Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας Emoji με προσαρμοσμένες εφαρμογές

Θέλετε να φτιάξετε το δικό σας emoji; Αν έχετε κουραστεί από τα ίδια παλιά, παλιά χαμόγελα, αυτοκόλλητα και άλλα emoticons που βλέπετε σε πολλά κείμενα και στιγμιαία μηνύματα, ίσως είναι καιρός να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε έθιμο emojis.

Αλλά πώς θα φτιάξετε ένα νέο emoji; Δεν είναι όλα τόσο εύκολο αν πρέπει να ξεκινήσετε από το μηδέν.

Αρκετές νέες εφαρμογές έχουν ξεκινήσει πρόσφατα, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέπουν να δημιουργείτε νέα emojis, τις δικές σας εξατομικευμένες εκδόσεις αυτών των εικόνων smiley-face που οι άνθρωποι αγαπούν να εισάγουν σε μηνύματα κειμένου. Οι περισσότερες είναι εφαρμογές smartphone και καμία δεν είναι τέλεια, αλλά μπορεί να αξίζει να δοκιμάσετε εάν είστε fan του emoji.

Δύο προσαρμοσμένες εφαρμογές emoji, συγκεκριμένα, ξεκίνησαν για χρήστες iPhone το καλοκαίρι του 2014, το MakeMoji και το Imojiapp. Και οι δύο είναι διασκεδαστικές και διαθέτουν λειτουργίες κοινής χρήσης που τους κάνουν να μοιάζουν με κοινωνικά δίκτυα.

Makemoji

Αυτή η εφαρμογή για κινητά που κυκλοφόρησε για συσκευές iOS τον Αύγουστο του 2014 από μια εταιρεία που ονομάζεται Emoticon Inc. Παρέχει ένα εργαλείο επεξεργασίας εικόνων που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μια εικόνα από βασικά σχήματα ή φωτογραφίες και στη συνέχεια να χειρίζονται την εικόνα προσθέτοντας ή αλλάζοντας στοιχεία όπως φουσκωτά φρύδια , ένα καπέλο και ούτω καθεξής. Είναι λίγο δύσκολο να σχεδιάσετε τη δική σας εικόνα. λειτουργεί προσθέτοντας διαφορετικά στοιχεία σε στρώματα και στη συνέχεια συνδυάζοντάς τα.

Η Makemoji στοχεύει επίσης να είναι ένα κοινωνικό δίκτυο, προσφέροντας κοινά χαρακτηριστικά παρόμοια με κοινωνικά δίκτυα εικόνας όπως το Instagram. Αφού δημιουργήσετε το δικό σας emoji και δώστε τον τίτλο ή όνομα, η προσαρμοσμένη εικόνα σας μεταβαίνει στη ροή ειδήσεων Makemoji, όπου μπορούν να τη δουν και άλλοι χρήστες. Είναι επίσης αποθηκευμένο στην περιοχή του προφίλ σας για να δει και οι άλλοι εκεί.

Το Emojis που δημιουργήθηκε με το Makemoji μπορεί να εισαχθεί απευθείας σε ένα μήνυμα κειμένου που δημιουργήθηκε με το iMessage της Apple, την εγγενή εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων που έρχεται προεγκατεστημένη σε όλα τα iPhone. Αλλά απαιτεί από το χρήστη να εκκινήσει την εφαρμογή Makemoji για να εισαγάγει την εικόνα στο μήνυμα. δεν μπορείτε απλά να τραβήξετε το εικονίδιο σας μέσα από την εφαρμογή iMessage, όπως συμβαίνει συνήθως με το κανονικό emoji που διαχειρίζεται και ρυθμίζεται από την Unicode Consortium. Αυτά είναι προεγκατεστημένα σε ένα ειδικό ψηφιακό πληκτρολόγιο emoji προσβάσιμο με ένα κλικ στο iMessage. Με το custom emojis που δημιουργήσατε με το MakeMoji, πρέπει να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή για να αντιγράψετε το μήνυμα στην εφαρμογή iMessage

Makemoji στο κατάστημα iTunes.

Imoji

Το Imojiapp είναι μια άλλη δωρεάν εφαρμογή για το iPhone που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2014 και είναι παρόμοια με την Makemoji. Η κύρια διαφορά είναι ότι τα εργαλεία δημιουργίας εικόνας της Imoji βασίζονται σε υπάρχουσες φωτογραφίες ή εικόνες, όχι σε σχέδια που δημιουργείτε, για να δημιουργήσετε την αρχική εικόνα (το Makemoji, αντίθετα, επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν με ένα σχήμα σαν κύκλο ή τετράγωνο και να προσθέτουν στοιχεία αποτέλεσμα να σχεδιάζουν τη δική τους εικόνα.)

Τα εργαλεία του Imoji επιτρέπουν στους χρήστες να τραβήξουν μια εικόνα οπουδήποτε στον ιστό ή στην επιφάνεια εργασίας τους, στη συνέχεια να το κόψουν από το φόντο για να δημιουργήσουν ένα αυτοκόλλητο αυτοκόλλητο και να το επικολλήσουν σε ένα μήνυμα. Οι χρήστες της Imoji τουλάχιστον αρχικά φαίνεται να απολαμβάνουν να χρησιμοποιούν τα πρόσωπα των διασημοτήτων και να τα μετατρέπουν σε αυτοκόλλητα. Μπορείτε να κρατήσετε το emoji σας ιδιωτικό ή να το κάνετε δημόσιο και αφήστε άλλους να τα χρησιμοποιούν.

Imojiapp στο κατάστημα iTunes.

Άλλα δίκτυα Emoji

Το Emojli είναι ένα επερχόμενο κοινωνικό δίκτυο μόνο για το emoji που ανακοινώθηκε το 2014 και έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν σε μία μόνο μορφή - το μαντέψατε, emoji.

Οι δημιουργοί του δέχονται επί του παρόντος κρατήσεις για ονόματα χρηστών στην αρχική του σελίδα.

Διαβάστε περισσότερα στην επισκόπηση του Emojli.