Τι είναι το NTIM; Τι σημαίνει το NTIM;

Ερώτηση: Τι είναι το NTIM; Τι σημαίνει το NTIM;

Απάντηση: & # 34; NTIM & # 34; είναι & # 34; όχι ότι έχει σημασία & # 34 ;.

Αυτή είναι η σύντομη περιγραφή του διαδικτύου λέγοντας "δυστυχώς, αυτή η δήλωση είναι ασήμαντη". Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δήλωση πραγματικότητας ή ως τρόπος μαρτυρίας του εαυτού σας ενώ κάποιος σας ωθεί να κάνετε κάτι.

Το NTIM χρησιμοποιείται συνήθως όταν ένα θέμα συνομιλίας αγγίζει κάτι που είναι εκτός ελέγχου των κομμάτων ή αν κάτι αναγκάζεται σε κάποιον.

Παράδειγμα χρήσης NTIM:

Ένα άλλο παράδειγμα χρήσης NTIM:

Τρίτο παράδειγμα χρήσης NTIM:

Η έκφραση NTIM, όπως πολλές πολιτιστικές περιγραφές και μιμίδια του Διαδικτύου, αποτελεί μέρος της σύγχρονης αγγλικής επικοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα συντομογραφίες στο διαδίκτυο και εκφράσεις στενογραφίας ...

Πώς να κεφαλαιοποιήσετε και να σημειώσετε συντομεύσεις στο Web και σε γραπτά μηνύματα:

Η κεφαλαιοποίηση είναι μια μη ανησυχία όταν χρησιμοποιείτε συντομεύσεις μηνυμάτων κειμένου και ομιλία . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα κεφαλαία γράμματα (π.χ. ROFL) ή όλα τα πεζά γράμματα (π.χ. rofl) και η έννοια είναι ίδια. Αποφύγετε να πληκτρολογείτε ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία, αν και, αυτό σημαίνει να φωνάζετε σε απευθείας σύνδεση μιλάμε.

Η σωστή στίξη είναι ομοίως μια μη ανησυχία με τις περισσότερες συντομεύσεις γραπτού μηνύματος. Για παράδειγμα, η συντομογραφία για το "Too Long, Did not Read" μπορεί να συντομευτεί ως TL, DR ή ως TLDR . Και οι δύο είναι μια αποδεκτή μορφή, με ή χωρίς στίξη.

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε περιόδους (κουκκίδες) μεταξύ των επιστολών σας. Θα ηττηθεί ο σκοπός της επιτάχυνσης πληκτρολόγηση αντίχειρα. Για παράδειγμα, το ROFL δεν θα ήταν ποτέ γραμμένο ROFL , και το TTYL δεν θα μπει ποτέ TTYL

Συνιστώμενη εθιμοτυπία για τη χρήση του διαδικτυακού και γραπτού μηνύματος

Το να γνωρίζετε πότε να χρησιμοποιείτε την ορολογία στην ανταλλαγή μηνυμάτων σας είναι να γνωρίζετε ποιος είναι το κοινό σας, γνωρίζοντας αν το περιβάλλον είναι άτυπο ή επαγγελματικό και στη συνέχεια χρησιμοποιείτε καλή κρίση. Αν γνωρίζετε καλά τους ανθρώπους και είναι μια προσωπική και άτυπη επικοινωνία, τότε χρησιμοποιείτε απολύτως συντομογραφία. Από την άλλη πλευρά, αν ξεκινάτε απλώς μια φιλία ή μια επαγγελματική σχέση με το άλλο άτομο, τότε είναι καλή ιδέα να αποφύγετε τις συντομογραφίες μέχρι να αναπτύξετε μια σχέση σχέσης.

Εάν η ανταλλαγή μηνυμάτων είναι σε επαγγελματικό πλαίσιο με κάποιον που εργάζεται ή με κάποιον πελάτη ή πωλητή εκτός της επιχείρησής σας, αποφύγετε τις συντομογραφίες εντελώς. Η χρήση πλήρους ορθογραφίας λέξεων δείχνει επαγγελματισμό και ευγένεια. Είναι πολύ πιο εύκολο να σκεφτείτε από την πλευρά του να είστε πολύ επαγγελματίας και στη συνέχεια να χαλαρώσετε τις επικοινωνίες σας με το χρόνο από το αντίστροφο.