Πώς να αλλάξετε τον κωδικό αλληλογραφίας Mail.com ή GMX Mail

Αλλάξτε τον κωδικό σας και το κάνετε πιο ασφαλές

Είναι καιρός να αλλάξετε τον κωδικό σας Mail.com ή GMX Mail ; Είναι έξυπνο να αλλάζετε τους κωδικούς σας κάθε λίγους μήνες. Η ενημέρωση του κωδικού πρόσβασης σε αυτούς τους λογαριασμούς είναι εύκολη. Οι δύο υπηρεσίες χρησιμοποιούν την ίδια διαδικασία για να αλλάξουν τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας.

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό αλληλογραφίας Mail.com ή GMX Mail

Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mail.com ή GMX Mail:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Αρχική σελίδα στην κορυφή της οθόνης αλληλογραφίας Mail.com ή GMX.
  2. Επιλέξτε Ο λογαριασμός μου στο αριστερό πλαίσιο.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Security Option s στην αριστερή πλευρά.
  4. Στην περιοχή Κωδικός πρόσβασης , κάντε κλικ στο Αλλαγή κωδικού πρόσβασης .
  5. Πληκτρολογήστε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης.
  6. Εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης στα επόμενα δύο πλαίσια όπως υποδεικνύεται.
  7. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών για να επιβεβαιώσετε τον νέο κωδικό πρόσβασης

Συμβουλές

Επαναφορά του κωδικού σας στο Mail.com και στο GMX Mail

Εάν έχετε ξεχάσει τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασής σας, δεν θα μπορείτε να εισάγετε νέο. Μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης μεταβαίνοντας στο Mail.com Recover Your Password ή στην οθόνη GMX Recover Your Password και εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mail.com ή GMX. Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mail.com ή GMX με έναν σύνδεσμο που σας επιτρέπει να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Προτάσεις ασφαλείας κωδικού πρόσβασης για το Mail.com και το GMX Mail

Η μόνη απαίτηση για έναν κωδικό πρόσβασης στο Mail.com και το GMX Mail είναι ότι έχει μήκος τουλάχιστον οκτώ χαρακτήρων. Ωστόσο, ένας απλός κωδικός οκτώ χαρακτήρων δεν είναι ισχυρός κωδικός πρόσβασης . Οι ιστότοποι συστήνουν πρόσθετη ασφάλεια χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών, χρησιμοποιώντας ειδικούς χαρακτήρες όπως @ ή χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό κεφαλαίων και πεζών γραμμάτων.

Και οι δύο ιστότοποι αλληλογραφίας συνιστούν να χρησιμοποιείτε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης που δεν χρησιμοποιείτε για άλλους ιστότοπους. Εάν ο άλλος ιστότοπος έχει παραβιαστεί, αυτός ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να ανοίξει τον λογαριασμό αλληλογραφίας σας. Οι δωρεάν υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι δημοφιλείς στόχοι για τους χάκερ και είναι πιθανό ότι το GMX Mail και Mail.com θα μπορούσε να παραβιαστεί και ο κωδικός πρόσβασής σας θα αποκτηθεί. Αν χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης αλλού, οι άλλοι λογαριασμοί ιστότοπού σας διατρέχουν κίνδυνο. Μην πάρετε την ευκαιρία.