Πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Eudora 7.1

Ο Eudora είναι ένας κλασικός, ισχυρός, ευέλικτος και αποτελεσματικός πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί να στείλει το spam ακριβώς, επίσης, και δείχνει μια αδυναμία. Ωστόσο, η αξιοποίηση του στατιστικού φίλτρου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για τη διοργάνωση καλών μηνυμάτων θα ήταν μια ωραία προσθήκη. Ορισμένες από τις καλύτερες λειτουργίες του Eudora (το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και η γρήγορη αναζήτηση) είναι διαθέσιμες μόνο στην πληρωμένη έκδοση.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Ανασκόπηση

Ο Eudora είναι ένας υπέροχος πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με τα χρόνια, οι κατασκευαστές του Eudora έχουν βρει αποτελεσματικές και κομψές λύσεις σε σχεδόν όλα τα προβλήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως έχουν προκύψει. Το Eudora έχει επίσης λύσεις για προβλήματα που πιθανώς δεν έχετε (όπως το "MoodWatch", το διασκεδαστικό δείκτη του επιθετικού λεξιλογίου), αλλά ως επί το πλείστον, το Eudora είναι ένα ευέλικτο, γρήγορο και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Eudora σας επιτρέπει να διαβάζετε και να γράφετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με στυλ, φυσικά. Οι κανόνες μηνυμάτων της Eudora είναι ευέλικτοι και είναι εύκολο να εξαλειφθεί το spam χρησιμοποιώντας το ακριβές Bayesian φίλτρο , που ονομάζεται "SpamWatch". Το "ScamWatch" αναζητά ψευδείς διευθύνσεις URL σε ηλεκτρονικά μηνύματα ηλεκτρονικού "ψαρέματος" που θέλουν να σας εξαπατήσουν να παραδώσουν ευαίσθητα δεδομένα σε εγκληματίες. Το ScamWatch φτάνει αρκετά καλά, αλλά δεν καταγράφει όλες τις προσπάθειες απάτης, οπότε εξακολουθεί να πληρώνει για να είναι σε εγρήγορση.

Το ίδιο ισχύει για το "BossWatch" το οποίο σας ειδοποιεί όταν πρόκειται να στείλετε μηνύματα σε συγκεκριμένους τομείς. Η εύρεση μηνυμάτων επιλύεται κομψά και γρήγορα με αναζήτηση ευρετηρίου X1 .

Παρόλο που μπορείτε να εμποδίσετε τον Eudora από αυτόματη φόρτωση απομακρυσμένου περιεχομένου στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτόματα, πιο ευέλικτες ρυθμίσεις θα ήταν ωραίες Το Eudora έρχεται με ένα ευέλικτο σύστημα προτύπων για κονσερβοποιημένες απαντήσεις, το "Eudora Sharing Protocol" (ESP) είναι ένας πολύ εύκολος στη χρήση, αν και αποκλειστικός, τρόπος για αυτόματη συγχρονισμό αρχείων και ο περιηγητής συμπυκνωτή περιεχομένου παραθέτει όμορφα το κείμενο.

Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι η Eudora δεν έρχεται με ενσωματωμένα ασφαλή μηνύματα και θα ήταν ωραίο αν ο Eudora μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον Bayesian κινητήρα για να ταξινομήσει αυτόματα το ταχυδρομείο.