Προφίλ προβολέα προβολέα οικιακού κινηματογράφου Epson PowerLite 730HD

Εισαγωγή:

Ο Epson PowerLite Home Cinema 730HD είναι ένας συμπαγής βιντεοπροβολέας με ενσωματωμένο φακό που έχει ενσωματωμένη τεχνολογία 3LCD με ανάλυση οθόνης 720p και είναι συμβατή με τις διαστάσεις 16x9, 4x3 και 2,35: 1 .

Έξοδος φωτός:

Η Epson βαθμολογεί το 730HD ως μέγιστο φωτισμό 3,000 Lumens (τόσο για το χρώμα όσο και για το B / W) και μέχρι το λόγο αντίθεσης 12,000: 1. Αυτό υποστηρίζεται από μια λάμπα 200 watt με διάρκεια ζωής 4.000 ώρες σε κανονική λειτουργία και 5.000 ώρες σε λειτουργία ECO.

Χαρακτηριστικά φακού:

Το συγκρότημα φακού διαθέτει χειροκίνητο ζουμ 1,00-1,2 φακού, με εύρος μεγέθους εικόνας από 33 έως 318 ίντσες. Τα χειροκίνητα εστιακά χαρακτηριστικά του φακού είναι: F 1,58 - 1,72, f 16,9 - 20,28 mm. Το Shift Shift δεν παρέχεται, αλλά το 730HD διαθέτει αυτόματες κατακόρυφες και χειροκίνητες ρυθμίσεις διόρθωσης Keystone: Οριζόντιες / Κάθετες +/- 30 μοίρες.

Ανάλυση και συμβατότητα σήματος εισόδου:

Συμβατότητα εισόδου NTSC / PAL / 480p / 720p / 1080i / 1080p60 / 1080p24 . Οι ενσωματωμένες επεξεργαστές βίντεο αναβαθμίζουν ή μειώνουν όλα τα εισερχόμενα σήματα σε 720p για την οθόνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Home Cinema 730HD δεν είναι συμβατό με 3D.

Σύνδεσμοι εισόδου:

Το Epson 730HD παρέχει τις ακόλουθες επιλογές εισόδου: HDMI , VGA , Component (μέσω προαιρετικού καλωδίου προσαρμογέα Component-to-VGA), S-Video και Composite Video . Οι πηγές που είναι εξοπλισμένες με DVI - HDCP μπορούν επίσης να συνδεθούν στο Home Cinema 730HD μέσω καλωδίου ή υποδοχής προσαρμογέα DVI-HDMI. Ενσωματωμένη σύνδεση εισόδου ήχου 3.5 mm με σύστημα ηχείων Mono που παρέχεται επίσης.

Περιλαμβάνονται επίσης 2 είσοδοι USB: Θύρα USB τύπου A για πρόσβαση σε εξωτερικές συσκευές USB και θύρα USB τύπου Β για άμεση σύνδεση με υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή.

Λειτουργίες και ρυθμίσεις εικόνων:

Παρέχονται τέσσερις προρυθμισμένες λειτουργίες εικόνας: Δυναμική (βελτιωμένη φωτεινότητα και ευκρίνεια - όπως για την προβολή ζωντανών ή ζωντανών τηλεοπτικών προγραμμάτων), Καθιστικό (Κανονικές συνθήκες προβολής σαλόνι - (βελτιστοποιημένη ρύθμιση για σκοτεινό δωμάτιο κατά την παρακολούθηση ταινιών) και το παιχνίδι (το καλύτερο κατά την αναπαραγωγή βιντεοπαιχνιδιών σε δωμάτιο με φωτισμό περιβάλλοντος).

Εκτός από τις προκαθορισμένες λειτουργίες εικόνας, το 730HD διαθέτει επίσης χειροκίνητα χειριστήρια ρύθμισης που επιτρέπουν την περαιτέρω ρύθμιση του χρώματος, της αντίθεσης, της ευκρίνειας, της θερμοκρασίας χρώματος κλπ ...

Έλεγχοι:

Έγχρωμο Onsreen Μενού που είναι προσβάσιμο μέσω των χειριστηρίων που βρίσκονται στο επάνω μέρος του προβολέα, καθώς και μέσω του ενσωματωμένου ασύρματου τηλεχειριστηρίου.

Άλλα χαρακτηριστικά:

Ενσωματωμένος ηχείο: Μονοφωνική έξοδος 2 Watt. Αυτό είναι αρκετά δυνατό για να ακούσετε ήχο σε ένα μικρό δωμάτιο - αλλά ένα εξωτερικό σύστημα ήχου προτιμάται σίγουρα για μια καλή εμπειρία home theater.

