Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή Yahoo Messenger σε ένα iPhone

Το Yahoo Messenger παρέχει έναν εξαιρετικό τρόπο να διατηρείτε επαφή με φίλους. Με καταλαβαίνω χαρακτηριστικά όπως η επιτάχυνση της κοινής χρήσης φωτογραφιών και τη δυνατότητα να "unsend" τα μηνύματα , η τελευταία έκδοση της εφαρμογής είναι εύκολο να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε σε ένα iPhone.

01 από 03

Αναζήτηση για το Yahoo Messenger στο App Store

Yahoo!

Εάν βρίσκεστε τώρα στο τηλέφωνό σας, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να μεταβείτε απευθείας στη σελίδα λήψης για το Yahoo Messenger ή ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Εντοπίστε και πατήστε το εικονίδιο App Store στο τηλέφωνό σας.
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο αναζήτησης από το μενού στο κάτω μέρος της οθόνης.
  3. Εισαγάγετε το Yahoo Messenger και επιλέξτε την κατάλληλη εφαρμογή.
  4. Πατήστε GET για να ξεκινήσει η λήψη.
  5. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί OPEN στο App Store για να ανοίξετε αμέσως την εφαρμογή.

02 του 03

Συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Yahoo

Yahoo!

Τώρα που έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή Yahoo Messenger, μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή για να ξεκινήσετε την αποστολή και λήψη μηνυμάτων.

Πώς να συνδεθείτε στο Yahoo Messenger σε ένα iPhone

  1. Με το Yahoo Messenger ανοιχτό, πατήστε το κουμπί Get started .
  2. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, εισαγάγετε το Yahoo! τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου και μετά πατήστε Επόμενο .

    Μπορείτε να κάνετε ένα ολοκαίνουργιο Yahoo! λογαριασμό μέσω της εφαρμογής με το σύνδεσμο Εγγραφή για νέο λογαριασμό .
  3. Η επόμενη οθόνη θα πρέπει να εμφανίζει το Yahoo! όνομα χρήστη που ακολουθείται από ένα πεδίο για να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Εισαγάγετε εκεί και στη συνέχεια πιέστε Σύνδεση .

03 του 03

Καλώς ήρθατε στο Yahoo Messenger για iPhone

Yahoo!

Συγχαρητήρια! Τώρα είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το Yahoo Messenger στο iPhone σας, αλλά μην ξεχάσετε να καλέσετε τους φίλους σας να έρχονται μαζί σας στην εφαρμογή.

Προσκαλέστε άλλους να χρησιμοποιούν το Yahoo Messenger

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Yahoo Messenger, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή έχει πρόσβαση στις επαφές σας - η επιλογή βρίσκεται στις ρυθμίσεις.

Θα παρατηρήσετε αμέσως ότι υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να διαπιστώσετε αν οι φίλοι σας είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο και είναι διαθέσιμοι για συνομιλία. Εάν μια επαφή είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, θα υπάρχει ένα μικρό πορφυρό πρόσωπο χαμόγελο δίπλα στο όνομα και την εικόνα προφίλ του φίλου σας. Εάν υπάρχει η εικόνα, προχωρήστε και αγγίξτε το όνομα του φίλου σας για να ξεκινήσετε μια συνομιλία.

Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε φίλους να συμμετάσχουν στην εφαρμογή αγγίζοντας την επιλογή Πρόσκληση φίλων , η οποία σας επιτρέπει να στείλετε γρήγορα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα σύνδεσμο προς την εφαρμογή, ζητώντας τους να συμμετάσχουν σε ένα iPhone, Android ή επιτραπέζια συσκευή.

Χαρακτηριστικά διασκέδασης στο Yahoo Messenger

Το Yahoo Messenger παρέχει ένα διασκεδαστικό τρόπο για να επικοινωνήσετε με τους φίλους και τις επαφές σας μέσω της χρήσης των GIF. Είναι εύκολο να ζωντανέψετε μια συνομιλία εισάγοντας ένα διασκεδαστικό GIF στο μίγμα. Όταν βρίσκεστε σε μια συνομιλία, μπορείτε να αναζητήσετε GIF στο Tumblr και να τα εισαγάγετε απευθείας στο μήνυμα χωρίς να εγκαταλείψετε το Yahoo Messenger.

Μπορείτε επίσης να "αποσιώσετε" τα μηνύματα στην εφαρμογή Yahoo Messenger, η οποία είναι πραγματικά χρήσιμη αν έχετε κάνει πολλά λάθη ορθογραφίας ή λυπάστε αυτό που στείλατε! Απλά κρατήστε το δάχτυλό σας κάτω από το μήνυμα που θέλετε να ανακαλέσετε και επιλέξτε Unsend.