Το Chill.com είναι κοινότητα για κοινή χρήση βίντεο

Μοιραστείτε βίντεο και ανακαλύψτε νέο περιεχόμενο με τους φίλους σας

Ενημέρωση: Το Chill έκλεισε στις 15 Δεκεμβρίου 2013.

Σύμφωνα με μια έκθεση της Gigaom, το μοντέλο περιεχομένου υψηλής ποιότητας δεν έλειπε και η εκκίνηση αναγκάστηκε να κλείσει το κατάστημα.

Για τους σχετικούς πόρους σε πλατφόρμες κοινής χρήσης βίντεο που εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες σήμερα, ανατρέξτε στα παρακάτω άρθρα:

Παρακάτω, θα βρείτε το αρχικό άρθρο σε ό, τι ήταν το Chill. Είστε ελεύθεροι να το διαβάσετε, αλλά μην ξεχνάτε ότι αυτή η υπηρεσία δεν είναι πλέον διαθέσιμη για χρήση!

Ίσως είστε ένας τεράστιος ανεμιστήρας του YouTube ή του Vimeo , με πολλές συνδρομές καναλιών και βίντεο που σας κρατούν απασχολημένους. Και ίσως είστε οπαδός του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου κοινής χρήσης, Pinterest .

Λοιπόν, τι παίρνετε όταν βάζετε το Video και ένα Pinterest-like design μαζί; Παίρνετε το Chill - έναν νέο και φοβερό τρόπο για να μοιραστείτε και να ανακαλύψετε περιεχόμενο βίντεο στον ιστό.

Τι είναι η ψύχρα;

Το Chill είναι μια κοινότητα ιστού που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε τα βίντεο που παρακολουθούν οι φίλοι της κοινότητας του Facebook / Chill ενώ σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε βίντεο που σας αρέσουν. Η διάταξη του Chill μοιάζει πολύ με την εικονική διάταξη του Pinterest και έχει παρόμοια χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ενότητα Συχνές ερωτήσεις της Chill, η εφαρμογή υποστηρίζει επί του παρόντος την κοινή χρήση βίντεο από το YouTube, το VEVO , το Vimeo και το Hulu. Υποστηρίζει επίσης περιεχόμενο βίντεο συνεχούς ροής από Ustream, Livestream, Justin.tv και YouTube Live.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη ψύχρα

Η χρήση του Chill είναι εξαιρετικά εύκολη. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια πράγματα που θα θέλετε να ξεκινήσετε αμέσως.

Εγγραφείτε για λογαριασμό: Μπορείτε να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή Facebook. Εάν εγγραφείτε μέσω του Facebook, η Chill θα σας προτείνει χρήστες ή φίλους που χρησιμοποιούν το Chill για να ακολουθήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη δραστηριότητα Chill για κοινή χρήση στο Timeline του Facebook σας.

Εγκαταστήστε το bookmarklet: Ακριβώς όπως το bookmarklet του Pinterest, το Chill έχει ένα που βρίσκεται στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης και σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε εύκολα νέο περιεχόμενο βίντεο από οποιονδήποτε υποστηριζόμενο ιστοχώρο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθείτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε το ροζ κουμπί Post to Chill στη γραμμή σελιδοδεικτών σας και όλοι είστε έτοιμοι.

Χρήση συλλογών: Εάν είστε εξοικειωμένοι με pinboards από Pinterest , πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι οι συλλογές είναι βασικά το ίδιο πράγμα. Σας δίνουν έναν τρόπο να οργανώσετε τα βίντεό σας. Κάθε φορά που δημοσιεύετε ένα νέο βίντεο, η Chill θα σας ρωτήσει ποια συλλογή θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε άλλες συλλογές που δημιουργούνται από άλλους χρήστες.

Αλληλεπίδραση με χρήστες: Μπορείτε να παρακολουθήσετε μεμονωμένες συλλογές ή μπορείτε να ακολουθήσετε τους χρήστες για να δείτε όλα τα βίντεό τους από συλλογές στην αρχική σας σελίδα Chill. Μπορείτε να σχολιάσετε, να επαναλάβετε ή να αφήσετε μια σκέψη. Απλά πιέστε ένα από τα οπτικά εικονίδια στο κάτω μέρος για να αφήσετε τη σκέψη σας με τη μορφή ενός χαμόγελου, γέλιο, πρόσωπο "wow", συνοφρύωμα ή καρδιά.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει ψύχρα;

Chill είναι για όποιον θέλει να γίνει πραγματικά κοινωνικός με περιεχόμενο βίντεο. Φυσικά, αν είστε ήδη εξαιρετικά ενεργός στην κοινότητα του YouTube, ίσως να αναρωτιέστε αν μπορεί να αξίζει τον κόπο να συμμετάσχετε ή να αλληλεπιδράτε με την Chill.

Το Chill είναι τέλειο αν θέλετε καλύτερη ανακάλυψη περιεχομένου βίντεο από περισσότερους ιστότοπους από ό, τι το YouTube με μια πιο προσεκτική κοινότητα. Και μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο βίντεο από κατηγορίες όπως ζώα, τέχνη & σχεδιασμός, επιχείρηση, διασημότητα, εκπαίδευση, τρόφιμα & ταξίδια, αστεία, παιχνίδια, ταινίες, μουσική, φύση, ειδήσεις & πολιτική, αθλητισμός, στυλ & .

Η πρόσκληση των φίλων σας να ενταχθούν στην Chill προφανώς θα ενισχύσει την εμπειρία. Μπορείτε να μετακινήσετε το ποντίκι πάνω στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και να επιλέξετε "Εύρεση φίλων" για να επεκτείνετε το δίκτυο Chill με άτομα που γνωρίζετε ήδη.

Επισκόπηση εμπειρογνωμόνων της Chill

Ειλικρινά δεν βρήκα πάρα πολλά που πραγματικά δεν μου αρέσει η Chill. Είναι ιδανικό για ανθρώπους που είναι ενθουσιασμένοι με το online βίντεο. Οι χρήστες Chill χρειάζονταν προηγουμένως ένα Facebook για να εγγραφούν, αλλά η πλατφόρμα επέκτεινε από τότε την εγγραφή του λογαριασμού και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο σχεδιασμός του ιστότοπου έχει περάσει από κάποιες αλλαγές στο συντομότερο χρονικό διάστημα που βρίσκεται σε απευθείας σύνδεση και κάθε αλλαγή που έχω δει σίγουρα συμβάλλει στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας. Λατρεύω ότι ο ιστότοπος παίρνει έμπνευση από το Pinterest όπως τόσοι άλλοι ιστότοποι κάνουν για το σχεδιασμό, αλλά εξακολουθεί να παραμένει μοναδικό ως δική του υπηρεσία.

Επόμενο συνιστώμενο άρθρο: 10 βίντεο που έμειναν ιογενή πριν το YouTube ακόμα υπήρχε