Καλλιτεχνικά εφέ για εικόνες ή εικόνες στο Microsoft Office

Προσθέστε Πολωνικά σε Έγγραφα του Microsoft Office χωρίς ξεχωριστό πρόγραμμα γραφικών

Τα καλλιτεχνικά εφέ μπορούν να εφαρμοστούν σε εικόνες ή εικόνες στο Microsoft Office, καθιστώντας τα εμφανιζόμενα ότι έχουν δημιουργηθεί από διάφορα μέσα, από εφέ χρώματος μέχρι πλαστικό περιτύλιγμα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε αυτές τις προσαρμογές εικόνας στο πρόγραμμα, χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστό πρόγραμμα χειρισμού γραφικών όπως το Adobe Photoshop ή το GIMP. Φυσικά, δεν θα έχετε τον έλεγχο που προσφέρουν αυτά τα ειδικά προγράμματα, αλλά για πολλά έγγραφα, αυτά τα δημιουργικά τελειώματα μπορεί να είναι όλα που χρειάζεστε για να προσθέσετε λίγο κομμάτι στα γραφικά σας.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει: Πώς να περικόψετε, το μέγεθος ή την αλλαγή μεγέθους εικόνων στα προγράμματα του Microsoft Office .

Εδώ είναι πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο, καθώς και μια γρήγορη περιήγηση στις δυνατότητες.

  1. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα του Microsoft Office όπως το Word ή το PowerPoint.
  2. Ανοίξτε ένα αρχείο με μια εικόνα με την οποία θέλετε να εργαστείτε ή πηγαίνετε στο Insert - Image ή Clip Art ή επιλέξτε την εικόνα με την οποία θέλετε να εργαστείτε.
  3. Κάντε κλικ στην εικόνα μέχρι να εμφανιστεί το μενού Format (μπορεί να χρειαστεί να κάνετε δεξί κλικ και, στη συνέχεια, να επιλέξετε Format από το μενού contextual, ανάλογα με το πρόγραμμα και την έκδοση).
  4. Επιλέξτε Καλλιτεχνικά εφέ - Επιλογές καλλιτεχνικών εφέ . Αυτό είναι όπου μπορείτε να συντονίσετε τα εφέ εικόνας. Ωστόσο, σας προτείνω να εξοικειωθείτε και με τα παρακάτω. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις Επιλογές Επιδράσεων, ανατρέξτε στις συμβουλές που ακολουθούν παρακάτω.
  5. Μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τις προεπιλογές που εμφανίζονται πριν κάνετε κλικ στις επιλογές καλλιτεχνικών εφέ . Καθώς τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από κάθε τύπο προεπιλεγμένου αποτελέσματος, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε πώς θα εφαρμοστεί στην εικόνα σας. Αυτά τα εφέ περιλαμβάνουν εφέ που κάνουν τις γραμμές στην εικόνα σας σαν να δημιουργήθηκαν με ένα συγκεκριμένο καλλιτεχνικό εργαλείο ή μέσο, όπως: Μαρκαδόρος, Μολύβι, Σχέδιο Γραμμής, Κιμωλία, Πινέλα, Φωτεινή Οθόνη, Σφουγγάρι Ακουαρέλα, Ταινία, Γυαλί, Τσιμέντο, Υφασμάτινο Διακοσμητικό, Διατμητική Χρωματογραφία, Παστέλ και ακόμη και Πλαστικό Wrap. Μπορείτε επίσης να βρείτε εφέ που επιτυγχάνουν το επιθυμητό φινίρισμα, όπως Glow Diffused, Blur, Mosaic Bubbles, Cutout, Photocopy και Glow Edges. Πολύ ωραίο!

Συμβουλές:

  1. Από καιρό σε καιρό, έχω έρθει σε εικόνες εγγράφων που απλά δεν θα ανταποκρίνονταν σε αυτό το εργαλείο. Αν αντιμετωπίζετε πολλά προβλήματα με αυτό, δοκιμάστε να δοκιμάσετε μια άλλη εικόνα για να δείτε αν αυτό θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα.
  2. Αυτό το εργαλείο είναι διαθέσιμο στο Office 2010 ή νεότερη έκδοση, συμπεριλαμβανομένου του Office for Mac.
  3. Για τις επιλογές καλλιτεχνικού αποτελέσματος που αναφέρονται παραπάνω, ακολουθούν ορισμένες οδηγίες. Για καθένα από αυτά, θα δείτε ελέγχους για την αλλαγή της έντασης και άλλων πτυχών του αποτελέσματος. Λάβετε υπόψη ότι αυτά επηρεάζουν το εξωτερικό άκρο ή το περίγραμμα της εικόνας σας.

Μόλις δοκιμάσετε μερικά από αυτά τα εφέ εικόνας, ίσως να ενδιαφέρεστε για τον έλεγχο του τρόπου συμπίεσης εικόνων στο Microsoft Office .