Οι 10 καλύτεροι δρομολογητές με το μεγαλύτερο εύρος

Οι ασύρματες δρομολογητές καταναλωτών διαφέρουν στην περιοχή Wi-Fi που υποστηρίζουν. Οι δρομολογητές με ισχυρότερα σήματα Wi-Fi επιτρέπουν σε συσκευές να συνδέονται σε υψηλότερες ταχύτητες από μεγαλύτερη απόσταση και να παραμένουν συνδεδεμένες με μεγαλύτερη αξιοπιστία. Ποιο είναι το καλύτερο; Η τεχνολογία κεραίας ενός ασύρματου δρομολογητή καθορίζει γενικά την ισχύ του σήματος Wi-Fi και, συνεπώς, την εμβέλειά του. Έτσι, όταν σκέφτεστε ένα νέο δρομολογητή, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος της περιοχής κάλυψης, τον αριθμό των συνδέσεων που θέλετε να κάνετε, καθώς και τον τύπο των συσκευών που θέλετε να συνδέσετε. Χρειάζεστε βοήθεια για να μάθετε ποιο να αγοράσετε; Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας για τους δρομολογητές με τη μεγαλύτερη απόσταση.

Ισχυρή, κομψή και γεμάτη θύρες, το RT-AC88U από την Asus είναι το χρυσό πρότυπο για τους δρομολογητές που προσφέρουν γρήγορες ταχύτητες παράλληλα με μια εκτεταμένη σειρά που μπορεί να γεμίσει ολόκληρο το σπίτι. Ζυγίζοντας 2,6 κιλά και μέτρηση σε 6,5 x 30 x 18,8 ίντσες, το Asus δεν είναι μικρό, αλλά με μεγαλύτερο μέγεθος έρχεται ένας υπέροχος δρομολογητής που αξίζει κάθε δεκάρα. Το επιπλέον αποτύπωμα δεν εξαντλείται, καθώς το Asus είναι ο πρώτος δρομολογητής με οκτώ θύρες Gigabit LAN ικανές να εκτελούν ταυτόχρονα οκτώ ξεχωριστές συμβατές συσκευές Ethernet. Επιπλέον, η τεχνολογία Asus τροφοδοτείται με τεχνολογία 1024-QAM, η οποία προσφέρει 80% υψηλότερες ταχύτητες στα 5GHz (2100Mbps) και 66% ταχύτερες ταχύτητες στα 2.4GHz (1000Mbps). Η AC88U, συνοδευόμενη από τις πιο γρήγορες ταχύτητες, προσφέρει 33% μεγαλύτερη κάλυψη στην περιοχή 2.4GHz με τη σχεδίαση τεσσάρων μεταδόσεων, τεσσάρων λήψεων που επιτρέπουν εκτεταμένη κάλυψη σε περιοχές μέχρι 5.000 τετραγωνικά πόδια.

Πέρα από το φάσμα κάλυψης, το Asus ξεπερνάει τη διασύνδεση Web που διαθέτει, με εύκολη εγκατάσταση και εξαιρετικές λειτουργίες παρακολούθησης δικτύου. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο VPN, καθώς και ανίχνευση ευπάθειας TrendMicro για να εξασφαλίσει ασφαλέστερη και ασφαλέστερη εμπειρία περιήγησης που προστατεύει από κακόβουλο λογισμικό. Επιπλέον, το Asus περιλαμβάνει υποστήριξη για το MU-MIMO, το οποίο προσφέρει σε κάθε συνδεδεμένο χρήστη τη δική του αποκλειστική σύνδεση Wi-Fi. Και για gamers, το AC88U περιλαμβάνει ενσωματωμένη επιτάχυνση παιχνιδιών και διακομιστές βελτιστοποιημένους διαδρομής για να προσφέρει τις χαμηλότερες ώρες ping κατά τη διάρκεια των περιόδων παιχνιδιών.

