Πώς μπορώ να φορτώσω βίντεο στον υπολογιστή μου;

Επεξεργασία βίντεο από ψηφιακή βιντεοκάμερα σε οικιακό υπολογιστή

Αυτή είναι μια ερώτηση που παίρνω αρκετά συχνά από ανθρώπους που μόλις αγόρασαν μια ψηφιακή βιντεοκάμερα και ενδιαφέρονται να επεξεργαστούν το βίντεό τους αλλά δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν.

Ξέρω ότι είστε απασχολημένος, αλλά χρειάζομαι πραγματικά τη βοήθειά σας. Ζω σε μια μικρή πόλη στην πόλη iligan, στις Φιλιππίνες, έτσι ώστε να μπορέσετε να φανταστείτε το είδος των διαθέσιμων πόρων που μπορείτε να βρείτε εδώ που θα έλεγα ότι είναι πολύ περιορισμένος. Το πρόβλημά μου είναι αυτό, πέρυσι αγόρασα μια βιντεοκάμερα JVC. Είχα τη διασκέδαση με αυτό πήρε βίντεο από τις πολύτιμες κόρες μου και τις οικογενειακές εκδηλώσεις και ούτω καθεξής. Τότε συνειδητοποίησα ότι μπορώ να επεξεργαστώ τα βίντεό μου στον υπολογιστή μου που έχω αγοράσει μόλις πρόσφατα. Το πρόβλημα είναι ότι η κάμερα μου δεν διαθέτει καλώδιο DV. Θέλω να πω ότι έχει τη δυνατότητα να ανεβάσετε βίντεο στον υπολογιστή μου, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ένα DV στην πραγματικότητα η κάμερα JVC που αγόρασα δεν περιλαμβάνει καν ένα πρόγραμμα λογισμικού για επεξεργασία βίντεο. Έτσι δεν μπορώ να επεξεργαστώ τις εικόνες μου έχω περίπου 20 κασέτες και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι 'αυτούς, δεν μπορώ να το επεξεργαστώ, να το αντιγράψετε. Τίποτα. Χρειάζομαι πραγματικά τη βοήθειά σας Προσπάθησα να βρω τα αξεσουάρ εδώ στις πόλεις μας και ακόμη και στις μεγαλύτερες πόλεις στις Φιλιππίνες αλλά δεν μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με την ίδια την JVC. ίσως με την εμπειρία σας μπορείτε να με βοηθήσετε. Απλά στρέψτε μου προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα εκτιμούσα πραγματικά τη βοήθειά σας.

Οι περισσότερες βιντεοκάμερες δεν περιλαμβάνουν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο ή καλώδιο DV. Για βίντεο, αυτό που ψάχνετε είναι ένα καλώδιο "firewire". Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας διαθέτει σύνδεση για firewire. Εάν συμβαίνει, τότε μπορείτε να αγοράσετε ένα καλώδιο τροφοδοσίας firewire online από τους περισσότερους εμπόρους ηλεκτρονικών ειδών και να το έχετε αποστείλει σε εσάς στις Φιλιππίνες. ή κάντε κλικ εδώ για να συγκρίνετε την τιμή από μια ποικιλία διαφορετικών εμπόρων λιανικής πώλησης. Θα χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό μέγεθος για τις εισόδους του υπολογιστή σας και της βιντεοκάμερας.

Εάν οι φωτογραφίες σας αποθηκεύονται σε μια μικρή κάρτα μνήμης, τότε πιθανότατα θα χρειαστείτε ένα καλώδιο USB για να φορτώσετε τις φωτογραφίες σας. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης καρτών για κάθε τύπο κάρτας που λαμβάνει η βιντεοκάμερά σας, η οποία λειτουργεί σαν μονάδα δίσκου για την κάρτα μνήμης και θα σας επιτρέψει να φορτώσετε τις εικόνες στον υπολογιστή σας.

Υπάρχουν διαθέσιμες πολλές επιλογές λογισμικού επεξεργασίας βίντεο. Δείτε τα κορυφαία προγράμματα επεξεργασίας βίντεο για μερικά από τα καλύτερα στην αγορά. Αν θέλετε να δοκιμάσετε το χέρι σας κατά την επεξεργασία βίντεο προτού να αγοράσετε ένα πρόγραμμα, μπορείτε επίσης να θελήσετε να δείτε αυτό τον κατάλογο των Ελεύθερων Προγραμμάτων επεξεργασίας βίντεο .