Φορολογικές εκπτώσεις για Bloggers

Μην παραβλέπετε αυτές τις φορολογικές εκπτώσεις για την επιχείρησή σας στο blogging

Αν κερδίζετε χρήματα από το ιστολόγιό σας και ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, πρέπει να διεκδικήσετε τα έσοδα από τη φορολογική σας δήλωση. Υπάρχουν εκπτώσεις που μπορείτε να πάρετε στη φορολογική σας δήλωση ως blogger για να μειώσετε τη φορολογική σας υποχρέωση, ιδιαίτερα εάν είναι η μόνη πηγή εισοδήματός σας. Υπάρχουν και άλλες κρατήσεις για bloggers που εργάζονται έξω από τα σπίτια τους. Φυσικά, είναι πάντα καλύτερο να ζητήσετε τη συμβουλή ενός φοροτεχνικού για να εξασφαλίσετε ότι δικαιούστε όλες τις κρατήσεις βάσει της ατομικής σας φορολογικής κατάστασης. Ο παρακάτω κατάλογος παρέχει μια γενική ιδέα των εκπτώσεων που πρέπει να γνωρίζετε και να λαμβάνετε υπόψη καθώς προετοιμάζετε τη φορολογική σας δήλωση.

01 από 10

Έξοδα που σχετίζονται με το Διαδίκτυο

Rob Daly / Getty Images

Ως blogger, ενδέχεται να μπορείτε να αφαιρέσετε τα έξοδα που σχετίζονται με το διαδίκτυο. Για παράδειγμα, ίσως μπορείτε να αφαιρέσετε:

02 από 10

Εξοπλισμός Υπολογιστών

Westend61 / Getty Images

Μπορεί να μπορείτε να αφαιρέσετε:

03 από 10

Έξοδα που σχετίζονται με τις επικοινωνίες

Ήρωες εικόνες / Getty εικόνες

Πολλοί από τους εξοπλισμούς και τα εργαλεία που σχετίζονται με τις επικοινωνίες που χρησιμοποιείτε για να τρέχετε το ιστολόγιό σας θα μπορούσαν να εκπέσουν, συμπεριλαμβανομένων:

04 από 10

Εξοπλισμός γραφείου

Erik Von Weber / Getty Images

Παραδοσιακά είδη γραφείου μπορούν να εκπέσουν, όπως:

05 από 10

Αναλώσιμα και Χαρτικά

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας @ Arijit Mondal / Getty Images

Οι μικρές προμήθειες μπορούν να προστεθούν γρήγορα. Παρακολουθήστε τις αποδείξεις, καθώς αυτά τα στοιχεία μπορεί να εκπέσουν:

06 από 10

Διαφήμιση, Προώθηση και Σχεδιασμός

Getty Images / Klaus Vedfelt

Οι περισσότεροι μπλόγκερ επενδύουν στο σχεδιασμό, τη διαφήμιση ή τις προσφορές κάθε χρόνο. Θυμηθείτε να αφαιρέσετε τα σχετικά έξοδα όπως:

07 από 10

Ταξίδια και ψυχαγωγία

Ήρωες εικόνες / Getty εικόνες

Εάν παρακολουθείτε συνέδρια ή συναντήσεις blogging, μπορείτε πιθανότατα να αφαιρέσετε αυτές τις δαπάνες:

08 από 10

Επαγγελματικά μέλη και περιοδικά

MoMo Productions / Getty Images

Πολλοί bloggers ανήκουν σε επαγγελματικές ενώσεις που σχετίζονται με το θέμα του ιστολογίου τους ή με το ίδιο το blogging. Τα επαγγελματικά τέλη ενδέχεται να εκπέσουν. Ομοίως, τα περιοδικά και τα βιβλία που αγοράζετε για να σας βοηθήσουμε να μάθετε και να μεγαλώσετε θα μπορούσαν να εκπέσουν, μεταξύ των οποίων:

09 από 10

Χώρος γραφείου και συναφή έξοδα

Shannon Fagan / Getty Images

Εάν εργάζεστε έξω από το σπίτι σας για να διεξάγετε την επιχείρησή σας στο blogging, ίσως μπορείτε να αφαιρέσετε το ενοίκιο για το χώρο γραφείου σας από τη φορολογική σας δήλωση. Εναλλακτικά, εάν εργάζεστε από το σπίτι σας, ίσως μπορείτε να αφαιρέσετε ένα μέρος των λογαριασμών του νοικοκυριού σας για αυτόν τον χώρο εάν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χώρο αποκλειστικά για τη διεξαγωγή της επιχείρησής σας στο blogging. Τα έξοδα αυτής της κατηγορίας θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν:

10 από 10

Διάφορα άλλα έξοδα

Getty Images / Wavebreakmedia

Υπάρχει μια πληθώρα μικρών εξόδων εκτός τσέπης που μπορεί να μπορείτε να αφαιρέσετε ως blogger. Εξετάστε τα ακόλουθα κατά την προετοιμασία της φορολογικής δήλωσης: