Τα 8 καλύτερα αξεσουάρ PlayStation 4 που αγοράζουν το 2018

Κάντε την εμπειρία παιχνιδιού σας πιο διασκεδαστική αγοράζοντας τα κορυφαία gadget PS4

Η αγορά ενός νέου ελεγκτή PlayStation 4 ή άλλου αξεσουάρ μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές στην αγορά σε τόσο μεγάλο εύρος τιμών. Έχοντας αυτό κατά νου, αναζητήσαμε αξεσουάρ με την καλύτερη ισορροπία μεταξύ απόδοσης, χαρακτηριστικών, ποιότητας κατασκευής και τιμής για να βρούμε τα καλύτερα προϊόντα που προτείνουμε. Παίρνουμε τις εικασίες από την αγορά αξεσουάρ PS4 με τις επιλογές μας για τους καλύτερους ελεγκτές, τιμόνια, arcade sticks και πολλά άλλα για να αγοράσουν το 2018.

Είναι πάντα δελεαστικό να αγοράσετε φτηνότερο ελεγκτή τρίτων όταν χρειάζεστε ένα επιπλέον μαξιλάρι για φίλους ή οικογένεια, αλλά δεν το συνιστούμε. Διακόπτουν πολύ εύκολα, συχνά δεν λειτουργούν σωστά και είναι κυρίως χάσιμο χρημάτων. Εάν χρειάζεστε επιπλέον ελεγκτή, προχωρήστε και ξοδέψτε τα επιπλέον χρήματα για το επίσημο Dual Shock 4 από τη Sony. Το DS4 έρχεται σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και γνωρίζετε ότι παίρνετε έναν ανθεκτικό, καλοφτιαγμένο, επίσημο ελεγκτή πρώτου μέρους εγγυημένο να λειτουργεί τέλεια με κάθε παιχνίδι που ρίχνετε σε αυτό για τα επόμενα χρόνια.

Το Ασύρματο Στερεοφωνικό Ακουστικό PlayStation Gold προσφέρει ένα ακουστικό υψηλής ποιότητας για πρώτη φορά με πλούσια 7.1 ήχο εικονικού ήχου surround και ένα μικρόφωνο θορύβου. Παρόλο που υπάρχουν φτηνότερα ακουστικά τυχερών παιχνιδιών στην αγορά, αυτό το ακουστικό είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την ποιότητα και περιλαμβάνει συμβατότητα όχι μόνο για το PS4, αλλά για το PS3, τον οικιακό υπολογιστή και τις κινητές συσκευές.

Η Sony ανέπτυξε το ασύρματο στερεοφωνικό ακουστικό PlayStation Gold με στόχο την απόδοση και την ποιότητα του ήχου. Τα άνετα ακουστικά έρχονται με μια εφαρμογή συνοδευτικό για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες βαθμολογίες και ρυθμίσεις ρύθμισης που βελτιώνουν την έξοδο ήχου και τα επίπεδα συχνότητας των αγαπημένων σας παιχνιδιών όπως το Destiny και το Uncharted 4. Τα πάντα από τις έντονες φλογερότερες εκρήξεις μέχρι τα ξεκάθαρα βήματα των αντιπάλων έρχονται έξω σαφείς και τραγανές. Το σετ συνοδεύεται από καλώδιο επαναφόρτισης μικρο-USB, καλώδιο ήχου 3,5 mm, ασύρματο προσαρμογέα και θήκη ταξιδιού.

Ο σταθμός διπλής φόρτισης Pecham DualShock 4 είναι χτισμένος με ένα συμπαγές ελάχιστο σχέδιο. Χτισμένο με χώρο στο μυαλό, ο σταθμός μετρά 6,2 x 2,7 x 1,7 ίντσες και κρατά στη θέση του και φορτίζει ταυτόχρονα δύο από τους ελεγκτές του PlayStation 4 DualShock.