Απελευθερωμένο το 2015, ο δρομολογητής Wi-Fi της Linksys WRT1900ACS Open Source ίσως να μην προσφέρει το πιο αισθητικά ευχάριστο σχέδιο, αλλά η απόδοσή του θα σας ξεχάσει όλοι, χωρίς να ξεχνάτε την απροσδόκητη εμφάνιση του. Προσφέροντας το ίδιο μαύρο και μπλε σχέδιο που έχει κυριαρχήσει την εμφάνιση του δρομολογητή εδώ και χρόνια, το WRT1900ACS 1,77-λιβρών και 7,77-x 9,76-x 2,01-ιντσών προσφέρει ένα μεγάλο αποτύπωμα. Με αυτό έρχεται μια σειρά από προσθήκες βελτίωσης της απόδοσης και εξαιρετική εμβέλεια. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης τέσσερις ρυθμιζόμενες κεραίες υψηλής απόδοσης που σχεδιάστηκαν για να ενισχύσουν την επικοινωνία διπλής ζώνης 2,4GHz (600Mbps) και 5GHz (1300Mbps) για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη κάλυψη και απόδοση Wi-Fi. Επιπλέον, η συμπερίληψη ενός επεξεργαστή 1,6 GHz βελτιώνει την επεξεργασία δεδομένων υψηλής ταχύτητας επιτρέποντας σε πολλούς χρήστες στο ίδιο σπίτι ή γραφείο να πραγματοποιούν ταυτόχρονη ροή Netflix ή Hulu, καθώς και να παίζουν online παιχνίδια χωρίς καθυστέρηση.

Συνολικά, η τεχνολογία διπλής ζώνης μπορεί να χειριστεί μέχρι και τέσσερις ανεξάρτητες λωρίδες δεδομένων Wi-Fi με μέγιστη απόδοση 1.9Gbps. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία σχηματισμού ακτίνων, το WRT1900ACS λειτουργεί για να βγάλει κάθε πτώση από το ασύρματο σήμα και να το σπρώξει στο σπίτι. Δυστυχώς, το WRT1900ACS δεν διαθέτει δυνατότητα MU-MIMO για αυξημένη απόδοση σε όλη την κυκλοφορία δεδομένων, αλλά εξακολουθεί να χειρίζεται πολλαπλές συνδέσεις στο ίδιο σπίτι με το aplomb. Πέρα από την άριστη ταχύτητά της, η ρύθμιση για το WRT1900ACS είναι μια γρήγορη εφαρμογή με την εφαρμογή Linksys iOS ή Android ή πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Η εύρεση ενός δρομολογητή με μεγάλη τιμή, δεν είναι εύκολο, αλλά ο ασύρματος δρομολογητής μεγάλου εύρους TP-Link AC1900 είναι μια εξαιρετική επιλογή για το πορτοφόλι. Προσφέροντας υποστήριξη για δίκτυα 802.11ac και διπλής ζώνης (2.4 και 5GHz), το AC1900 προσθέτει τρεις κεραίες υψηλής ισχύος για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό και αξιόπιστο σήμα Wi-Fi σε όλο το σπίτι ή στο μικρό σας γραφείο. Το πρόγραμμα Εγκατάστασης είναι μια γρήγορη εφαρμογή με την δωρεάν εφαρμογή πρόσδεσης TP-LINK διαθέσιμη και στα Android και iOS, η οποία σας επιτρέπει να ξεκινήσετε το δρομολογητή και να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις καθόλη τη διάρκεια της ζωής του.

