Πόσο κοστίζει ένα iPhone 4S Κόστος;

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα iPhone 4S ; Εάν αυτή η συσκευή είναι το πρώτο σας iPhone ή αν προχωράτε από ένα προηγούμενο μοντέλο, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε κάποια μετρητά. Εδώ είναι το ποσό που μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε για το iPhone 4S και για την υπηρεσία που θα χρειαστείτε στο τηλέφωνο.

Το iPhone 4S Ακουστικό

Το iPhone 4S διατίθεται σε δύο χρώματα (μαύρο και άσπρο) και τρεις δυνατότητες αποθήκευσης. Δεν υπάρχει διαφορά τιμής μεταξύ του λευκού ακουστικού και του μαύρου μοντέλου, αλλά η τιμή για τις διαφορετικές χωρητικότητες αποθήκευσης ποικίλλει σημαντικά.

Το iPhone 4S με αποθήκευση 16GB κοστίζει $ 299. Με 32GB αποθήκευσης, το iPhone 4S κοστίζει $ 299. Και η νέα έκδοση 64GB κοστίζει $ 399. Όλες αυτές οι τιμές απαιτούν να υπογράψετε μια νέα διετή συμφωνία παροχής υπηρεσιών και να υποθέσετε ότι δικαιούστε αναβάθμιση από τον φορέα σας.

Εάν δεν δικαιούστε αναβαθμισμένο τηλέφωνο με πλήρη έκπτωση, η AT & T χρεώνει $ 450 για το iPhone 4GB 16GB , $ 550 για το 32GB μοντέλο και $ 650 για το μοντέλο 64GB.

Οι συνδρομητές της Sprint και της Verizon Wireless που δεν είναι επιλέξιμοι για αναβάθμιση θα χρεώνονται με την πλήρη τιμή λιανικής για το τηλέφωνο. Αυτό είναι $ 650 για το iPhone 16GB 4S, $ 750 για το iPhone 4GB 32GB και $ 850 για το iPhone 4S 64GB.

Αυτές οι τιμές είναι οι ίδιες για την ξεκλειδωμένη, χωρίς συμβόλαιο έκδοση του iPhone 4S. Η Apple θα αρχίσει να την προσφέρει τον Νοέμβριο του 2011.

Υπηρεσία iPhone 4S από την AT & T

Η AT & T απαιτεί να εγγραφείτε σε πρόγραμμα φωνής και δεδομένων για το iPhone 4S . Τα προγράμματα φωνής ξεκινούν από 39,99 δολάρια το μήνα (για 450 λεπτά) και κυμαίνονται έως και 69,99 δολάρια το μήνα (για απεριόριστα λεπτά).

Η AT & T προσφέρει τρία σχέδια δεδομένων : 200MB (15 δολάρια το μήνα), 2GB (25 δολάρια το μήνα) και 4GB (περιλαμβάνει tethering στο διαδίκτυο , 45 δολάρια ανά μήνα).

Τα σχέδια δεδομένων της AT & T δεν περιλαμβάνουν μηνύματα κειμένου και μηνυμάτων. Ο μεταφορέας προσφέρει μια επιλογή από δύο σχέδια μηνυμάτων: πληρωμή ανά μήνυμα (20 λεπτά ανά κείμενο) και απεριόριστη ανταλλαγή μηνυμάτων (20 δολάρια ανά μήνα). Πηγαίνουν οι επιλογές των $ 5 μηνών (200 μηνύματα) και $ 15 μηνιαίως (1500 μηνύματα) που προσέφερε το AT & T με το iPhone 4.

Εάν επιλέξετε τα φθηνότερα σχέδια της AT & T, θα πληρώσετε 54,99 δολάρια το μήνα. Αυτό σας δίνει 450 λεπτά κλήσης, 200MB δεδομένων και μηνύματα.

Επισκεφτείτε τη σελίδα iPhone 4S της AT & T

Υπηρεσία iPhone 4S από την Sprint

Η Sprint είναι ο μόνος φορέας που προσφέρει ένα απεριόριστο σχέδιο δεδομένων για νέους αγοραστές iPhone 4S. (Η Verizon Wireless είναι παλιά σε υπάρχοντες πελάτες που εξακολουθούν να έχουν απεριόριστο σχέδιο, επιτρέποντάς τους να το μεταφέρουν στο νέο iPhone τους.)

Η Sprint σχεδιάζει μαζί την υπηρεσία φωνής και δεδομένων. Τα μεμονωμένα προγράμματα ξεκινούν από 69,99 δολάρια το μήνα (450 λεπτά φωνής, απεριόριστα δεδομένα, απεριόριστα μηνύματα) και φτάνουν τα 99,99 δολάρια το μήνα ( απεριόριστα λεπτά φωνής , απεριόριστα δεδομένα, απεριόριστα μηνύματα).

Εάν επιλέξετε το φθηνότερο σχέδιο της Sprint , θα πληρώσετε 69,99 δολάρια το μήνα. Αυτό σας δίνει 450 λεπτά φωνής, απεριόριστα δεδομένα και απεριόριστα μηνύματα.

Επισκεφθείτε τη σελίδα iPhone 4S της Sprint

Υπηρεσία iPhone 4S από τη Verizon Wireless

Τα φωνητικά σχέδια της Verizon ξεκινούν από 59,99 δολάρια το μήνα (450 λεπτά φωνής, απεριόριστα κείμενα) και φτάνουν τα $ 89,99 το μήνα (απεριόριστα λεπτά). Τα προγράμματα δεδομένων ξεκινούν από $ 30 το μήνα (2GB δεδομένων) και φτάνουν τα $ 100 το μήνα (12GB δεδομένων συν υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας).

Αν επιλέξετε τα φθηνότερα σχέδια της Verizon, θα πληρώσετε 89,99 δολάρια το μήνα. Αυτό σας δίνει 450 λεπτά φωνής, 2GB δεδομένων και απεριόριστα μηνύματα.

Επισκεφθείτε τη σελίδα iPhone 4S της Verizon Wireless

Ενημέρωση: Το iPhone 4S έχει διακοπεί από την Apple και δεν παράγεται πλέον. Έτσι είστε έτοιμοι να βρείτε δυσκολίες στην απόκτηση ενός για τον εαυτό σας. Αν πραγματικά θέλετε ένα, θα συνιστούσαμε να ελέγξετε το eBay και το Craigslist για ένα. Ωστόσο, εάν διαβάζετε αυτό το άρθρο επειδή θέλετε το τελευταίο προϊόν από το Cupertino, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της Apple για περισσότερες λεπτομέρειες.