Χτισμένο με ανθεκτικό υλικό ABS, η βάση φόρτισης στηρίζεται σε 4 ουγγιές και περιλαμβάνει δύο οπτικές λυχνίες LED (κόκκινο και πράσινο) που υποδηλώνουν φόρτιση της μπαταρίας και πλήρη φόρτιση. Η εργονομική του σχεδίαση θέτει τους ελεγκτές σας ανάποδα, έτσι ώστε να είναι εύκολο να παραληφθούν μόλις ενεργοποιηθούν. Συμπεριλαμβάνεται ένα καλώδιο φόρτισης USB μαζί με τέσσερις λευκές και τέσσερις μαύρες λαβές αντίχειρα για τα χειριστήρια του ελεγκτή σας, διευκολύνοντας έτσι την πρόσφυση στον ελεγκτή σας.

Παρά το γεγονός ότι η Microsoft προωθώντας την κάμερα Kinect για το Xbox One εξαιρετικά σκληρή στην αρχή της όγδοης γενιάς κονσόλας, είναι στην πραγματικότητα η προαιρετική κάμερα PlayStation 4 της Sony που έχει δει μεγαλύτερη χρήση και επιτυχία. Η κάμερα PS4 σας δίνει χειρονομίες και φωνητικές εντολές σε ορισμένα παιχνίδια, καθώς και πλήρη πλοήγηση χωρίς χέρια στο ταμπλό του PS4, αλλά λειτουργεί και ως κάμερα προσώπου όταν κάνετε streaming στο Twitch και ακόμη και σας επιτρέπει να φτιάξετε τις δικές σας τηλεοπτικές εκπομπές με την εφαρμογή Playroom. Πρόκειται να γίνει ακόμα πιο χρήσιμο, καθώς η κάμερα PS4 απαιτείται για την παρακολούθηση κίνησης με PS VR. Εάν θέλετε να μεταβείτε στη ζώνη εικονικής πραγματικότητας και θέλετε να έχετε κάποια μοναδική διασκέδαση στο μεταξύ, χρειάζεστε μια κάμερα PS4.

Το Docking Station DualShock 4 Dual USB φορτιστής φόρτισης είναι ο καλύτερος φορτιστής για το PlayStation 4 (PS4), χάρη στον εργονομικό του σχεδιασμό και την προσιτή τιμή. Ο σταθμός φόρτισης σας επιτρέπει να κρατάτε και να ενεργοποιείτε ταυτόχρονα δύο ελεγκτές PS4 ταυτόχρονα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο κομψός και συμπαγής σταθμός φόρτωσης φορτιστή DualShock 4 Dual USB Charging Docking Station είναι χτισμένος με δύο ενδεικτικές λυχνίες LED που σας δείχνουν την τρέχουσα ισχύ των ελεγκτών PS4 σας. Μπορεί να φορτίσει πλήρως δύο ελεγκτές PS4 σε λιγότερο από τρεις ώρες και θα δείξει στους παίκτες ένα πράσινο φως όταν τελειώσει. Ελαφρύ σε 7,2 ουγκιές και μέτρηση 6,3 x 4,7 x 3,5 ίντσες, ο φορτιστής PS4 είναι ιδανικός για εξοικονόμηση χώρου ακόμη και για τα πιο πολυάριθμα κέντρα πολυμέσων.

Ένα πράγμα που γίνεται όλο και πιο κοινό για τους ιδιοκτήτες του PlayStation 4 είναι η ανάγκη αναβάθμισης του σκληρού δίσκου της συσκευής. Αν και ακούγεται σαν αποθαρρυντικό έργο, δεν είναι πραγματικά πολύ κακό. Το απόθεμα PS4 έχει μόνο ένα σκληρό δίσκο 500GB, οπότε αν θέλετε μεγαλύτερο σκληρό δίσκο για να το αντικαταστήσετε, ρίξτε μια ματιά στο σκληρό δίσκο Seagate 1TB Firecuda Gaming.