Από την άποψη του σχεδιασμού, η άσπρη αισθητική την διαφοροποιεί από την παραδοσιακή μαύρη χρηστική εμφάνιση των παραδοσιακών δρομολογητών. Σε τρία κιλά και 13,2 x 3,9 x 9,5 ίντσες, το AC1900 διαθέτει τρεις αποσπώμενες κεραίες, οι οποίες υποστηρίζονται από συνδέσεις ενίσχυσης σχήματος δέσμης, οι οποίες βοηθούν στην εστίαση της εστίασης του σήματος των δρομολογητών προς τις συσκευές. Επιπλέον, το AC1900 είναι τρισδιάστατο από το κουτί για να επιτρέψει την αναπαραγωγή παιχνιδιών και την ροή βίντεο 4K χωρίς διακοπή, ακόμη και αν πολλές συσκευές είναι συνδεδεμένες ταυτόχρονα στο δίκτυο.

Με το πλήθος των κεραιών και τον εκλεπτυσμένο μαύρο σχεδιασμό, ο ασύρματος δρομολογητής Linksys AC5400 Tri-Band είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιοδήποτε σπίτι. Ενώ οι περισσότεροι δρομολογητές προσφέρουν τόσο τις ζώνες 2,4 και 5GHz, η συμπερίληψη μιας τρίτης ζώνης στα 5GHz προσφέρει γρήγορες γρήγορες ταχύτητες Wi-Fi που είναι ιδανικές για παιχνίδια και streaming βίντεο online. Με τη βοήθεια ενός επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1.4GHz και με οκτώ θύρες Ethernet, ο AC5400 είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εργασία. Στα 3,25 κιλά και 5,39 x 14,29 και 11,73 ίντσες, ο δρομολογητής δεν είναι μικρός, αλλά το μεγαλύτερο μέγεθος επιτρέπει επίσης τη μεγαλύτερη εμβέλεια και την εξαιρετική απόδοση του W-iFi. Ο δρομολογητής υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία MU-MIMO, έτσι ώστε κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο Wi-Fi να μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα χωρίς να επηρεάζει την ταχύτητα άλλων συσκευών.

Πέρα από το σύνολο των χαρακτηριστικών των τριών ζωνών, η συμπερίληψη του 802.11ac προσφέρει το ταχύτερο δυνατό σήμα Wi-Fi, το οποίο είναι ιδιαίτερα καλό για τα πολυάσχολα νοικοκυριά ή τα οικιακά γραφεία. Όλοι μαζί, η σύνδεση 802.11ac σε συνδυασμό με τις τρεις ζώνες Wi-Fi προστίθεται σε συνδυασμένη δυναμική ταχύτητα 5,3 Gbps. Οι πραγματικές ταχύτητες δεδομένων περιορίζονται από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και τα όρια των συσκευών, αλλά για την τιμή, το AC5400 είναι ανθεκτικό στο μέλλον για τα επόμενα χρόνια. Συνδυασμένη με μια ξεχωριστά αγορασμένη επεκτατική σειρά Max-stream, το AC5400 μεταβαίνει αυτόματα στο ισχυρότερο διαθέσιμο σήμα Wi-Fi κατά τη διάρκεια της περιαγωγής γύρω από το σπίτι. Οι online κριτικές επικαλύπτουν την καλύτερη απόδοση του AC5400 κάτω από τα 150 πόδια της εμβέλειας, χωρίς την επέκταση, η οποία είναι μια εξαιρετική σειρά για έναν αυτόνομο δρομολογητή.

