Οι 7 καλύτερες λάμψεις κάμερας για αγορά στο 2018 για DSLR

Δεν θα μείνει στο σκοτάδι με αυτές τις αναλαμπές της κάμερας

Μπορούν να γραφτούν ολόκληρες πραγματείες σχετικά με τις πολύπλοκες αλληλεπιδράσεις μεταξύ φωτός και φωτογραφίας. Είναι ένας κόσμος που δεν εκτιμάται αρκετά από τους αρχάριους ή τους χορευτές, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βασίζονται στο φυσικό φως για να φωτίζουν τους αισθητήρες τους. Αλλά μόλις αρχίσετε να κατασκευάζετε τα δικά σας περιβάλλοντα φωτισμού, αρχίζετε να καταλαβαίνετε ότι η φωτογράφηση με φλας είναι τέχνη και από μόνη της. Δεν μπορούμε να αρχίσουμε να λογοδοτούμε για τους μυριάδες σκοπούς των αναλαμπών σε αυτόν τον οδηγό, αλλά μπορούμε να σας δείξουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Εδώ είναι ένας οδηγός για μερικές από τις καλύτερες αναλαμπές ανά τύπο κάμερας και επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης.

Όπως μπορείτε να πείτε από την έντονη τιμή, αυτό το φλας δεν είναι για αρχάριους. (Βλ. Best Flash για αρχάριους παρακάτω, αν ξεκινάτε απλά). Όμως, για τους φωτογράφους που χρειάζονται τα καλύτερα δυνατά όταν αναβοσβήνουν, το Speedlite 600EX II-RT παρέχει. Αντιστοιχεί στην σειρά flash της σειράς Canon E-TTL / E-TTL II με έναν ισχυρό αριθμό οδηγών 197ft / 60m και, σε σύγκριση με το Speedlite 600EX-RT, επιτυγχάνει συνεχή απόδοση φλας 1.1-1.5x ή 2 φορές, αν χρησιμοποιείται με τη συμπαγή μπαταρία συσκευασίας.

Προσφέρει κάλυψη από 20mm έως 200mm και έρχεται πλήρης με ενσωματωμένη λειτουργία ραδιοφώνου και οπτικής μετάδοσης για καλύτερη εμβέλεια. Μπορεί να ελέγξει έως και πέντε ομάδες συμβατών μονάδων φλας επικοινωνώντας σε συχνότητες 2,4 GHz, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει τους ίδιους περιορισμούς κατεύθυνσης με τους παραδοσιακούς ασύρματους οπτικούς πομπούς. Το κεφάλι μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες αριστερά και δεξιά, γωνία 90 μοίρες προς τα πάνω και 7 μοίρες προς τα κάτω για να τραβήξει πιο σκληρές γωνίες. Είναι πραγματικά ένα εκπληκτικό φλας, και ένας κριτικός του Αμαζονίου πήγε μέχρι την παραδοχή, «δεν είμαι σίγουρος πως έζησα χωρίς αυτό».

Αν είστε κάπως νέοι στη φωτογράφηση και έχετε έναν σφιχτό προϋπολογισμό, τότε το YONGNUO YN560-TX αξίζει να το εξετάσετε. Μερικοί σκοπευτές εξακολουθούν να προτιμούν την ιδιόκτητη σφαίρα της τεχνολογίας φλας, αλλά είστε σχεδόν εγγυημένο να ξοδέψετε πολύ περισσότερα χρήματα σε αυτές τις συσκευές. Για βασική λειτουργικότητα - για να μην αναφέρουμε, ευρύτερη συμβατότητα - υπάρχει το ασύρματο φλας YONGNUO YN560 IV. Για λιγότερο από $ 70, αυτό το πακέτο περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο ασύρματο σύστημα ενεργοποίησης, το οποίο σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε ως φλας ταχύτητας φλας, καθώς και έναν πομπό του ελεγκτή φλας. Είναι σχετικά συμπαγές και ελαφρύ, καλά κατασκευασμένο, ευέλικτο και ανθεκτικό. Είναι επίσης πολύ βρώμικο γρήγορα. Ορισμένοι χρήστες έχουν διαμαρτυρηθεί για τη μακροπρόθεσμη αξιοπιστία και η έλλειψη TTL (αυτόματη, "μέσω του φακού") μπορεί να είναι ένα κομμάτι από ένα turn-off, αλλά όλα αυτά είναι κάτι που πρέπει να περιμένετε για το εύρος τιμών του προϋπολογισμού.

Επειδή οι αναλαμπές αποτελούν μια πολύ σκόπιμη πτυχή της φωτογραφίας, όσοι είναι πρόθυμοι να περάσουν πάνω από 300 δολάρια σε φλας θα πρέπει πραγματικά να ξέρουν τι κάνουν. Είτε πρόκειται για πορτραίτα, γάμους ή σκούρα φωτισμένα περιβάλλοντα, η σωστή χρήση ενός φλας είναι κάτι που μόνο οι επαγγελματίες φαίνεται να έχουν. Αν είστε ένας σκοπευτής Canon με ανάγκη για ένα φωτεινό, ευπροσάρμοστο φλας υψηλής ποιότητας που θα λειτουργεί καλά στα περισσότερα περιβάλλοντα και συνθήκες, θα πρέπει να ελέγξετε το Flash Speedlite 430EX III-RT. Το Speedlite είναι η αποκλειστική σειρά της Canon της EOS (DSLR) που αναβοσβήνει και φιλοξενεί σχεδόν όλες τις καλύτερες αναλαμπές της κατηγορίας. Το Speedlite 430EX είναι ένα συμπαγές zoom flash που καλύπτει μια σειρά 24-105mm, με μέγιστο αριθμό οδηγήσεων 141ft./43m στο ISO 100. Είναι συμπαγές, ελαφρύ και (σχετικά) εύχρηστο αν είστε αρχάριος. Όπως αναφέρθηκε στην εισαγωγή, η φωτογράφηση με φλας είναι πολύ συγκεκριμένη για κάμερες και χρήστες, αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι αυτό θα ικανοποιήσει οποιοδήποτε σκοπευτή της Canon που χρειάζεται ένα φλας.