Ανεμιστήρας θορύβου: 29 db (λειτουργία Eco) - 37 dB (κανονική λειτουργία). Με βάση αυτές τις προδιαγραφές, ο θόρυβος του ανεμιστήρα θα είναι σίγουρα πιο ακουστός σε κανονική λειτουργία από ότι στην λειτουργία ECO, αλλά είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, η ρύθμιση ECO mode πρέπει να προβάλλει περισσότερο από αρκετό φως για μια καλή εικόνα που βλέπει - γεγονός που σίγουρα επεκτείνει τη ζωή του λαμπτήρα και εξοικονομεί τον ηλεκτρικό λογαριασμό.

Στιγμιαία απενεργοποίηση: Όταν απενεργοποιείτε τον προβολέα, δεν απαιτείται εκτεταμένος χρόνος ψύξης - το καθιστά πολύ βολικό εάν πρέπει να συσκευάσετε τον προβολέα μετά από μια παρουσίαση στην επιχείρηση ή την τάξη και να τον μετακινήσετε σε άλλο δωμάτιο ή για ταξίδι.

Διαστάσεις μονάδας: 11,69 ίντσες (W) × 9,21 ίντσες (H) × 3,11 ίντσες (D)

Βάρος: 5,29 λίβρες

Προτεινόμενη τιμή: $ 649.99

Η λήψη μου στον Home Cinema της Epson PowerLite 730HD:

Ο Home Cinema 730HD της Epson είναι πολύ συμπαγής και έχει σχεδιαστεί για εύκολη ρύθμιση και εύκολη στη χρήση. Μπορεί να τοποθετηθεί στο τραπέζι ή στην οροφή, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας φορητός προβολέας (η θήκη μεταφοράς είναι προαιρετική). Το 730HD διαθέτει δύο λειτουργίες γρήγορης έναρξης και απενεργοποίησης και υπάρχουν συνδέσεις για διάφορους τύπους πηγών εισόδου, από Blu-ry Disc players έως USB flash drives.

Ο Home Cinema 730HD παρέχει πολλές επιλογές ρύθμισης, συμπεριλαμβανομένου ενός τραπέζι ή rack, ή τοποθετημένο σε μια οροφή. Ο προβολέας μπορεί να τοποθετηθεί μπροστά ή πίσω από την οθόνη.

Ο Home Cinema 730HD χρησιμοποιεί σύστημα LCD 3-Chip ( 3LCD ), το οποίο χρησιμοποιεί ξεχωριστούς πίνακες LCD και φίλτρα για πρωτεύοντα χρώματα κόκκινου, πράσινου και μπλε. Ο Home Cinema 730HD διαθέτει εγγενή ανάλυση 720p . Ο ελαφρύς κινητήρας περιλαμβάνει λαμπτήρα E-TORL υψηλής ισχύος που παρέχει ισχυρή απόδοση φωτισμού, ώστε ο προβολέας να μπορεί να προβληθεί ακόμη και σε χώρους που δεν μπορούν να ελεγχθούν με φωτισμό. Φυσικά, όσο περισσότερος φωτισμός υπάρχει στο δωμάτιο, το αντιληπτό επίπεδο αντίθεσης και ο κορεσμός χρώματος μειώνονται, αλλά μπορεί να προβάλλεται ακόμα μια ορατή εικόνα.

Στις χρήσεις, ένα πράγμα που μπορεί να παρατηρήσετε είναι η ήπια επίδεσμο Door Screen , η οποία είναι ένα κοινό τεχνητό LCD, ειδικά αν κάθεστε κοντά στην οθόνη. Ωστόσο, δεδομένου ότι το 730HD είναι ένας προβολέας LCD, δεν υποφέρει από το φαινόμενο Rainbow Effect , το οποίο είναι ένα τεχνούργημα που είναι συνήθως ορατό σε πολλούς βιντεοπροβολείς DLP .

Το 730HD έχει σχεδιαστεί για χρήση στην οικιακή ψυχαγωγία, στο παιχνίδι, στην τάξη ή στις επαγγελματικές παρουσιάσεις. Με τη φωτεινή παραγωγή φωτός είναι ένας καλός υποψήφιος για υπαίθρια χρήση βράδυ, η οποία είναι δημοφιλής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αν ψάχνετε για ένα νέο προβολέα οικιακού κινηματογράφου που είναι πολύ λογικές τιμές, που παρέχει όλη τη συνδεσιμότητα που χρειάζεστε, προβάλλει πολύ φως και η έλλειψη 3D δυνατότητας δεν αποτελεί πρόβλημα, τότε σίγουρα ελέγξτε το Epson PowerLite Home Κινηματογράφος 730HD - Προτεινόμενη τιμή: $ 649.00.