Οι 8 καλύτερες ταινίες κάμερας που αγοράζουν το 2018

Κρατήστε τη φωτογραφική μηχανή σας ασφαλής με αυτό το αξεσουάρ

Είτε είστε ερασιτέχνης που αγαπά να τραβήξει στιγμιότυπα της οικογένειας και των φίλων του είτε έναν επαγγελματία φωτογράφο με μια ακριβή κάμερα για προστασία, ένας καλός ιμάντας κάμερας είναι απαραίτητος για άνεση και χρηστικότητα. Οι λουρίδες κάμερας σας επιτρέπουν να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα διατηρώντας παράλληλα τη φωτογραφική μηχανή σας σε κοντινή απόσταση, ώστε να μην χάσετε την τέλεια βολή. Οι ιμάντες κάμερας μπορούν επίσης να είναι κομψές ή να σας βοηθούν να κρατάτε αξεσουάρ φωτογραφίας. Επενδύσατε τόσο πολύ στη φωτογραφική μηχανή σας, τώρα ξοδεύετε λίγο περισσότερο για να προστατεύσετε την επένδυσή σας. Υπάρχει ένας ιμάντας για κάθε είδος φωτογράφου στη λίστα των προσιτών επιλογών παρακάτω.

Αυτός ο άνετος ιμάντας από νεοπρένιο από USA Gear είναι ο καλύτερος τρόπος επιλογής. Έχει σχεδιαστεί για να κρατά τα πάντα από μικρές κάμερες point-and-shoot στις βαρύτερες φωτογραφικές μηχανές DSLR που διατίθενται στην αγορά και διανέμει το βάρος και στους δύο ώμους για να παρέχει τη βέλτιστη υποστήριξη και άνεση. Ιδανικό για μεγάλες βολές φωτογραφίας ή φωτογραφία φύσης, ο ιμάντας έρχεται επίσης με ένα σημείο γρήγορης αποσύνδεσης και από τις δύο πλευρές, ώστε να μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε τη φωτογραφική μηχανή σας αν χρειαστεί. Οι βολικές τσέπες αξεσουάρ είναι χτισμένες απευθείας στον ιμάντα για την αποθήκευση εφεδρικών μπαταριών ή καρτών μνήμης, οπότε δεν χρειάζεται καν να φέρετε μαζί σας και την ογκώδη τσάντα σας. Επιπλέον, ο ιμάντας διαθέτει εγγύηση τριών ετών από τον κατασκευαστή.

Θέλετε να πάρετε μερικές δροσερές υποβρύχιες βολές με την αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή σας; Μην κινδυνεύετε να χάσετε την κάμερά σας υποβρύχια - αυτή η προσιτή πλωτή λωρίδα ταιριάζει εύκολα γύρω από τον καρπό σας για να σας βοηθήσει να κρατήσετε την κάμερα ασφαλή. Αν βγάζετε τη φωτογραφική σας μηχανή, ο ιμάντας αυτός είναι κατασκευασμένος από μαλακό αφρό γεμάτο νεοπρένιο και έχει σχεδιαστεί για να επιπλέει αδιάβροχες κάμερες μέχρι και βάρους επτά ουγγιών. Το φωτεινό κίτρινο χρώμα σας βοηθάει να εντοπίζετε γρήγορα την κάμερά σας ακόμα και σε σκοτεινό νερό. Αυτή η καταχώρηση συνοδεύεται από δύο επιπλέουσες λουρίδες που είναι συμβατές με τις πιο αδιάβροχες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές ή κιάλια. Με αυτόν τον ιμάντα, μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς, ακόμη και αν θέλετε να κάνετε λήψη από τη φωτογραφική σας μηχανή για ψαροντούφεκο ή καταδύσεις.

Αυτός ο εύχρηστος και προσιτός ιμάντας κάμερας είναι συμβατός με σχεδόν κάθε κάμερα που κυκλοφορεί στην αγορά. Φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας βαμβακερό ιμάντα, ανθεκτικό δέρμα αγελάδας και μαλακό ύφασμα, αυτός ο ιμάντας κάμερας φαίνεται υπέροχος και είναι κατάλληλος για σχεδόν οποιαδήποτε περιστασιακή ρύθμιση της φωτογραφίας. Ο ιμάντας είναι ρυθμιζόμενος, έτσι ώστε να μπορείτε να το καταστήσετε άνετο για εσάς και να έρχεται σε πολλά διαφορετικά μοτίβα, ώστε να μπορείτε να βρείτε αυτό που εκφράζει καλύτερα την προσωπικότητά σας. Το καλύτερο από όλα, ο ιμάντας κάμερας έρχεται με σκληρούς Duraflex πλαστικούς συνδετήρες υψηλής αντοχής, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα παραμείνει στερεωμένος στη φωτογραφική μηχανή σας.