Η εύρεση του καλύτερου φλας για το DSLR σας μπορεί να είναι προκλητική, ειδικά αν ξεκινάτε απλά με τη φωτογραφία. Αγαπάμε το Flash Neewer NW-561 για αρχάριους, επειδή είναι πολύ φθηνότερο από τις περισσότερες μονάδες φλας, αλλά έχει ακόμα πολλά χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσει να καταλάβετε αν θέλετε να προχωρήσετε σε πιο ακριβές μονάδες.

Το Neewer NW-561 μετρά 31,5 x 90,5 x 41,3 ίντσες και ζυγίζει 1,4 κιλά. Προσφέρει ένα ισχυρό φλας που μπορεί να επαναφορτίσει σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα και έχει οκτώ επίπεδα ελέγχου εξόδου. Η μονάδα έχει σταθερό ζουμ, με κατακόρυφη γωνία περιστροφής μεταξύ 7 και 90 μοίρες και μια οριζόντια γωνία περιστροφής μεταξύ 0 και 180 μοιρών. Έχει επίσης μια λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εάν έχετε μια μακρά συνεδρία φωτογραφίας μπροστά.

Οι πελάτες δήλωσαν ότι το Neewer NW-561 ήταν μια μεγάλη αξία για την τιμή, αλλά σημείωσε ότι το εγχειρίδιο οδηγιών ήταν ακατάληπτο λόγω κακής αγγλικής μετάφρασης. Αλλά αν είστε πρόθυμοι να παίξετε γύρω με τις επιλογές και τα χαρακτηριστικά, θα φτάσετε γρήγορα γρήγορα.

Αν είστε σοβαρός φωτογράφος αλλά προτιμάτε τη σειρά φωτογραφικών μηχανών της Nikon, ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στο SB-700 AF Speedlight Flash. Όπως το Canon 430EX, το SB-700 είναι αρκετά ακριβό. δεν είναι κάτι που πρέπει να αναλάβετε εάν δεν γνωρίζετε πολλά για τη φωτογραφία. Αλλά αν το κάνετε, αυτό το πράγμα είναι απόλυτα επόμενο. Είναι συμπαγής, ευέλικτη και συμβατή με ένα ευρύ φάσμα Nikon DSLR. Διαθέτει τεχνολογία ελέγχου φλας Precision i-TTL της Nikon, ασύρματη λειτουργία και έλεγχο φλας, 360 ° περιστροφή (καθώς και κλίση 90 °), τρία μοντέλα διανομής φωτός, βελτιωμένα χειριστήρια και πολλά άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Η Sony (δικαιωματικά) έχει το δίκαιο μερίδιό της σε πιστούς φίλους. Αν είστε ένας σκοπευτής Alpha ή NEX που προσπαθεί να εξισορροπήσει κάποιο φως με φλας συγκεκριμένης Sony, κοιτάξτε το HVLF43M. Έχει ένα σύστημα "Quick Shift Bounce" που επιτρέπει στο φλας να περιστρέφεται 90 μοίρες αριστερά ή δεξιά.Αυτό σας επιτρέπει να διατηρείτε την οριζόντια κατανομή φωτός ακόμα και όταν κάνετε κατακόρυφη λήψη.Έχει επίσης μια αποτελεσματική περιοχή πάνω από 30 ποδιών, Wireless Ratio Control up σε τρεις ομάδες αναβοσβήσεων και ενσωματωμένη, ευρεία γκάμα διαχύτη και λευκή κάρτα αναπήδησης. Τα σχόλια των χρηστών συμπληρώνουν το φλας για τη στιβαρότητα και την αντοχή του, καθώς και τον ισχυρό φωτισμό του.

Μερικές φορές απλή είναι καλύτερη. Το Neewer TT560 είναι ένα τέλειο παράδειγμα flash χωρίς όλα τα frills-ένα βασικό speedlite που μπορεί να βρεθεί για λιγότερο από $ 35 και το οποίο είναι συμβατό τόσο με τις Canon και Nikon DSLRs. Τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά περιορισμένα: Έρχεται με μια ενσωματωμένη κάρτα αναπήδησης και έναν ευρυγώνιο διαχύτη και προσφέρει οκτώ στάδια χειροκίνητου ελέγχου φωτεινότητας. Περιστρέφει 270 μοίρες και γέρνει 90 μοίρες και έχει κάποιους πολύ απλούς ελέγχους ώστε οποιοσδήποτε αρχάριος μπορεί να πάρει μια λαβή αρκετά γρήγορα. Πιθανώς το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του φλας, λαμβάνοντας υπόψη την τιμή, είναι η λειτουργία slave, η οποία σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το φλας να πυροδοτείται αυτόματα όταν αισθάνεται το φως από άλλο φως ταχύτητας. Αυτό δεν είναι ένα πολύ κοινό χαρακτηριστικό στις σούπερ φθηνές λάμψεις, αλλά εδώ είναι. Μόνο αυτό θα σφραγίσει τη συμφωνία για πολλούς σκοπευτές με συνείδηση ​​του προϋπολογισμού.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .