Οι 6 καλύτερες αρθρωτές (περιστρεφόμενες) κάμερες LCD που αγοράζουν το 2018

Βρείτε τις καλύτερες κάμερες με οθόνες LCD που μπορούν να περιστρέφονται και να περιστρέφονται

Όσο περισσότερο είστε φωτογράφος, τόσο πιο πιθανό είναι να συναντήσετε κάποια δύσκολη φωτογραφία σε κάποια στιγμή. Με πολλές σημειακές και φωτογραφικές μηχανές βηματοδότησης , αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς πρέπει να πλαισιώσετε τη φωτογραφία με την οθόνη LCD, περιορίζοντας τις επιλογές σας.

Ωστόσο, όταν η οθόνη LCD στρέφεται μακριά από την κάμερα, μπορείτε να δημιουργήσετε μερικές ενδιαφέρουσες γωνίες, καθιστώντας ευκολότερη τη λήψη αυτών των τύπων φωτογραφιών. Ένας άλλος μεγάλος λόγος για να χρησιμοποιήσετε μια αρθρωτή οθόνη LCD είναι όταν θέλετε να συνδέσετε τη φωτογραφική μηχανή σε ένα τρίποδο. Στη συνέχεια, μπορείτε να γυρίσετε την οθόνη LCD κατά 90 μοίρες προς τα πάνω στην κάμερα, επιτρέποντάς σας να κοιτάξετε προς τα κάτω όταν προσπαθείτε να πλαισιώσετε τη σκηνή, αντί να πρέπει να σκύψετε στο επίπεδο της οθόνης LCD για να την δείτε. Και φυσικά, μπορείτε πάντα να πυροβολείτε selfies όταν έχετε μια αρθρωτή οθόνη LCD.

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες κάμερες με οθόνες LCD που περιστρέφονται και κλίνουν μακριά από το σώμα της φωτογραφικής μηχανής - αρθρωτές οθόνες LCD - επιτρέποντας φωτογραφίες με περίεργη γωνία.

Η Samsung δεν έφτασε πραγματικά στη σκηνή της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής μέχρι πρόσφατα, προτιμώντας να καθίσει και να αφήσει τα μεγάλα ονόματα - δηλαδή τη Canon, τη Nikon και τη Sony - να πάρουν το προβάδισμα. Αλλά από τότε αποδείχτηκαν μια τρομερή μάρκα για την κατηγορία, και η εμπειρία της με την κινητή τεχνολογία προσφέρεται για την εμπειρία των χρηστών του Samsung shooter. Το NX Mini περιλαμβάνει μια σειρά από πρότυπα συνδεσιμότητας και επιλογές κοινής χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των WiFi και NFC, καθώς και γρήγορες και εύκολες επιλογές αποστολής μέσω e-mail, MobileLink, DirectLink, PC και αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τις εικόνες σας απευθείας στα social media. Αλλά αυτό που κάνει το NX Mini ιδιαίτερα σημαντικό είναι η LCD οθόνη τριών ιντσών, η οποία επιτρέπει την εμφάνιση σοβαρών δυνατοτήτων αυτοεξυπηρέτησης. Η λεπτή σχεδίαση και το βάρος μόλις κάτω από μισή λίβρα εξασφαλίζουν εύκολη ελιγμούς και ο αισθητήρας CMOS 20,5 megapixel κάνει για κάποιες εικόνες υψηλής ανάλυσης. Παρά το μέγεθος και το σχεδιασμό του, αυτό το πράγμα δεν είναι σταθερό φακό, οπότε είναι επίσης ένα καλό cross-over shooter εάν ψάχνετε να μπείτε στον κόσμο των εναλλάξιμων φακών κάμερας.

Οι περιστρεφόμενες ή "αρθρωτικές" οθόνες LCD δεν είναι μόνο για ανεμιστήρες αυτοεξυπηρέτησης και απομακρυσμένη παρακολούθηση. Μπορείτε να τα βρείτε σε μερικά αρκετά high-end DSLR, και το Canon Rebel T5i είναι ένα τέλειο παράδειγμα. Αυτή είναι μια σοβαρή κάμερα για σοβαρούς σκοπευτές. Δεν είναι αρκετά επαγγελματικό, αλλά όποιος θέλει να αγοράσει αυτό θα πρέπει να γνωρίζει ένα πράγμα ή δύο για την είσοδο της φωτογραφίας. Έχει έναν αισθητήρα CMOS 18 megapixel με μια σειρά ISO 100-12800 (επεκτάσιμη σε 25600), που σημαίνει ότι μπορείς να εξαρτήσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Καταγράφει βίντεο Full HD (1080p), έχει συνεχή λήψη 5 fps και, φυσικά, έχει οθόνη αφής αρθρώσεως τριών ιντσών. Έχει επίσης ένα οπτικό σκόπευτρο - ένα χρήσιμο perk εάν προτιμάτε την άμεση πλαισίωση shot. Έχει εξοπλιστεί με δυνατότητα σύνδεσης WiFi ή NFC, αλλά μπορείτε να αναβαθμίσετε για να συμπεριλάβετε μια κάρτα WiFi SDHC. Υπάρχει επίσης ένας δέκτης GPS που μπορεί να στερεωθεί στο καυτό παπούτσι. Είναι μια πανίσχυρη κάμερα για ενθουσιώδεις ενδιάμεσους.

Ένα άλλο mid-level DSLR, η Nikon D5300 έχει σχεδιαστεί για ανθρώπους που γνωρίζουν τι κάνουν και χρειάζονται για μια σοβαρή, αν και κάπως ογκώδη, εναλλάξιμη φωτογραφική μηχανή φακού. Οι προδιαγραφές του είναι παρόμοιες με αυτές του Rebel T5i - συμπεριλαμβανομένης της σειράς ISO των 100-12800 (επεκτάσιμη σε 25600), της εγγραφής βίντεο Full HD (1080p), της συνεχιζόμενης λήψης 5 fps, μιας αρθρωτής οθόνης LCD, αλλά από άλλες απόψεις είναι απλά λίγο λίγο beefier. Ο αισθητήρας CMOS των 24 megapixel ξεχωρίζει, όπως και η ενσωματωμένη συνδεσιμότητα WiFi και το σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) 39 δευτερολέπτων (σε αντίθεση με το T5i 31). Ακόμα και η οθόνη LCD είναι ελαφρώς μεγαλύτερη σε 3,2 ίντσες. Φυσικά, το D5300 είναι επίσης πιο ακριβό από το T5i, αλλά είναι μια κάπως καλύτερη κάμερα. Εάν είστε στερεωμένοι σε megapixel, τότε αυτή είναι ίσως η κάμερα για σας. Είναι ένα ισχυρό shooter για κάθε είδους καταστάσεις.

Αγαπάμε μικρές κάμερες εδώ. Έχοντας μια απίστευτα ισχυρή κάμερα σε ένα συμπαγές πλαίσιο σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να το μεταφέρετε μαζί σας, είτε ταξιδεύετε είτε απλά τρέχετε. Το Canon PowerShot G7 X Mark II εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία επειδή είναι μια ισχυρή, πλούσια σε χαρακτηριστικά κάμερα που μετρά μόλις 5,7 x 6,3 x 3,2 ίντσες και ζυγίζει 1,4 κιλά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο PowerShot G7 X Mark II διαθέτει αισθητήρα CMOS 20,1-megapixel, ο οποίος προσφέρει εξαιρετικές φωτογραφίες ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Έχει τιμή διάφραγμα f / 1,8 σε ευρείες γωνίες και f / 2,8 όταν μεγενθύνεται, ώστε να έχετε μεγάλη ευελιξία στις λήψεις σας. Καταγράφει βίντεο 1080p HD και διαθέτει ενσωματωμένο WiFi και NFC για εύκολη κοινή χρήση των φωτογραφιών σας σε smartphones.