Με αυτό το λουρί, δεν θα χρειαστεί να θυσιάσετε το βλέμμα σας μόνο για να έχετε τα καλύτερα γυρίσματα. Αυτός ο κομψός ιμάντας διαθέτει ένα μοναδικό διακοσμητικό ύφασμα κατασκευασμένο από ένα απαλό μίγμα από ρεγιόν που μοιάζει με μοντέρνα κασκόλ άπειρο. Μια ιδανική επιλογή για τους φωτογράφους που προσπαθούν να συνδυάσουν σε επίσημες εκδηλώσεις όπως γάμους ή πάρτι, αυτός ο κομψός ιμάντας διαθέτει ανθεκτικό νάιλον ιμάντα σε κάθε άκρο για να κρατάει σταθερά τη φωτογραφική σας μηχανή. Τα άκρα του ιμάντα είναι επίσης ρυθμιζόμενα έτσι ώστε να μπορείτε να φοράτε τη φωτογραφική μηχανή σας σε οποιοδήποτε μήκος είναι πιο άνετα για εσάς ή μπορεί να ποικίλει το μήκος ανάλογα με τον τύπο λήψης που πρέπει να κάνετε. Ιδανικό για περίπατο στο Μπρούκλιν ή για ένα ταξίδι στο Παρίσι.

Αυτός ο εύχρηστος ιμάντας από την OP / TECH USA έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί κάμερες που είναι μεγαλύτερες από ένα point-and-shoot, αλλά μικρότερες από τις SLR πλήρους μεγέθους. Διαθέτει μαλακό μαξιλαράκι από νεοπρένιο που στηρίζεται με μη αντιολισθητική επιφάνεια και πλήρως ρυθμιζόμενο ιμάντα για να σας κρατά άνετα, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην καλύτερη εμφάνιση των φωτογραφιών σας, αντί να συνεχίζετε να μετακινείτε τον ιμάντα γύρω. Αυτός ο ιμάντας, ο οποίος είναι κατασκευασμένος στις Η.Π.Α., συνδέεται με τη φωτογραφική μηχανή σας με δύο ισχυρούς βύσματα Mini QD Loop, ώστε να μπορείτε να φοράτε την κάμερα με σιγουριά. Επιπλέον, διαθέτει σύστημα γρήγορης αποδέσμευσης 3/4-ιντσών για επιπλέον άνεση.

Για τον φωτογράφο με έναν προϋπολογισμό, αυτός ο εύχρηστος ιμάντας καρπού λαμβάνει τη δουλειά για κάτω από $ 10. Προσδίδει σχεδόν οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή SLR ή κιάλια με το σύστημα Uni-Loop του OP / TECH και μπορεί να χωρέσει έως και 10 κιλά βάρους. Ο άνετος ιμάντας από νεοπρένιο δεν θα χτυπήσει τον καρπό σας και έρχεται με μια διαφάνεια ασφαλείας, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή. Σε μια τέτοια προσιτή τιμή, είναι μια εξαιρετική επιλογή να κρατήσετε την τσάντα σας σε περίπτωση που κουραστείτε να φοράτε λουράκι λαιμού ή χρειάζεστε μεγαλύτερη εμβέλεια κίνησης για τη φωτογραφική σας μηχανή.

Το λουρί κάμερας Mimi Green Velvet είναι τόσο μοντέρνο και πρακτικό. Η λωρίδα 1,5 ιντσών ευρέως διατίθεται σε πολυτελή βελούδο και μπορείτε να επιλέξετε από πολλές επιλογές χρωμάτων. Με μήκος έως και 60 ίντσες όταν εκτείνεται πλήρως, ο ιμάντας είναι αρκετά μακρύς ώστε να μπορεί να φορέσει άνετα γύρω από το λαιμό σας ή σε σχήμα crossbody. Γνήσια ιταλικά εξαρτήματα από δέρμα και ασημένια δαχτυλίδια συμπληρώνουν το απαλό λουρί βελούδο. Πέρα από την ομορφιά της, αυτός ο ιμάντας έχει μερικά κρυμμένα μυστικά. μπορείτε να αφαιρέσετε γρήγορα και εύκολα το λουρί από τη φωτογραφική μηχανή σας με πόρπες ταχείας απελευθέρωσης ή να συνδέσετε τις πόρπες για να δημιουργήσετε ένα εύχρηστο λουράκι καρπού.

Αν σας αρέσει η λήψη φωτογραφιών σε εξωτερικούς χώρους σε στιβαρή, φυσική ρύθμιση, αυτή είναι μια μεγάλη επιλογή ιμάντα. Αυτός ο ελαφρύς ιμάντας είναι εργονομικά σχεδιασμένος για να σας κρατάει άνετα ακόμη και σε άγριο έδαφος ή σε μακρά πεζοπορία. Έρχεται με ένα κορδόνι υποσυνόλων που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε γρήγορα τη φωτογραφική μηχανή σας για πλάνα δράσης και ένα μαλακό μαξιλαράκι ώμων που βοηθά στην ομοιόμορφη κατανομή του βάρους. Η τυπική βίδα 1/4-ιντσών καθιστά συμβατή με τις περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές SLR στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφικών μηχανών Canon και Nikon. Και μπορείτε να προσαρμόσετε το μήκος του ιμάντα έτσι ώστε να κρεμάει με τρόπο που να λειτουργεί για τον τύπο του σώματός σας και το είδος της λήψης που κάνετε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .