Πώς να διορθώσετε ένα iPad Κατεψυγμένο στο "Hello" ή "Slide to Upgrade"

Το iPad είναι γενικά ένα από τα πιο ανθεκτικά και σπαστά δισκία στην αγορά, αλλά όπως κάθε υπολογιστή, μπορεί να έχει προβλήματα. Και όλοι από αυτούς, να είναι κολλημένοι στην οθόνη ενεργοποίησης ή "Hello" είναι οι πιο τρομακτικοί, ειδικά εάν πρόσφατα πραγματοποιήσατε αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS ή επαναφέρατε τις ρυθμίσεις iPad στις "εργοστασιακές προεπιλογές" . Τα καλά νέα είναι ότι θα πρέπει να μπορέσουμε να φέρουμε το iPad σας σε λειτουργία. Δυστυχώς, τα κακά νέα είναι ότι ίσως χρειαστεί να επαναφέρουμε το iPad από το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας.

01 από 02

Αντιμετώπιση προβλημάτων κατά την κατάψυξη του iPad κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ρύθμισης, ενημέρωσης ή ενεργοποίησης

Πρώτον: Δοκιμάστε μια σκληρή επανεκκίνηση

Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι η ώθηση του κουμπιού Sleep / Wake στο επάνω μέρος του iPad δεν σβήνει την συσκευή, κάτι που αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα στην αντιμετώπιση προβλημάτων. Εάν βρίσκεστε στην οθόνη "Hello" ή στην οθόνη "Slide to Upgrade", μπορεί να έχετε προβλήματα με την κανονική επανεκκίνηση. Μια σκληρή επανεκκίνηση είναι όταν πείτε στο iPad να κλείσει αμέσως χωρίς καμία επιβεβαίωση.

Ας ελπίσουμε ότι η απλή επανεκκίνηση της συσκευής θα θεραπεύσει το πρόβλημα. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναλάβετε αυτά τα βήματα, αλλά αντί να ενεργοποιήσετε αμέσως το iPad, μπορείτε να το συνδέσετε σε έναν τοίχο ή έναν υπολογιστή για μια ώρα για να το αφήσετε να φορτιστεί. Αυτό θα εξαλείψει τυχόν προβλήματα που προκαλούνται από την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας του iPad .

Επόμενο: Δοκιμάστε να επαναφέρετε τη συσκευή μέσω του iTunes

02 του 02

Επαναφορά της συσκευής μέσω του iTunes

Ενώ δεν θα τηλεφωνούσα επανεκκίνηση του iPad, ένα πρόβλημα με το iPad να μην ξεπεράσει την οθόνη "Hello" ή να ρυθμίσετε συχνά απαιτεί επαναφορά της συσκευής στις ρυθμίσεις "εργοστασιακής προεπιλογής". Δυστυχώς, εδώ μπορεί να συμβεί το μεγαλύτερο πρόβλημα. Μπορείτε να επαναφέρετε το iPad σας μόνο μέσω του iTunes αν έχετε απενεργοποιήσει την εντολή Find my iPad και δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Find My iPad αν δεν μπορείτε να μπει στο iPad σας. Δεν είστε σίγουροι αν το έχετε ενεργοποιήσει; Θα ειδοποιηθείτε στο iTunes όταν προσπαθείτε να επαναφέρετε το iPad.

Αν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή Ενεργοποίηση του iPad μου: Μπορείτε να επιχειρήσετε να αποκαταστήσετε τη συσκευή από μακριά μέσω του icloud.com. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να επαναφέρετε το iPad μέσω iCloud .

Αν έχετε απενεργοποιήσει την επιλογή Το iPad μου: Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να επαναφέρετε τη συσκευή μέσω του iTunes.

Αφού έχετε αποκαταστήσει το iPad, μπορείτε να το ρυθμίσετε κανονικά όπως ακριβώς κάνατε όταν λάβατε για πρώτη φορά το iPad. Αν έχετε αποθηκεύσει ένα αντίγραφο ασφαλείας στο iCloud, θα ερωτηθείτε αν θέλετε να επαναφέρετε από ένα backup iCloud κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων στο iPad

Τελευταία: Δοκιμάστε να βάλετε το iPad στη λειτουργία ανάκτησης

Αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με το iPad σας, ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε να τοποθετήσετε το iPad σε λειτουργία ανάκτησης. Αυτή είναι μια λειτουργία που παραλείπει ορισμένες προστασίες και δεν σας προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPad πρώτα, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να επιστρέψετε στην κατάσταση "εργοστασιακής προεπιλογής". Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία ανάκτησης για να επαναφέρετε το iPad σε αυτό το άρθρο .

Πώς να είναι το αφεντικό του iPad σας