Πώς να χρησιμοποιήσετε την iCloud Photo Library στο iPad σας

Η ροή φωτογραφιών μου ήταν η πρώτη προσπάθεια της Apple να μοιράζεται φωτογραφίες σε συσκευές iOS και ενώ έκανε την δουλειά, δεν ήταν το πιο αποδοτικό σύστημα. Το Photo Stream έστειλε φωτογραφίες πλήρους μεγέθους σε όλες τις συσκευές, αλλά δεδομένου ότι αυτό θα μπορούσε να φάει γρήγορα μέσα από χώρο αποθήκευσης, οι φωτογραφίες στο ρεύμα θα εξαφανιστούν μετά από μερικούς μήνες.

01 από 03

Τι είναι η Βιβλιοθήκη Φωτογραφιών του iCloud;

Δημόσιος τομέας / Pixabay

Εισαγάγετε τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud. Η νέα λύση ανταλλαγής φωτογραφιών της Apple αποθηκεύει φωτογραφίες μόνιμα στο σύννεφο, επιτρέποντας στο iPad ή το iPhone σας να μοιράζεται αποτελεσματικότερα τις φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να προβάλετε τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud στον υπολογιστή σας Mac ή Windows.

Η iCloud Photo Library συγχρονίζει τις φωτογραφίες σας ανεβάζοντας αυτόματα νέες φωτογραφίες στο iCloud μετά τη λήψη τους. Στη συνέχεια, μπορείτε να προβάλετε τις φωτογραφίες σε όλες τις συσκευές που έχουν ενεργοποιημένη τη λειτουργία.

02 του 03

Πώς να ενεργοποιήσετε την iCloud Photo Library στο iPad σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία iCloud Photo Library. Ενώ τεχνικά ακόμα σε beta, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως iCloud Photo Library όσο το iPad σας ενημερώνεται στην τελευταία έκδοση του iOS . Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις iPad .
  2. Στο αριστερό μενού, μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε "iCloud".
  3. Στις ρυθμίσεις iCloud, επιλέξτε "Φωτογραφίες".
  4. Η επιλογή ενεργοποίησης της iCloud Photo Library θα βρίσκεται στην κορυφή της οθόνης.
  5. Η επιλογή "Βελτιστοποίηση αποθήκευσης iPhone" θα πραγματοποιήσει λήψη μικρογραφιών των φωτογραφιών όταν το iPad έχει χαμηλό χώρο.
  6. Η επιλογή "Μεταφόρτωση σε φωτογραφία μου" θα συγχρονίσει τις πλήρεις εικόνες σε όλες τις συσκευές με αυτήν την επιλογή ενεργοποιημένη. Αυτό είναι χρήσιμο αν χρειάζεστε πρόσβαση στις φωτογραφίες ακόμα και όταν δεν έχετε σύνδεση στο Internet.
  7. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα άλμπουμ φωτογραφιών για κοινή χρήση με μια ομάδα φίλων, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την "Κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud". Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργείτε κοινόχρηστα άλμπουμ φωτογραφιών και να προσκαλέσετε φίλους για να δείτε τις φωτογραφίες.

03 του 03

Πώς να προβάλλετε φωτογραφίες στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud

Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο που πρέπει να κάνετε για να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο του iCloud Photo Library στο iPad σας. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο τραβήχτηκαν σε άλλες συσκευές που έχουν μεταφορτωθεί και αποθηκευτεί στη φωτογραφική μηχανή του iPad σας, όπως ακριβώς και αν έχετε τραβήξει τη φωτογραφία στο iPad σας, ώστε να μπορείτε να τις δείτε στην εφαρμογή Photos στο iPad σας.

Αν έχετε χαμηλό χώρο και έχετε επιλέξει να βελτιστοποιήσετε την αποθήκευση, θα δείτε ακόμα τις εκδόσεις μικρογραφιών των φωτογραφιών και η λήψη του πλήρους μεγέθους φωτογραφιών θα γίνει όταν το αγγίξετε. Ωστόσο, θα πρέπει να συνδεθείτε στο Internet για να λειτουργήσει αυτό.

Μπορείτε επίσης να προβάλετε τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας στον υπολογιστή σας Mac ή Windows. Εάν διαθέτετε υπολογιστή Mac, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Φωτογραφίες για να τα δείτε όπως στο iPad. Σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows, μπορείτε να τα προβάλετε από την ενότητα "Φωτογραφίες iCloud" του File Explorer. Και οι υπολογιστές Mac και Windows μπορούν να χρησιμοποιήσουν το icloud.com για να δουν τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών.