Πώς να δημιουργήσετε ένα κοινόχρηστο άλμπουμ ροής φωτογραφιών iCloud για το iPad

Η Apple μετονομάστηκε σε Shared Photo Streams σε iCloud Photo Sharing όταν εισήγαγε iCloud Drive και iCloud Photo Library , αλλά για εκείνους που λίγο μπερδεμένοι από την ανταλλαγή, είναι βασικά το ίδιο πράγμα. Η κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud σάς επιτρέπει να επιλέξετε έναν ιδιωτικό κύκλο φίλων και οικογενειών για να κάνετε κοινή χρήση φωτογραφιών από ομάδες. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι τώρα μπορείτε να μοιράζεστε βίντεο.

Μπορείτε ακόμη να πληκτρολογήσετε σχόλια σε φωτογραφίες και βίντεο που μοιράζονται με αυτόν τον τρόπο. Αλλά πρώτα, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα. Θα ξεπεράσουμε τα βήματα για την κοινή χρήση φωτογραφιών στο iPad, στο iPhone ή στο iPod Touch.

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή "Φωτογραφίες". (Βρείτε έναν γρήγορο τρόπο για την εκκίνηση εφαρμογών ...)
  2. Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχουν τρεις καρτέλες: Φωτογραφίες, Κοινόχρηστα και Άλμπουμ. Αγγίξτε το δάκτυλό σας στο Κοινόχρηστο.
  3. Στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης υπάρχει ένα μικρό κουμπί με ένα σύμβολο συν (+). Αγγίξτε το κουμπί για να ξεκινήσετε τη δημιουργία της κοινής ροής φωτογραφιών. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το κενό άλμπουμ με ένα γιγάντιο σύμβολο συν.
  4. Αρχικά, ονομάστε το κοινόχρηστο άλμπουμ φωτογραφιών σας. Εάν μοιράζεστε έναν επιλεγμένο αριθμό φωτογραφιών γύρω από ένα θέμα, όπως διακοπές, πηγαίνετε με κάτι απλό. Μου αρέσει να έχω ένα προεπιλεγμένο κοινό λεύκωμα που ονομάζεται «Οι Φωτογραφίες μας» για να cherry πάρει καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο μου.
  5. Αφού πατήσετε το κουμπί 'Επόμενο', θα σας δοθεί η ευκαιρία να προσκαλέσετε άτομα στο κοινόχρηστο άλμπουμ φωτογραφιών. Αντιμετωπίστε αυτό το ίδιο όπως θα πληκτρολογείτε στους παραλήπτες ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν τελειώσετε, πατήστε 'Δημιουργία' στην κορυφή.
  6. Για να προσθέσετε φωτογραφίες στην κοινή ροή, απλώς ανοίξτε το άλμπουμ φωτογραφιών και πατήστε την κενή εικόνα με το σύμβολο συν. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια οθόνη όπου μπορείτε να επιλέξετε πολλές εικόνες. Αφού επιλέξετε τις φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "Τέλος" στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και θα προστεθούν στο κοινόχρηστο άλμπουμ.
  1. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μεμονωμένες φωτογραφίες στο άλμπουμ κάθε φορά που βλέπετε μια φωτογραφία πατώντας το κουμπί Κοινή χρήση και μετά πατώντας το κουμπί Κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud στο μενού που εμφανίζεται.