Αυτό το μοντέλο προσφέρει υψηλή απόδοση και υψηλή χωρητικότητα, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε περισσότερα παιχνίδια και τα εν λόγω παιχνίδια θα φορτώνονται γρηγορότερα. Η Seagate διαθέτει επίσης μια έκδοση 2TB αυτού του σκληρού δίσκου, την οποία θα συνιστούσαμε αν σκοπεύετε να αγοράσετε και να κατεβάσετε πολλά νέα παιχνίδια τα επόμενα χρόνια και δεν σας αρέσει να διαγράφετε τίποτα.

Πολλοί αξιολογητές του Amazon ήταν ευχαριστημένοι με αυτό το μοντέλο και δήλωσαν ρητά ότι βελτίωσαν τις επιδόσεις τους στο PS4 προσθέτοντας επιπλέον αποθηκευτικό χώρο παιχνιδιών.

Το Razer Raiju είναι ένα σπάνιο παράδειγμα ελεγκτή βιντεοπαιχνιδιών που βασίζεται στην ίδια τη βελτίωση από το πρωτότυπο. Σε αντίθεση με τους αποκλειστικούς ελεγκτές DualShock του PlayStation 4, το Razer Raiju έρχεται με τέσσερα κουμπιά πολλαπλών λειτουργιών, ένα ακούραστο σχεδιασμό δοκιμασμένο από τον χρήστη, καθώς και δύο αποσπώμενες ενεργοποιητές κάτω από το χέρι που έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν το χρόνο απόκρισης κατά 70%.

Το Razer Raiju παίρνει το κέικ για καθέναν σοβαρό για το τυχερό παιχνίδι και για να πάρει τον μεγαλύτερο έλεγχο. Το εργονομικό σχήμα και το βάρος του έχουν δοκιμαστεί με αθλητές eSports, λαμβάνοντας υπόψη κάθε ανατροφοδότηση που πραγματοποιήθηκε από αυτή την έρευνα για να βελτιωθεί ο ελεγκτής. Η διασύνδεσή του προσφέρει ένα πάνελ για εύκολη προσαρμογή προφίλ και ήχου, επιτρέποντας τον πλήρη έλεγχο από τις ρυθμίσεις έντασης συνομιλίας σε μια ολόκληρη σειρά άλλων λειτουργιών.

Με την πρώτη ματιά η πληθώρα διαφορετικών ελεγκτών Kontrol Freek φαίνεται να είναι ένα περίεργο τέχνασμα, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στα παιχνίδια σας, ιδιαίτερα στους σκοπευτές. Τα προϊόντα Kontrol Freek είναι μικρά nubs που μπαίνουν στην κορυφή των αναλογικών ραβδιών στον ελεγκτή PS4. Η ιδέα είναι ότι δίνουν στο ραβδί περισσότερα ταξίδια επειδή κάνουν τα ραβδιά μακρύτερα και, ως αποτέλεσμα, έχετε μερικά ακόμα χιλιοστά λεπτό έλεγχο πάνω στο ραβδί. Αυτή η πρόσθετη κίνηση σας δίνει πολύ πιο ακριβή έλεγχο και μπορεί πραγματικά να κάνει μεγάλη διαφορά σε ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες επιλογές Kontrol Freek που έχουν διαφορετικά ύψη και έχουν διαφορετικές υφές και σχήματα στην κορυφή, οπότε έχετε πολλές διαθέσιμες επιλογές για να βρείτε ακριβώς την αίσθηση παιχνιδιού που θέλετε. Μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε διαφορετικά styles του Kontrol Freek, αλλά βεβαιωθείτε ότι τα αγοράσατε για το σωστό σύστημα, καθώς τα ποντίκια PS4 και Xbox One Kontrol Freek δεν είναι διασταυρούμενα, καθώς οι ελεγκτές έχουν ραβδιά διαφορετικού μεγέθους.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .