Τα πρότυπα βάσης δεδομένων της καλύτερης πρόσβασης της Microsoft

01 από 10

Πρότυπα βάσης δεδομένων της Microsoft για το σπίτι, την εργασία και άλλα

Δωρεάν πρότυπα για βάσεις δεδομένων της Microsoft Access. (γ) Paul Bradbury / Caiaimage / Getty Images

Η Microsoft Access είναι μια σχεσιακή βάση δεδομένων, που σημαίνει ότι αυτό το πρόγραμμα σας βοηθά να συγκρίνετε δεδομένα στο πλαίσιο άλλων τύπων δεδομένων.

Μπορεί να μην γνωρίζετε ότι η Microsoft διαθέτει προκαθορισμένες βάσεις δεδομένων για προσωπικά, επιχειρηματικά ή ακαδημαϊκά έργα. Αυτά τα πρότυπα σας βοηθούν να κάνετε εργασία γρηγορότερα!

Σημείωση: Η Microsoft άλλαξε πρόσφατα τον τρόπο αναζήτησης των εν λόγω προτύπων του Office. Κάθε μία από τις παρακάτω προτάσεις προτύπου θα σας καθοδηγήσει στο πώς να την εντοπίσετε μέσω της διεπαφής Access.

02 από 10

Πρότυπο βάσης δεδομένων διαγράμματος στατιστικών διατροφής

Πρότυπο βάσης δεδομένων στατιστικής διατροφής για τη Microsoft Access. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Πολλοί ειδικοί στον τομέα της υγείας συμβουλεύουν να διατηρούν ένα περιοδικό ή αρχείο, όπως αυτό το δωρεάν πρότυπο βάσης δεδομένων στατιστικής παρακολούθησης διατροφής για τη Microsoft Access. Αυτό είναι ένα παράδειγμα του πώς η Access δεν είναι μόνο για επιχειρηματικά ή οργανωτικά έργα.

Αυτό μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε στην κορυφή των στόχων σας γυμναστικής σε όσο το δυνατόν πιο nerdy. Μπορείτε να πάρετε τόσο λεπτομερείς όσο καταλογογράφηση αγαπημένες συνταγές και πολλά άλλα.

Στην Access, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέο για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

03 από 10

Προϋπολογισμός ή Πρότυπο βάσης δεδομένων βιβλιαρίου

Προϋπολογισμός Προσωπικού Λογαριασμού Desktop ή Πρότυπο Βάσης Δεδομένων Ledger για τη Microsoft Access. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Excel για τους προϋπολογισμούς, αλλά εδώ είναι ένα πρότυπο με ακόμη περισσότερη χρησιμότητα, επειδή είναι στην Access.

Κρατήστε τα έσοδα και τα έξοδα απευθείας με αυτό το χρήσιμο Προσωπικό Λογαριασμό Προσωπικού Λογαριασμού ή Πρότυπο Βάσης Δεδομένων Ledger για τη Microsoft Access.

Για να το βρείτε, επιλέξτε Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια πληκτρολογήστε μια περιγραφή του προτύπου στο πεδίο Αναζήτηση.

04 από 10

Πρότυπο βάσης δεδομένων διαχείρισης συμβάντων

Πρότυπο βάσης δεδομένων διαχείρισης συμβάντων για τη Microsoft Access. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το δωρεάν πρότυπο βάσης δεδομένων διαχείρισης συμβάντων για τη Microsoft Access περιλαμβάνει πολλά στοιχεία για να διατηρείτε την ομάδα σας σε καλό δρόμο.

Αυτό το εργαλείο είναι ιδανικό για μικρές ή μεγαλύτερες εκδηλώσεις. Ειδικότερα, μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τη βιβλιοθήκη σας από παλιές, τρέχουσες ή μελλοντικές εκδηλώσεις σε ένα βολικό σύστημα.

Μέσα στην Access, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέα και αναζητήστε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

05 από 10

Πρότυπο βάσης δεδομένων διαχείρισης σχεδίων μάρκετινγκ

Πρότυπο βάσης δεδομένων μάρκετινγκ διαχείρισης έργου για τη Microsoft Access. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Παρακολουθήστε τα έξοδα και άλλες λεπτομέρειες της καμπάνιας με αυτό το δωρεάν Πρότυπο βάσης δεδομένων διαχείρισης μάρκετινγκ για τη Microsoft Access.

Κρατήστε τις καρτέλες για όλα όσα επηρεάζουν τους υπαλλήλους, τους προμηθευτές, τους πελάτες και φυσικά τα ίδια τα έργα και τα παραδοτέα.

