Μάθετε πώς να αξιοποιήσετε τη δύναμη των Τάσεων Google

Ορισμός: Το Google Trends είναι ένας ιστότοπος από την Google που σας επιτρέπει να βλέπετε οπτικοποιήσεις για το τι αναζητούν συλλογικά οι άλλοι με τη Google. Το Google Trends γράφει δεδομένα, όπως πόσο συχνά χρησιμοποιείται ένας όρος με την πάροδο του χρόνου και από πού γεωγραφικά οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν έναν συγκεκριμένο όρο. Μπορείτε επίσης να συγκρίνετε περισσότερους από έναν όρους για να δείτε σχετική δημοτικότητα.

Εξερευνήστε τη λειτουργία

Εάν δεν έχετε συγκεκριμένη φράση αναζήτησης, ο καλύτερος τρόπος να κατανοήσετε τις Τάσεις Google (και να σκοτώσετε λίγο χρόνο να κάνεις κάτι πραγματικά ενδιαφέρον) είναι απλά χρησιμοποιώντας τις Εξερευνήσεις προτάσεις του Google Trends. Η Google δίνει προτάσεις, όπως τα ονόματα των προεδρικών υποψηφίων και τα κράτη στα οποία οι αναζητήσεις για κάθε υποψήφιο είναι πιο δημοφιλείς (να μην συγχέεται με το πού είναι το πιο δημοφιλές κάθε υποψήφιος - μόνο οι αναζητήσεις). Κάντε κλικ σε ένα παράδειγμα για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, όπως σχετικές αναζητήσεις και ενδιαφέροντα με την πάροδο του χρόνου. Συνεχίστε τη διάτρηση για να βρείτε αναλύσεις σχετικά με τα σχετικά ερωτήματα με την πάροδο του χρόνου. Αυτή είναι μια ατέρμονη τρύπα κουνελιού.

Google Trending αναζητήσεις ή & # 34; Hot Trends & # 34;

Το Google Trends περιλαμβάνει μια συχνά ενημερωμένη καρτέλα σε τρέχουσες αναζητήσεις με τάση. Αυτή η λίστα ήταν γνωστή ως Google Hot Trends. Οι αναθεωρήσεις αναζήτησης είναι ερωτήματα αναζήτησης που αυξάνονται στη δημοτικότητα και όχι μόνο στις φράσεις-κλειδιά που είναι οι πιο δημοφιλείς στον ακατέργαστο τόμο. Αυτό δεν είναι ένα απόλυτο μέτρο δημοτικότητας, καθώς οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις, σύμφωνα με την Google, τείνουν να είναι αρκετά σταθερές με την πάροδο του χρόνου. Οι αναλυτικές αναζητήσεις γενικά ενημερώνονται μέσα σε περίπου μία ώρα.

Μπορείτε να εξερευνήσετε μια τρέχουσα αναζήτηση τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω στο στοιχείο με το ποντίκι σας και κάνοντας κλικ στο κουμπί Εξερεύνηση σε βάθος . Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε ένα σύνδεσμο με ένα στοιχείο που τείνει με την τάξη μέσω των κοινωνικών μέσων ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αυτό εξελίσσεται ως Hot Topics και Hot αναζητήσεις . Hot αναζητήσεις μετρούμενες τρέχουσες αναζητήσεις αναζήτησης - ή αναζητήσεις που είχαν δει πρόσφατα upticks στη δημοτικότητα, ενώ τα Hot Topics αφορούσαν περισσότερο στο γενικό Internet buzz όπως μετράται από ροές κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Twitter. Η ανάλυση των Hot Topics άλλαξε αργά σε Top Charts.

Κορυφαία γραφήματα

Τα κορυφαία διαγράμματα δείχνουν τα τρέχοντα ερωτήματα γύρω από μουσικούς, βιβλία, ζώα, πόλεις, αυτοκίνητα και άλλα αντικείμενα. Η αύξηση του όγκου αναζήτησης δεν σημαίνει απαραίτητα αύξηση της ευνοϊκότητας. Οι κορυφαίες πόλεις, για παράδειγμα, συχνά απαριθμούν πόλεις που είδαν πρόσφατα μια καταστροφή του καιρού. Οι άνθρωποι είναι απλά πιο περίεργοι για την πόλη από ό, τι ήταν την προηγούμενη εβδομάδα.

YouTube Trends ή & # 34; Hot Videos & # 34;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δημοφιλή βίντεο του YouTube (ή τα "Υψηλά βίντεο") μέσω της Google Trends. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η λίστα είναι ελαφρώς διαφορετική από αυτή που βρίσκετε στη λίστα των δημοφιλών βίντεο του YouTube. Ο ρυθμός ανανέωσης για τα βίντεο που ταιριάζουν στο YouTube στα Google Trends είναι επίσης λίγο πιο αργός από ό, τι για τις αναζητήσεις Google Trending Searches.

Συνδρομές

Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε πιο προσεκτικά ένα θέμα, μπορείτε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Google Trends βρίσκεται στον ιστό στη διεύθυνση www.google.com/trends