Πώς να διορθώσετε: Ξέχασα τον κωδικό ή τον κωδικό πρόσβασης του iPad μου

Ζούμε σε έναν κόσμο με κωδικό πρόσβασης. Το χειρότερο είναι ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου πρέπει να διατηρούμε πολλούς διαφορετικούς κωδικούς πρόσβασης για διαφορετικές συσκευές και ιστότοπους. Αυτό κάνει πολύ εύκολο να ξεχάσουμε ένα. Αλλά αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης ή τον κωδικό πρόσβασης του iPad σας, μην πανικοβληθείτε. Θα περάσουμε μερικά βήματα για να καθορίσετε ποιος κωδικός πρόσβασης σας έχει πέσει, πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης και πώς να επιστρέψετε σε ένα iPad που είναι κλειδωμένο με έναν κωδικό πρόσβασης που δεν μπορείτε να θυμηθείτε.

Πρώτον: Ας μάθουμε ποιος κωδικός πρόσβασης ξεχάσατε

Υπάρχουν δύο κωδικοί πρόσβασης που συνδέονται με ένα iPad. Ο πρώτος είναι ο κωδικός πρόσβασης στο αναγνωριστικό της Apple σας. Αυτός είναι ο λογαριασμός που χρησιμοποιείτε όταν αγοράζετε εφαρμογές, μουσική, ταινίες κ.λπ. στο iPad σας. Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης για αυτόν τον λογαριασμό, δεν θα μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη εφαρμογών ή να αγοράσετε στοιχεία από το iTunes.

Ο δεύτερος κωδικός πρόσβασης χρησιμοποιείται αφού ξυπνήσετε το iPad σας από τη λειτουργία αναστολής. Χρησιμοποιείται για να κλειδώσει το iPad μέχρι να βάλετε τον κωδικό πρόσβασης και συνήθως αναφέρεται ως "κωδικός πρόσβασης". Ο κωδικός πρόσβασης περιέχει συνήθως τέσσερις ή έξι αριθμούς. Αν έχετε επιχειρήσει να μαντέψετε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης, ίσως έχετε ήδη ανακαλύψει ότι το iPad θα απενεργοποιηθεί μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες.

Θα εξετάσουμε πρώτα τον ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης για το αναγνωριστικό της Apple. Αν είστε απόλυτα κλειδωμένοι από το iPad σας επειδή δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης, παραλείψτε μερικά βήματα στην ενότητα "Forgotten Passcode".

Μήπως επαναφέρετε πρόσφατα το iPad σας;

Εάν επαναφέρετε πρόσφατα το iPad στις εργοστασιακές προεπιλογές , το οποίο το θέτει σε κατάσταση «όπως καινούργιου», η διαδικασία για τη ρύθμιση του iPad μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει σύγχυση. Ένα βήμα σε αυτή τη διαδικασία είναι να εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης για το αναγνωριστικό της Apple που σχετίζεται με το iPad.

Αυτή είναι η ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιείται για τη λήψη εφαρμογών και την αγορά μουσικής στο iPad. Επομένως, εάν μπορείτε να θυμηθείτε τον κωδικό πρόσβασης που βάλατε όταν κάνετε λήψη μιας εφαρμογής, μπορείτε να δοκιμάσετε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης για να δείτε εάν λειτουργεί.

Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης

Εάν δεν έχετε κατεβάσει μια εφαρμογή κάποια στιγμή, μπορεί να είναι εύκολο να ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης της Apple ID, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη πόσα κωδικούς πρόσβασης πρέπει να θυμόμαστε αυτές τις μέρες. Η Apple διαθέτει έναν ιστότοπο που έχει ρυθμιστεί για τη διαχείριση του λογαριασμού Apple ID και αυτός ο ιστότοπος μπορεί να σας βοηθήσει με τους ξεχασμένους κωδικούς πρόσβασης.

Και αυτό είναι! Θα πρέπει να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε την ανάκτηση ή να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε στο iPad σας.

Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Ο εύκολος τρόπος για να επιστρέψετε στο iPad σας

Εάν έχετε wracking το μυαλό σας για μέρες προσπαθώντας να θυμηθείτε τον κωδικό πρόσβασης στο iPad σας, μην ανησυχείτε. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αντιμετώπισης ενός ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα περιλαμβάνουν την επαναφορά του iPad στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να επαναφέρετε το iPad από ένα αντίγραφο ασφαλείας , οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεχάσει πραγματικά τον κωδικό πρόσβασης πριν προχωρήσετε.

Εάν δοκιμάζετε διαφορετικούς κωδικούς πρόσβασης, μπορεί να έχετε ήδη απενεργοποιήσει το iPad για κάποιο χρονικό διάστημα. Κάθε αποτυχημένη απόπειρα κωδικού πρόσβασης θα την απενεργοποιήσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέχρι το iPad να μην δέχεται πλέον προσπάθειες.

Ο ευκολότερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε έναν κωδικό πρόσβασης που διαφεύγει από τη μνήμη σας είναι να χρησιμοποιήσετε το iCloud για να επαναφέρετε το iPad σας. Η λειτουργία Εύρεση του iPad μου έχει τη δυνατότητα να επαναφέρετε το iPad σας από απόσταση. Αυτό κανονικά θα χρησιμοποιήθηκε αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οποιοσδήποτε βρίσκει (ή που έκλεψε) το iPad σας δεν θα μπορεί να πάρει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία, αλλά ένα πλευρικό όφελος είναι ότι μπορείτε εύκολα να σκουπίσετε το iPad χωρίς να χρησιμοποιήσετε το iPad σας.

