Τα αρχεία Outlook PST έχουν ένα όριο μεγέθους;

Διατηρήστε το μέγεθος του φακέλου του αρχείου του Outlook PST μικρό για την καλύτερη απόδοση

Όλες οι εκδόσεις του Microsoft Outlook χρησιμοποιούν αρχεία PST για την αποθήκευση email, επαφών, δεδομένων ημερολογίου και άλλων δεδομένων του Outlook. Με την πάροδο του χρόνου, αυτά τα αρχεία μεγαλώνουν και, όπως συμβαίνει, η απόδοση του Outlook παίρνει ένα χτύπημα. Διατηρώντας τα μεγέθη των αρχείων PST μικρά, είτε διαγράφοντας τις παλιές πληροφορίες είτε αρχειοθετώντας το, διατηρεί το Outlook εκτελώντας το πιο εύχρηστο.

Υπάρχουν δύο είδη και μεγέθη αρχείων PST .

Όρια μεγέθους PST για Outlook 2003, 2007, 2010, 2013 και 2016

Τα Outlook 2003, 2007, 2010, 2013 και 2016 χρησιμοποιούν μια μορφή αρχείου PST ικανή να αποθηκεύει δεδομένα Unicode, ένα πρότυπο που μπορεί να αντιπροσωπεύει τα περισσότερα αλφάβητα σε υπολογιστές. Αυτά τα αρχεία PST δεν έχουν όριο μεγέθους, αλλά συνιστάται πρακτικό όριο 20GB έως 50GB .

Για λόγους απόδοσης και σταθερότητας, δεν συνιστάται να υπερβείτε τα 20GB στα αρχεία Outlook 2003 και Outlook 2007 PST.

Όρια μεγέθους PST για το Outlook 97 έως το 2002

Οι εκδόσεις του Outlook 97 έως 2002 χρησιμοποιούν μορφή αρχείου PST που περιορίζεται στα Αγγλικά των ΗΠΑ. Οι χαρακτήρες ξένων γλωσσών πρέπει να κωδικοποιηθούν. Τα αρχεία PST έχουν ένα σκληρό καλώδιο όριο 2GB που δεν μπορεί να αυξηθεί.

Καθώς το αρχείο PST πλησιάζει το όριο ή το προτεινόμενο μέγιστο μέγεθος, μπορείτε να μετακινήσετε τα παλιά μηνύματα σε ένα χωριστό αρχείο αρχείου PST - ή να τα διαγράψετε, φυσικά. Ελέγξτε το μέγεθος των αρχείων χρησιμοποιώντας το συνολικό μέγεθος που δίνεται στο παράθυρο διαλόγου Μέγεθος φακέλου .

Πώς να αρχειοθετήσετε μηνύματα PST στο Outlook 2007

Για να αρχειοθετήσετε μηνύματα PST ή άλλα δεδομένα στο Outlook 2007:

  1. Επιλέξτε Αρχείο > Διαχείριση αρχείων δεδομένων από το μενού του Outlook.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη .
  3. Επιλέξτε την επιθυμητή μορφή. Εκτός αν νομίζετε ότι μπορεί να χρειαστεί να έχετε πρόσβαση στο αρχείο σε μια έκδοση του Outlook 2002 ή παλαιότερης, επιλέξτε Αρχείο προσωπικών φακέλων του Office Outlook (.pst) .
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .
  5. Εισαγάγετε ένα όνομα αρχείου . Τα μηνιαία ή ετήσια αρχεία έχουν νόημα, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ένα όνομα που λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Ωστόσο, σχεδιάστε να κρατήσετε το αρχείο μικρότερο από 2GB. Τα μεγαλύτερα αρχεία δεν είναι τόσο αποτελεσματικά.
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .
  7. Πληκτρολογήστε το όνομα του αρχείου PST αρχείου κάτω από το όνομα . Προαιρετικά, προστατεύστε το αρχείο με κωδικό πρόσβασης .
  8. Κάντε κλικ στο κουμπί OK και στο κλείσιμο .

Τώρα που έχετε δημιουργήσει ένα αρχείο αρχείου PST, μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε ολόκληρους φακέλους στον ριζικό φάκελο που εμφανίζεται κάτω από τους φακέλους αλληλογραφίας . Μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ στο ριζικό φάκελο που ονομάζεται μετά από το PST του αρχείου σας, να επιλέξετε Νέο φάκελο από το μενού, να δώσετε στον φάκελο ένα όνομα, να επιλέξετε Mail και Post Items (ή άλλη κατάλληλη κατηγορία) και να κάνετε κλικ στο OK . Στη συνέχεια, μεταφέρετε και αποθέστε μεμονωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ομάδες μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο φάκελο.

Πώς να αρχειοθετήσετε μηνύματα PST στο Outlook 2016

  1. Κάντε κλικ στο Αρχείο .
  2. Στην κατηγορία Πληροφορίες, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις λογαριασμού .
  3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις λογαριασμού ... και μεταβείτε στην καρτέλα Αρχείο δεδομένων .
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη .
  5. Πληκτρολογήστε το όνομα του αρχείου κάτω από το Όνομα αρχείου .
  6. Επιλέξτε την επιθυμητή μορφή στην περιοχή Αποθήκευση ως τύπου . Συνήθως, το αρχείο δεδομένων του Outlook είναι η καλύτερη επιλογή.
  7. Προαιρετικά, προστατεύστε το αρχείο με κωδικό πρόσβασης.
  8. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .
  9. Κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο .

Μετακινήστε παλιά μηνύματα στο αρχείο PST αρχείου με τον ίδιο τρόπο όπως για το Outlook 2007.

Ίσως δεν χρειάζεται να έχετε πρόσβαση στα αρχεία αρχειοθέτησης, αλλά δεν είναι δύσκολο να επαναφέρετε ένα αρχείο PST του Outlook .