Πώς να μάθετε ποια έκδοση του Firmware έχει ένα PSP

Κρατήστε το Firmware σας ενημερωμένο, εκτός εάν εκτελείτε εφαρμογές Homebrew

Αν νομίζετε ότι μπορεί να χρειαστεί να ενημερώσετε το λογισμικό συστήματος του PlayStation Portable - επίσης γνωστό ως υλικολογισμικό - ή σκέφτεστε να δοκιμάσετε τις εφαρμογές PSP homebrew , θα πρέπει να ξέρετε ποια έκδοση του firmware έχει εγκαταστήσει το PSP σας. Το υλικολογισμικό εμποδίζει τις εφαρμογές homebrew να δουλεύουν στο PSP ως μέτρο ασφαλείας.

Πώς να βρείτε την έκδοση υλικολογισμικού PSP

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να βρείτε την έκδοση υλικολογισμικού PSP.

  1. Ενεργοποιήστε το PSP.
  2. Μεταβείτε στο μενού " Ρυθμίσεις ". Είναι το πιο απομακρυσμένο προς τα αριστερά.
  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο εικονίδιο Ρυθμίσεις συστήματος και πατήστε X.
  4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή Πληροφορίες συστήματος και πατήστε X.
  5. Στην οθόνη που ανοίγει εμφανίζεται η διεύθυνση MAC του PSP, η έκδοση λογισμικού συστήματος και το ψευδώνυμο. Η έκδοση λογισμικού συστήματος είναι η έκδοση υλικολογισμικού.

Πώς να ενημερώσετε το Firmware του PSP

Εκτός αν σκοπεύετε να εκτελέσετε το homebrew στο PSP σας, είναι καλή ιδέα να διατηρήσετε το firmware ενημερωμένο. Ορισμένα παιχνίδια απαιτούν να εκτελούνται σωστά ορισμένες εκδόσεις υλικολογισμικού και η Sony προσθέτει νέες λειτουργίες και ενημερώσεις ασφαλείας με τις ενημερώσεις υλικολογισμικού.

Ο καλύτερος τρόπος για να ενημερώσετε το PSP είναι χρησιμοποιώντας τη λειτουργία System Update στο PSP. Απαιτεί σύνδεση στο Internet και πλήρως φορτισμένο PSP με τουλάχιστον 28MB ελεύθερου χώρου.

  1. Ενεργοποιήστε το PSP. Μεταβείτε στο μενού " Ρυθμίσεις " και επιλέξτε " Ενημέρωση συστήματος" .
  2. Επιλέξτε Ενημέρωση μέσω του Internet, όταν σας ζητηθεί να το κάνετε.
  3. Επιλέξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο ή προσθέστε μια νέα. Το PSP συνδέεται για να ελέγξει για μια ενημέρωση. Αν είναι διαθέσιμος, σας ρωτάει αν θέλετε να ενημερώσετε. Επιλέξτε Ναι .
  4. Περιμένετε για τη λήψη. Μην κάνετε τίποτα με το PSP ενώ αυτό συμβαίνει.
  5. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, σας ερωτά εάν θέλετε να ενημερώσετε αμέσως. Απαντήστε Ναι και περιμένετε να εγκατασταθεί η ενημερωμένη έκδοση. Το PSP θα ξεκινήσει ξανά όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.