Πώς να κάνει τα πράγματα διασκέδασης με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Κάρτες, Σταθερές και Γραμματοσειρές

Με ευχετήριες κάρτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να κάνετε την ημέρα κάποιου! Είναι ένας καλός τρόπος για να πείτε "γεια" ή "ευχαριστώ", "χάσετε" ή "αγαπάτε".

Χρησιμοποιήστε χαρτικά με τα προγράμματα Outlook Express και IncrediMail

Με το Outlook Express, η Microsoft εισήγαγε χαρτικά στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία. Εάν ο παραλήπτης του μηνύματός σας έχει ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ικανό να εμφανίζει HTML - και τα περισσότερα - μπορείτε να το στείλετε με ωραίες εικόνες φόντου, φανταχτερά γραμματοσειρές σε χρώματα και ακόμη και μουσική.

Το Outlook Express έρχεται με μια σειρά χαρτικά, αλλά μπορείτε να βρείτε πολύ περισσότερα (και πολύ καλύτερα) γραφικές δημιουργίες εδώ. Εάν τα χαρτικά σας όνειρα δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμα, μπορείτε επίσης να φτιάξετε το δικό σας .

Στο IncrediMail, η επιστολόχαρτα γίνεται με το όνομα "IncrediMail letters", αλλά λειτουργεί ακριβώς όπως το χαρτί γραφείου του Outlook Express και είναι εξίσου όμορφο.

Συμμετοχή σε λίστες αλληλογραφίας ομοειδών ανθρώπων

Οι πιθανότητες είναι ότι πολλοί άνθρωποι μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας (είτε είναι κηπουρική, ράψιμο ... είτε η υποδοχή του Ταοϊσμού στη σιβηρική υποκουλτούρα!). Οι πιθανότητες είναι ότι κάποιος έχει δημιουργήσει μια λίστα αλληλογραφίας για αυτό το ενδιαφέρον.

Δημιουργήστε τη δική σας λίστα

Ένα από τα πιο συναρπαστικά, διασκεδαστικά και ανταμείβοντας πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Διαδίκτυο είναι να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τη δική σας λίστα αλληλογραφίας.

Αν υπάρχει θέμα ή ομάδα (η τάξη του γυμνασίου σας, όλοι οι γενειοφόροι άνδρες στην επιχείρησή σας, οι νεαρές μητέρες στο δρόμο σας ...) για τις οποίες θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα, μπορείτε να το κάνετε στο Outlook Express , για παράδειγμα, ή στις ομάδες Google και στο Yahoo! Ομάδες.

Παίξτε το σκάκι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δοκιμάστε το χέρι σας στο σκάκι ή σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι - εκτός από το Bingo ή το Trivial Pursuit ίσως! Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι σίγουρα ένας ταχύτερος (και φθηνότερος) τρόπος για να επικοινωνήσετε με τις κινήσεις σας και να ελέγξετε εκείνους του συντρόφου σας από το καλό παλιό ταχυδρομείο σαλιγκαριών. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε αυτό το χαρτοπωλείο ειδικά σχεδιασμένο για παίκτες σκακιού .