Επιλέξτε "Αρχείο" και "Νέα" από τη διεπαφή "Πρόσβαση" και, στη συνέχεια, αναζητήστε το πρότυπο.

06 από 10

Εκπαιδευτικό Τμήμα Επικοινωνία Πρότυπο Βάσης Δεδομένων

Δωρεάν σχολή εκπαίδευσης Επικοινωνήστε με το πρότυπο βάσης δεδομένων για τη Microsoft Access. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το δωρεάν Πρότυπο Βάσης Δεδομένων Επικοινωνίας της Σχολής Εκπαίδευσης για τη Microsoft Access είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε ομαλά το εκπαιδευτικό σας ίδρυμα και την ομάδα.

Αυτό το πρότυπο μπορεί επίσης να ενσωματωθεί με τις επαφές του Microsoft Outlook.

Στην Access, επιλέξτε Αρχείο - Νέα - Αναζήτηση για το πρότυπο.

07 από 10

Πρότυπο βάσης δεδομένων επιχειρησιακών υπηρεσιών

Πρότυπο βάσης δεδομένων επιχειρησιακών υπηρεσιών για τη Microsoft Access. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Παρακολουθήστε τις υπηρεσίες του οργανισμού σας σε σχέση με τους πελάτες, τους υπαλλήλους ή άλλα στοιχεία αναφοράς χρησιμοποιώντας αυτό το πρότυπο βάσης δεδομένων των υπηρεσιών των επιχειρήσεων για τη Microsoft Access. Χρησιμοποιήστε τις διάφορες ρυθμίσεις αναφοράς για την επικοινωνία βασικών δεδομένων σχετικά με την επιχείρησή σας.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη σειρά των μακροεντολών αυτού του προτύπου, τα οποία φροντίζουν μερικές εργασίες ταυτόχρονα. Ακόμα και μικρά εργαλεία αυτοματισμού όπως αυτό μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμα!

Αναζητήστε αυτό το πρότυπο στο πεδίο που εμφανίζεται όταν πηγαίνετε στο Αρχείο - Νέο.

08 από 10

Πρότυπο βάσης δεδομένων ακαδημαϊκού φοιτητή

Πρότυπο βάσης δεδομένων ακαδημαϊκού φοιτητή για τη Microsoft Access. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Είτε είστε εκπαιδευτής ή εκπαιδευτικός διαχειριστής, αυτό το πρότυπο βάσης δεδομένων ακαδημαϊκού φοιτητή για τη Microsoft Access μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την πρόοδο των σπουδαστών.

Ταίριασμα των βασικών πληροφοριών σε χρόνο μηδέν, όπως τα χρονοδιαγράμματα των σπουδαστών στα φάρμακα ή οι πληροφορίες επαφής έκτακτης ανάγκης.

Στην Access, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέο για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

09 από 10

Πρότυπο βάσης δεδομένων σύγκρισης τιμών

Πρότυπο βάσης δεδομένων σύγκρισης τιμών για τη Microsoft Access. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Οι αποφάσεις αγοράς μπορούν να γίνουν πολύπλοκες, ιδιαίτερα αν το κάνετε για λογαριασμό του οργανισμού σας. Αυτό το πρότυπο βάσης δεδομένων σύγκρισης τιμών για τη Microsoft Access καθιστά ευκολότερο να διατηρείτε τις επιλογές σας ευθεία.

Ανοίξτε τη Microsoft Access σαν να ξεκινάτε ένα νέο έγγραφο, επιλέγοντας Αρχείο και Νέα. Στη συνέχεια, βρείτε το πρότυπο πληκτρολογώντας τις λέξεις αναζήτησης.

10 από 10

Πρότυπο βάσης δεδομένων εξυπηρέτησης πελατών

Πρότυπο βάσης δεδομένων εξυπηρέτησης πελατών για τη Microsoft Access. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το πρότυπο βάσης δεδομένων εξυπηρέτησης πελατών για τη Microsoft Access σας βοηθά να παρακολουθείτε και να αναλύετε τις αλληλεπιδράσεις πελάτη και τα θέματα λογαριασμού, ώστε να μπορείτε να εξυπηρετείτε καλύτερα τους πελάτες σας.

Το σύστημα παρακολούθησης περιπτώσεων σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες όταν το χρειάζεστε.

Στην Access, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέα. Στο επάνω μέρος της οθόνης, μπορείτε να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.