Με το γυαλιστερό λευκό σχέδιο, το Portal διαθέτει εννέα κεραίες που βρίσκονται μέσα στο δρομολογητή. Η μοναδική λειτουργία "Fastlane" της Portal προσφέρει μια πατενταρισμένη τεχνολογία που βοηθάει να κατευθύνετε τις συσκευές σας σε αποκλειστικά κανάλια Wi-Fi που συνήθως προορίζονται για μη καταναλωτικές συσκευές, αποφεύγοντας τόσο τη συμφόρηση όσο και τις μειωμένες ταχύτητες. Η μοναδική τεχνολογία της Portal εισάγει μια αξιόπιστη εμπειρία δρομολογητή που είναι ιδανική τόσο για την καθημερινή χρήση υπολογιστών όσο και για τις επαγγελματικές εργασίες, καθώς και για τυχερά παιχνίδια χωρίς καθυστέρηση. Ο δρομολογητής που διαθέτει 802.11ac περιλαμβάνει τεχνολογία MU-MIMO, καθώς και ενισχυτή φάσματος Turbo-AC2400, η ​​οποία προσφέρει ταχύτητες που είναι τρεις φορές πιο γρήγορες από τους συνηθισμένους δρομολογητές AC3200. Προσθέστε την ετοιμότητα Mesh 2.0 και συνδέστε το Portal σε επιπλέον μονάδες για 10 φορές πιο γρήγορες ταχύτητες και 3 φορές περισσότερη κάλυψη. Ακόμη και χωρίς πρόσθετες μονάδες πλέγματος, η αυτόνομη πύλη μπορεί εύκολα να καλύψει 3.000 τετραγωνικά πόδια του σπιτιού σας.

Για τον μέσο άνθρωπο, οι δρομολογητές αναμφισβήτητα προκαλούν σύγχυση. Μεταξύ των πολλαπλών κεραιών, των ζωνών και των εισόδων τους, μπορεί να είναι απίστευτα απογοητευτικό να εγκατασταθούν. Έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να προτείνουμε το Nighthawk X6 όχι μόνο ως ένα από τα αγαπημένα μας δρομολογητές μεγάλης εμβέλειας, αλλά και ένα από τα πιο εύκολο να το εγκαταστήσουμε. Με την τεχνολογία των τριών ζωνών και τη δομή δέσμης ακτίνων +, εκχωρεί έξυπνα κάθε μία από τις συσκευές σας σε μια βέλτιστη ζώνη Wi-Fi, εξασφαλίζοντας ότι μπορούν να συνδεθούν στη μέγιστη ταχύτητά τους, μέχρι και τα 3,2 Gbps.

Όσον αφορά το απλό set-up του; Η εφαρμογή NETGEAR genie κάνει την εγκατάσταση ένα γρήγορο. Υποστηρίζει μια λειτουργία ενιαίας σύνδεσης (SSO) που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μία σύνδεση για όλους τους λογαριασμούς σας NETGEAR και σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε, να συνδέετε και να ελέγχετε το οικείο δίκτυο εξ αποστάσεως από το iOS ή το τηλέφωνό σας Android. Επιπλέον, είναι συμβατό με το Amazon Alexa, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε το οικιακό σας δίκτυο μέσω φωνητικών εντολών.

Αν είναι η ταχύτητα που θέλετε, ανοίξτε τον δρομολογητή Tri-Band Gigabit ασύρματου δικτύου Wi-Fi AC5400 της TP-Link. Σε μόλις τρία κιλά και 9.1. x 9,1 x 1,7 ίντσες, είναι πιο συμπαγές από τους περισσότερους δρομολογητές σε αυτήν την κατηγορία τιμών, με ένα συγκρίσιμο σύνολο χαρακτηριστικών που το καθιστούν φιλικό προς το περιβάλλον και το γραφείο για οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Ωστόσο, μην αφήνετε το μικρό μέγεθος του Archer να σας ξεγελάσει. τροφοδοτείται από επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1.4GHz που τρέχει τρεις συν-επεξεργαστές για κάθε ασύρματη ζώνη, τις δύο ζώνες των 5GHz και μια μοναδική ζώνη 2.4GHz. Τα οκτώ ζεύγη κεραιών υψηλής ισχύος δίνουν τη δυνατότητα στον Archer να προσφέρει εκπληκτικές γρήγορες ταχύτητες, αλλά και να προσφέρει εκτεταμένη σειρά ικανή να χτυπήσει κάθε δωμάτιο στο σπίτι. Επιπλέον, η ενσωματωμένη τεχνολογία NitroQAM παρέχει συνολική ταχύτητα Wi-Fi 5400Mbps σε σχέση με την μοναδική ζώνη 2.4GHz (1000Mbps) και τις δύο ζώνες 5GHz (2167Mbps).