Όσον αφορά στην οθόνη περιστροφής LCD τριών ιντσών, το PowerShot G7 X Mark II εντυπωσιάζει επίσης. Η οθόνη στρέφεται κατά 180 μοίρες και κατά 45 μοίρες, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε τη σωστή βολή σε οποιαδήποτε γωνία. Μπορείτε επίσης να γυρίσετε την οθόνη μπροστά από την κάμερα εάν αισθάνεστε ότι θέλετε να πάρετε selfies υψηλότερης ποιότητας από ό, τι μπορεί να παράγει το smartphone σας.

Ποιος δήλωσε ότι το σημείο-και-βλαστοί δεν μπορεί να είναι high-end; Κανένας. Και αν έκαναν ποτέ δεν είδαν ένα Sony RX100M. Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, θα μπορούσατε να πάτε είτε με τον Mark III είτε με τον Mark IV. Ο ελαφρώς παλαιότερος Mark III διαθέτει αισθητήρα CMOS 20,9 megapixel με οπτικό ζουμ 5,8 και συνεχή λήψη έως 10 fps καθώς και φακό f / 1,8-2,8 ισοδύναμο 24-70mm. Το αναδυόμενο οπίσθιο OLED και η LCD με κλίση τριών ιντσών προσφέρουν βελτιωμένο έλεγχο και ακρίβεια, ενώ η σειρά ISO των 160-12800 (επεκτάσιμη σε 25.600) εξασφαλίζει συμπαγή απόδοση χαμηλού φωτισμού. Το Mark IV (Buy on Amazon) προσφέρει λίγο περισσότερο σε ένα ελαφρώς πιο ακριβό πακέτο, το πιο σημαντικό από τα οποία είναι η 4K εγγραφή βίντεο. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, και οι δύο αυτές κάμερες είναι σκοπευτές επόμενου επιπέδου που πραγματικά διευρύνουν τον ορισμό του "point-and-shoot".

Όταν πρόκειται για μέγιστη ισχύ ζουμ σε μια περιστρεφόμενη κάμερα LCD, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την Nikon COOLPIX P900. Αυτό το μοντέλο έχει οπτικό ζουμ 83x και δυναμικό ζουμ 166x, περισσότερο από σχεδόν οποιοδήποτε άλλο συγκρίσιμο μοντέλο στην αγορά. Η Nikon γνωρίζει ότι είναι ένα τρελό ποσό ζουμ τροφοδοσίας, οπότε η φωτογραφική μηχανή διαθέτει ακόμη και ένα κουμπί "Snap-Back Zoom" για να σας βοηθήσει να βρείτε το θέμα σας ξανά εάν τα χάσετε ενώ έχετε μεγεθύνσει πλήρως.

Η φωτογραφική μηχανή είναι εκπληκτικά συμπαγής σε 5,5 x 4,1 x 5,5 ίντσες και ζυγίζει μόλις κάτω από δύο κιλά. Εκτός από το εκπληκτικό ζουμ, το P900 διαθέτει αισθητήρα CMOS 16 megapixel, δυνατότητα WiFi και NFC για κοινή χρήση φωτογραφιών σε smartphones και δισκία και απαιτεί βίντεο HD 1080p σε τέσσερα διαφορετικά ποσοστά καρέ, εάν αισθάνεστε ότι θέλετε να πειραματιστείτε με βίντεο. Όσο για την περιστρεφόμενη οθόνη LCD τριών ιντσών, μπορεί να ξεδιπλώσει για να σας δώσει μια θέα πίσω από την κάμερα ή ακόμα και να στρέψετε προς τα εμπρός, αν θέλετε να κάνετε λήψη υψηλής αυτονομίας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .