Μια πλήρης λίστα μορφών αρχείων που υποστηρίζονται από το PSP

Αυτές είναι οι μορφές αρχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ένα PSP

Το PSP , όπως και άλλες συσκευές και λειτουργικά συστήματα , υποστηρίζει περιορισμένο αριθμό μορφών αρχείων. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιες μορφές υποστηρίζονται από το PSP, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε σε ποια μορφή πρέπει να είναι τα αρχεία σας πριν να τα χρησιμοποιήσετε στο PSP.

Παρακάτω υπάρχουν επεκτάσεις αρχείων που περιγράφουν τις διάφορες μορφές που υποστηρίζει το PSP για βίντεο, παιχνίδια, ήχο και εικόνες. Εάν το αρχείο σας δεν βρίσκεται σε μία από αυτές τις μορφές, τότε θα πρέπει να το μετατρέψετε σε διαφορετική μορφή πριν να καταστεί εφικτή στο PSP.

Συμβουλή: Αν χρειαστεί να μετατρέψετε ένα αρχείο σε μορφή συμβατή με PSP, μπορεί να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν μετατροπέα αρχείων . Χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συνδέσμους εάν θέλετε να μετατρέψετε ένα αρχείο σε μορφή PSP.

Μορφές βίντεο PSP

Εκτός από ταινίες και μουσικά βίντεο διαθέσιμα στο UMD , το PSP μπορεί επίσης να αναπαράγει αρχεία βίντεο από το Memory Stick. Αυτά τα αρχεία πρέπει να είναι στη μορφή MP4 ή AVI.

Χρησιμοποιήστε έναν δωρεάν μετατροπέα αρχείων βίντεο εάν πρέπει να μετατρέψετε ένα βίντεο σε μορφή που μπορεί να αναπαραχθεί στο PSP. Για παράδειγμα, ένας μετατροπέας MKV σε MP4 (ή AVI) είναι απαραίτητος για την αναπαραγωγή MKV σε ένα PSP.

PSP Music Formats

Η μουσική μπορεί να χρησιμοποιηθεί από UMD, αλλά συνήθως έρχεται με τη μορφή μουσικών βίντεο. Μπορείτε επίσης να φορτώσετε τη δική σας μουσική για να παίξετε στο PSP, αρκεί να είναι σε μία από τις μορφές που αναφέρονται παραπάνω.

Είναι πιθανό να μην μπορείτε να αναπαραγάγετε ορισμένες μορφές αρχείων εάν χρησιμοποιείτε Memory Stick Pro Duo. μόνο το Memory Stick Duo είναι συμβατό με όλες τις μορφές αρχείων.

Χρησιμοποιήστε έναν δωρεάν μετατροπέα αρχείων ήχου εάν χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο αρχείο μουσικής για να είναι σε μία από τις παραπάνω μορφές PSP.

PSP μορφές εικόνας

Οτιδήποτε έρχεται σε ένα UMD μπορεί να παιχτεί σε ένα PSP, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων.

Χρησιμοποιήστε έναν δωρεάν μετατροπέα αρχείων εικόνας για να μετατρέψετε τις εικόνες σε μορφή PSP.

PSP Μορφές παιχνιδιών

Εκτός από τα παιχνίδια homebrew , το PSP παίζει μόνο παιχνίδια σε UMD και επίσημα ψηφιακά downloads. Με το σωστό homebrew, το PSP μπορεί να μιμηθεί πολλές διαφορετικές κονσόλες και να παίξει τα κατάλληλα ROM.

Συμβατότητα με το λογισμικό PSP

Διαφορετικές εκδόσεις υλικολογισμικού είναι συμβατές με διαφορετικές μορφές αρχείων. Όσο πιο πρόσφατη είναι η έκδοση που έχετε, τόσο περισσότερες μορφές αρχείων θα μπορείτε να δείτε.

Χρησιμοποιήστε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιγράφεται παραπάνω για να μάθετε ποια έκδοση του υλικολογισμικού έχετε και, στη συνέχεια, ελέγξτε τα προφίλ υλικολογισμικού για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συμβατότητα αρχείων.