Για να καταστεί ακόμη πιο αξιόπιστη η εμβέλεια και η ταχύτητα των σημάτων, η ενσωματωμένη τεχνολογία σχηματισμού δέσμης MU-MIMO δημιουργεί αυτόνομες συνδέσεις για να εξασφαλίσει τις ταχύτερες δυνατές ταχύτητες χωρίς να επηρεάσει άλλους χρήστες στο ίδιο δίκτυο. Ακόμη και οι παίκτες που απαιτούν γρήγορες ταχύτητες για να συμβαδίσουν με τους χρήστες σε όλο τον κόσμο, θα αγαπήσουν την ταχύτερη σύνδεση και σήματα υψηλής ταχύτητας που μπορούν να γεμίσουν ένα σπίτι μέχρι 10.000 τετραγωνικά πόδια.

Ως μπόνους, ο Τοξότης περιλαμβάνει ασφάλεια VPN που αποκλείει την πρόσβαση σε σκληρούς δίσκους και σε άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον δρομολογητή. Προσθέστε σε μια σειρά από θύρες Gigabit Ethernet και USB 3.0 και ο Archer είναι ένας ελκυστικός δρομολογητής Wi-Fi με πλούσια χαρακτηριστικά που προσφέρει εκπληκτική γρήγορη απόδοση.

Στον σημερινό συνδεδεμένο κόσμο, όλοι θέλουν ταχύτερη ταχύτητα Wi-Fi και μεγαλύτερη εμβέλεια Wi-Fi και ευτυχώς, η βιομηχανία τεχνολογίας ακούει. Εισαγάγετε την δικτύωση δικτύου Mesh, μια σχετικά νέα τεχνολογία δρομολογητή Wi-Fi που προσφέρει πλήρη οικιακή κάλυψη μέσω πολλών συσκευών που είναι συνδεδεμένες γύρω από το σπίτι ή το γραφείο. Το οικιακό σύστημα Wi-Fi της AmpliFi HD είναι μια νέα είσοδος στον χώρο δικτύωσης Mesh και οδηγεί ήδη το πακέτο με λαμπερές online κριτικές. Μέσα στο κύριο κιβώτιο AmpliFi HD υπάρχουν έξι MIMO κεραίες 802.11ac 3x3 μεγάλης εμβέλειας και μεγάλης εμβέλειας που προσφέρουν ταχύτητες έως 5.25Gbps και εύρος 20.000 ποδιών. Ο σχεδιασμός του κεντρικού κιβωτίου των τεσσάρων λιβρών και των τεσσάρων ιντσών είναι ένα πλήρες αποχωρητήριο από την παραδοσιακή εμφάνιση του δρομολογητή και είναι μια πολύ άξιη αλλαγή.

Η εγκατάσταση του δικτύου είναι τόσο εύκολη όσο και η σύνδεση και η παρακολούθηση όταν χάνονται τα νεκρά σημεία του Internet στο σπίτι σας. Στο μπροστινό μέρος της ολόλευκης μονάδας υπάρχει μια μοναδική πολύχρωμη οθόνη LCD που προσφέρει τόσο τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία χρόνου και ταχύτητας. Πέρα από το βασικό δρομολογητή είναι τα λευκά πλαστικά "σημεία πλέγματος" που μοιάζουν με ελαφρώς μεγαλύτερα μπαστούνια USB που συνδέονται σε παραδοσιακές πρίζες γύρω από το σπίτι. Με το 85% των αξιολογήσεων πέντε αστέρων στο Amazon, το AmpliFi HD είναι ο πιο ισχυρός δρομολογητής ματιών στην αγορά που προσφέρει μοναδικό στυλ και σταθερή απόδοση τόσο σε ταχύτητα όσο και σε κλίμακα.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα συστήματα δικτύων Wi-Fi .

Το σύστημα Orbi της Netgear σας προσφέρει σύστημα πολλαπλών μονάδων "hotspot" με απλότητα plug-and-play. Αυτό το συγκεκριμένο σύστημα τριών ζωνών έρχεται με δύο ξεχωριστές μονάδες: το Orbi Router και το δορυφόρο Orbi. Από τεχνικής απόψεως, ο δρομολογητής λειτουργεί όπως οποιοσδήποτε από τους άλλους δρομολογητές της λίστας, η δορυφορική μονάδα λειτουργεί βασικά ως επέκταση. Αλλά αυτό που είναι ενδιαφέρον για ένα ολιστικό σύστημα όπως αυτό είναι ότι όλοι δουλεύουν μαζί με το ίδιο όνομα. Έτσι, ένας υπολογιστής συνδεδεμένος με Wi-Fi θα βλέπει κάθε μονάδα ως ξεχωριστό χωριστό δρομολογητή κάτω από ένα ενοποιημένο όνομα, δίνοντάς σας καταπληκτική κάλυψη.

Σε τι αντιστοιχεί αυτή η κάλυψη; Στην περίπτωση αυτή, οι δύο μονάδες θα καλύψουν εύκολα ένα σπίτι των 5.000 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο είναι περισσότερο από αρκετό αν δεν ζείτε σε ένα McMansion. Το πρόσθετο πλεονέκτημα εδώ είναι ότι μπορείτε να στοιχίσετε περισσότερες μονάδες στο πακέτο για να επεκτείνετε ακόμη περισσότερο την εμβέλεια. Έτσι, αν και μια μονάδα μπορεί να μην έχει το μυαλό-blowing σειρά από μόνη της, αν συνδέσετε αρκετά από αυτά, θα κερδίσετε το εύρος της κάθε μονάδας ισχύος σε αυτόν τον κατάλογο. Δεν βλάπτει ότι φαίνονται αρκετά λείο, πάρα πολύ.

Το N450 της Motorola είναι ένας δρομολογητής ρεύματος, τουλάχιστον όσο συνεχίζεται η κανονική χρήση στο σπίτι. Η ιδιόκτητη κεραία MIMO σας προσφέρει ασύρματη τεχνολογία n με εκτεταμένη εμβέλεια και λιγότερα νεκρά σημεία. Προσφέρει έως και 450 Mbps με ασύρματη συνδεσιμότητα 802.11 b / g / n, την οποία ισχυρίζεται η Motorola ότι είναι αρκετή για streaming 4k. Φυσικά, ο ισχυρισμός αυτός είναι συζητημένος, αλλά το ποσοστό μεταφοράς είναι εντυπωσιακό. Όλες αυτές οι προδιαγραφές ενισχύονται ακόμα περισσότερο με την ενσωματωμένη ασύρματη τεχνολογία Power Boost της Motorola που λειτουργεί παράλληλα με την κεραία MIMO για να σας προσφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εμβέλεια χωρίς αυτή την απογοήτευση να χρειάζεται να επανασυνδεθείτε.

Το ενσωματωμένο μόντεμ DOCSIS 3.0 παρέχει οκτώ κατάντη κανάλια και τέσσερα ανάντη κανάλια για να φιλοξενήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος ζώνης και οι ενσωματωμένες τέσσερις θύρες Gigabit LAN σας δίνουν και την ενσύρματη επιλογή. Γύρω από αυτό με όλη την αναμενόμενη συμβατότητα με το δίκτυο και μερικά βιομηχανικά πρότυπα επίπεδα κρυπτογράφησης και έχετε ένα δρομολογητή εξαιρετικά λογικής τιμής που θα σας δώσει άφθονο κτύπημα για το buck σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .