τον κώδικα ενσωμάτωσης και κρατήστε το πρακτικό.
  7. Δημιουργία νέας δημοσίευσης ιστολογίου - Ανοίξτε την εφαρμογή blogging σας και δημιουργήστε μια νέα θέση blog . Δώστε τον τίτλο και προσθέστε οποιοδήποτε κείμενο θα θέλατε να εισαγάγετε το vlog σας.
  1. Επικολλήστε τον κώδικα ενσωμάτωσης του αρχείου Vlog σας στη νέα σας δημοσίευση ιστολογίου - Χρησιμοποιώντας τον κώδικα ενσωμάτωσης που αντιγράψατε νωρίτερα για το μεταφορτωμένο αρχείο vlog, επικολλήστε τις πληροφορίες στον κώδικα της νέας ανάρτησης ιστολογίου σας.
  2. Δημοσίευση της νέας αναρτήσεώς σας στο Blog - Επιλέξτε το κουμπί δημοσίευσης στην εφαρμογή blogging για να στείλετε τη νέα σας αναρτήση ιστολογίου με το vlog σας σε απευθείας σύνδεση.
  3. Δοκιμάστε το Vlog σας - Ανοίξτε τη νέα ζωντανή αναρτήση blog σας και δείτε την καταχώρηση vlog για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά.

Συμβουλές

  1. Εάν η πλατφόρμα blog σας περιλαμβάνει ένα εικονίδιο στον επεξεργαστή αναρτήσεων για να φορτώσετε ένα βίντεο απευθείας στην ανάρτησή σας, επιλέξτε αυτό το εικονίδιο και ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται για να ανεβάσετε το βίντεό σας απευθείας στην ανάρτησή σας στο blog αντί να το μεταφορτώσετε σε ξεχωριστό ιστότοπο και αντιγράψτε τον κώδικα ενσωμάτωσης όπως περιγράφεται στα Βήματα 5, 6 και 7 ανωτέρω.
  2. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εξωτερικό εξοπλισμό βίντεο, όπως ψηφιακή βιντεοκάμερα, για να καταγράψετε vlogs, να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να τα τοποθετήσετε σε μια θέση στο blog αντί να κάνετε απευθείας εγγραφή στον υπολογιστή σας.

Ο, τι χρειάζεσαι