Συμπίεση εικόνων στο Microsoft Office

Μειώστε το μέγεθος του αρχείου σε έγγραφα με μεγάλη ευκρίνεια για καλύτερη αποθήκευση και κοινή χρήση

Επωφεληθείτε από τη λειτουργία Συμπίεση εικόνων, για να καταστήσετε το μέγεθος του συνολικού αρχείου πιο εύχρηστο. Δείτε πώς. Σε πολλά προγράμματα του Microsoft Office , μπορείτε να μειώσετε όλα τα μεγέθη ενός εγγράφου ή ολόκληρου του αρχείου ταυτόχρονα. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε το θεμελιώδη εμπόριο μεταξύ μεγέθους εικόνας και ποιότητας. Όσο περισσότερο συμπιέζετε μια εικόνα, τόσο μικρότερο θα είναι το αρχείο του Microsoft Office , αλλά επίσης, τόσο χαμηλότερη θα είναι η ποιότητα της εικόνας.

Πρώτον, καθορίστε το σκοπό του εγγράφου σας

Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε τη μείωση αρχείων εξαρτάται από το τι χρησιμοποιείτε για το έγγραφό σας. Η Microsoft παρέχει συστάσεις για ρυθμίσεις pixel ανά ίντσα (ppi). Όταν ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα, επιλέξτε την ανάλυση εικόνας ως εξής. Για εκτύπωση, επιλέξτε 220 ppi (σημειώστε ότι το παράθυρο διαλόγου θα σας καθοδηγήσει σε αυτό, επισημαίνοντας αυτό το επίπεδο ppi "Best for printing"). Για προβολή στην οθόνη, επιλέξτε 150 ppi ("Καλύτερο για προβολή στην οθόνη"). Για την ηλεκτρονική αποστολή σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιλέξτε 96 ppi ("Καλύτερο για την αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου").

Συμπίεση μιας ενιαίας εικόνας στο Microsoft Office

Για να κάνετε βασικές αλλαγές στα μεγέθη της εικόνας σας, δεν χρειάζεται καν να αφήσετε τη διεπαφή του προγράμματος. Δείτε πώς:

  1. Κάντε κλικ σε μια εικόνα που έχετε προσθέσει στο έγγραφό σας. Εάν θέλετε να πάρετε ένα, επιλέξτε Εισαγωγή - Εικόνα ή Clip Art.
  2. Επιλέξτε Μορφή - Συμπίεση εικόνων (αυτό είναι το μικρό κουμπί στην ομάδα Ρύθμιση).
  3. Επιλέξτε την επιλογή για την εφαρμογή αυτής σε μια μόνο εικόνα.
  4. Όπως αναφέρθηκε, επιλέξτε τις σωστές επιλογές για εσάς στο πλαίσιο διαλόγου για την ανάλυση. Σε γενικές γραμμές, προτείνω τα δύο κορυφαία κουτιά να έχουν επισημανθεί και να επιλέξουν τον σωστό τύπο εικόνας ανάλογα με τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε το έγγραφο. Εάν δεν το στέλνετε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημοσιεύετε στον ιστό ή οτιδήποτε άλλο εξειδικευμένο, απλά επιλέξτε Χρήση επίλυσης εγγράφων.

Συμπιέστε όλες τις εικόνες σε ένα έγγραφο του Microsoft Office

Ακολουθήστε τα ίδια βήματα όπως παραπάνω για να αλλάξετε όλες τις εικόνες στο αρχείο σας ταυτόχρονα, με μία διαφορά. Για το τρίτο βήμα παραπάνω, μπορείτε να επιλέξετε την εφαρμογή της συμπίεσης σε όλες τις εικόνες του εγγράφου.

Αντίστροφη μέτρηση: Πώς να επαναφέρετε τα συμπιεσμένα αρχεία στην αρχική ποιότητα

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για τη συμπίεση αρχείων στο Microsoft Office είναι ότι πρέπει να είστε σε θέση να επαναφέρετε οποιοδήποτε συμπιεσμένο αρχείο στην αρχική σαφήνεια και ποιότητα. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες πρέπει να σχεδιάσουν ένα πολύ μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου. Αυτό έρχεται κάτω για να απενεργοποιήσετε τη συμπίεση αρχείων. Για να γινει αυτο:

Για να διατηρήσετε τη μέγιστη ποιότητα εικόνας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη συμπίεση για όλες τις εικόνες ενός αρχείου. Ωστόσο, η απενεργοποίηση της συμπίεσης μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγάλα μεγέθη αρχείων χωρίς ανώτερο όριο στο μέγεθος του αρχείου.

  1. Επιλέξτε το Αρχείο ή το κουμπί Office.
  2. επιλέξτε Βοήθεια ή Επιλογές, ανάλογα με την εκδοχή σας.
  3. Στην ενότητα Προηγμένες, μεταβείτε στην επιλογή Μέγεθος εικόνας και Ποιότητα.
  4. Επιλέξτε "Μη συμπίεση εικόνων" στο αρχείο.

Πρόσθετες εκτιμήσεις

Σημειώστε ότι η Microsoft συμβουλεύει: "Εάν το έγγραφό σας αποθηκευτεί στην παλαιότερη μορφή αρχείου .doc, η επιλογή Reduce File Size (Μείωση μεγέθους αρχείου) δεν θα είναι διαθέσιμη στο μενού File (Αρχείο). Για να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Reduce File Size, αποθηκεύστε το έγγραφο στο νεότερο αρχείο .docx μορφή."

Ενδέχεται επίσης να ενδιαφέρεστε για αυτούς τους πόρους που εστιάζουν στην εικόνα, καθώς οι εικόνες έχουν τέτοιο αντίκτυπο σε έγγραφα του Word, PowerPoint , Publisher, OneNote ή ακόμα και του Excel.