Φυσικά, θα χρειαστεί να βρεθεί το iPad μου ενεργοποιημένο για να λειτουργήσει αυτό. Δεν ξέρω αν το ενεργοποιήσατε; Ακολουθήστε τις οδηγίες για να δείτε αν η συσκευή σας εμφανίζεται στη λίστα.

  1. Πηγαίνετε στο www.icloud.com σε ένα web browser.
  2. Συνδεθείτε στο iCloud όταν σας ζητηθεί.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Εύρεση του iPhone μου .
  4. Όταν εμφανιστεί ο χάρτης, κάντε κλικ στην επιλογή Όλες οι συσκευές στην κορυφή και επιλέξτε το iPad από τη λίστα.
  5. Όταν είναι επιλεγμένο το iPad, εμφανίζεται ένα παράθυρο στην επάνω αριστερή γωνία του χάρτη. Αυτό το παράθυρο έχει τρία κουμπιά: Αναπαραγωγή ήχου , Λειτουργία απώλειας (που κλειδώνει το iPad προς τα κάτω) και Διαγραφή iPad .
  6. Βεβαιωθείτε ότι το όνομα της συσκευής ακριβώς πάνω από αυτά τα κουμπιά είναι, στην πραγματικότητα, το iPad σας. Δεν θέλετε να διαγράψετε το iPhone σας κατά λάθος!
  7. Αγγίξτε το κουμπί Διαγραφή iPad και ακολουθήστε τις οδηγίες. Θα σας ζητήσει να επαληθεύσετε την επιλογή σας . Μόλις τελειώσετε, το iPad σας θα ξεκινήσει την επαναφορά.

Σημείωση: Το iPad σας θα χρειαστεί να φορτιστεί και να συνδεθεί στο Internet για να λειτουργήσει αυτό, οπότε είναι καλή ιδέα να το συνδέσετε κατά την επαναφορά.

Η σχεδόν σχεδόν απλή επιλογή για την αντιμετώπιση ενός ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης

Αν έχετε συγχρονίσει ποτέ το iPad σας στο iTunes στον υπολογιστή σας, εάν θέλετε να μεταφέρετε μουσική και ταινίες σε αυτό ή απλά να επαναφέρετε τη συσκευή στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το επαναφέρετε χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή. Ωστόσο, πρέπει να έχετε εμπιστευτεί τον υπολογιστή κάποτε στο παρελθόν, οπότε αν δεν έχετε συνδέσει ποτέ το iPad με τον υπολογιστή σας, αυτή η επιλογή δεν θα λειτουργήσει.

Για να επαναφέρετε μέσω του υπολογιστή:

  1. Συνδέστε το iPad με τον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε κανονικά για συγχρονισμό και εκκίνηση του iTunes.
  2. Το πρώτο πράγμα που θα συμβεί είναι ότι το iTunes θα συγχρονιστεί με το iPad.
  3. Περιμένετε έως ότου τελειώσει αυτή η διαδικασία, στη συνέχεια πατήστε τη συσκευή σας στην ενότητα Συσκευές του αριστερού μενού και πατήστε το κουμπί Επαναφορά .

Αυτό το άρθρο παρέχει επίσης λεπτομερείς οδηγίες για την επαναφορά του iPad από τον υπολογιστή σας .

Η όχι-όπως-εύκολη επιλογή να Hack iPad σας

Ακόμα κι αν δεν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή Το iPad μου και ποτέ δεν έχετε συνδέσει το iPad στον υπολογιστή σας, μπορείτε να επαναφέρετε το iPad μεταβαίνοντας σε λειτουργία ανάκτησης. Ωστόσο, θα πρέπει να το συνδέσετε σε υπολογιστή με iTunes. Εάν δεν διαθέτετε το iTunes, μπορείτε να το κατεβάσετε από την Apple και εάν δεν έχετε καθόλου υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή ενός φίλου.

Εδώ είναι το τέχνασμα:

  1. Κλείστε το iTunes εάν είναι ανοιχτό στον υπολογιστή σας.
  2. Συνδέστε το iPad στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο που συνοδεύει το iPad σας.
  3. Αν το iTunes δεν ανοίξει αυτόματα, ξεκινήστε το κάνοντας κλικ στο εικονίδιο.
  4. Κρατήστε πατημένο το κουμπί Sleep / Wake και το κουμπί Home στο iPad και κρατήστε τα κρατημένα ακόμα και όταν εμφανιστεί το λογότυπο της Apple. Όταν δείτε το γραφικό του iPad που είναι συνδεδεμένο στο iTunes, μπορείτε να απελευθερώσετε τα κουμπιά.
  5. Θα πρέπει να σας ζητηθεί να επαναφέρετε ή να ενημερώσετε το iPad. Επιλέξτε Επαναφορά και ακολουθήστε τις οδηγίες.
  6. Θα χρειαστούν μερικά λεπτά για να επαναφέρετε το iPad, το οποίο θα απενεργοποιηθεί και θα ενεργοποιηθεί ξανά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Μόλις ολοκληρωθεί, θα σας ζητηθεί να ρυθμίσετε το iPad όπως ακριβώς κάνατε όταν το αγοράσατε για πρώτη φορά . Μπορείτε να επιλέξετε την επαναφορά από ένα αντίγραφο ασφαλείας κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.