Η Yamaha ανακοινώνει τη γραμμή ήχου YAS-105 για το 2015/16

Ημερομηνία αναφοράς: 06/02/2015
Τα Sound Bars εξακολουθούν να είναι μια δημοφιλής επιλογή για τη βελτίωση του ήχου για τηλεοπτική προβολή και ένας κατασκευαστής που προσφέρει μια αρκετά μεγάλη επιλογή είναι η Yamaha. Έχοντας αυτό υπόψη, η τελευταία του καταχώρηση για το 2015 είναι το YAS-105.

Το YAS-105 παρέχει τόσο αποκωδικοποίηση Dolby Digital όσο και DTS Digital Surround Audio, το οποίο υποστηρίζεται από την επεξεργασία ήχου Air Surround Extreme της Yamaha, η οποία προσφέρει ένα εντυπωσιακό περιβάλλον ήχο surround, με μόνο δύο φυσικά κανάλια, ακόμη και σε δωμάτια που δεν διαθέτουν τοίχους ολόγυρα.

Το YAS-105 έχει πλάτος 35 ιντσών (που παρέχει καλό φυσικό και ηχητικό πεδίο για τηλεοράσεις με μεγέθη οθόνης 32 έως 46 ιντσών) και μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε ράφι είτε σε τοίχο. Επίσης, το YAS-105 είναι μόνο 2 1/8-ίντσες ψηλό, πράγμα που σημαίνει ότι αν το τοποθετήσετε μπροστά από την τηλεόρασή σας, δεν θα μπλοκάρει την κάτω άκρη της οθόνης ή δεν θα μπλοκάρει τον αισθητήρα του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης, ο οποίος μπορεί να είναι ένα ζήτημα με μερικές άλλες γραμμές ήχου που κυκλοφορούν στην αγορά.

Από την άποψη των ηχείων, το YAS-105 φιλοξενεί δύο συμπαγή 2-1 / 8 μεσαία σειρά, δύο tweeters 3/4-ιντσών και δύο subwoofer 3 ιντσών, υποστηριζόμενα με πλευρικά τοποθετημένες θύρες για εκτεταμένη απόκριση μπάσων. Υπάρχει επίσης μια εκτεταμένη λειτουργία μπάσων που είναι μεγάλη όταν ακούτε χαμηλές ποσότητες. Δεν περιλαμβάνεται ένα ξεχωριστό ενσύρματο ή ασύρματο υπογούφερ, αλλά παρέχεται έξοδος γραμμής υπογούφερ εάν είναι απαραίτητο ή επιθυμητό.

Οι επιλογές συνδεσιμότητας του ήχου για το YAS-105 περιλαμβάνουν ένα ψηφιακό οπτικό , ένα ψηφιακό ομοαξονικό και ένα σύνολο αναλογικών στερεοφωνικών εισόδων (3.5mm), καθώς και ενσωματωμένο ασύρματο Bluetooth για πρόσβαση σε μουσική από συμβατές φορητές συσκευές. Από την άλλη πλευρά, το YAS-105 δεν διαθέτει κανένα καλώδιο σύνδεσης ή σύνδεση HDMI.

Το YAS-105 έρχεται επίσης με ασύρματο τηλεχειριστήριο, αλλά για περισσότερη ευκολία, μπορεί επίσης να ελεγχθεί από την iOS και την εφαρμογή Android Remote Controller της Yamaha.

Το Yamaha YAS-105 έχει μια προτεινόμενη τιμή των 249,95 δολαρίων. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Επίσημη σελίδα προϊόντος YAS-105 - Αγοράστε από την Amazon.

Σχετικές Ανακοινώσεις για το Προϊόν της Yamaha για το 2015