Προστασία του Yahoo! Αλληλογραφία με έλεγχο ταυτότητας σε 2 βήματα

Διατηρείτε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή με δύο επίπεδα ασφάλειας

Με έλεγχο ταυτότητας σε δύο βήματα , δύο επίπεδα ασφάλειας προστατεύουν το Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας από ύποπτες προσπάθειες σύνδεσης.

Πόσο ασφαλές είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας στο Yahoo !?

Το Yahoo! Ο λογαριασμός αλληλογραφίας είναι εξίσου ασφαλής με τον κωδικό πρόσβασής σας. Yahoo! ελέγχει όχι μόνο τον κωδικό πρόσβασης όταν κάποιος επιχειρεί να συνδεθεί στο λογαριασμό σας. εξετάζει επίσης την τοποθεσία και τον υπολογιστή από τον οποίο γίνεται η προσπάθεια. Εάν κάποιος φαίνεται ύποπτος (ας πούμε, μια συσκευή που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν), μπορεί να χρειαστεί κάτι περισσότερο από τον κωδικό πρόσβασης - αλλά μόνο αν έχετε ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας σε δύο βήματα.

Σε αυτή την περίπτωση, απαιτείται μια δεύτερη λεπτομέρεια για τη σύνδεση, είτε εισάγοντας έναν κωδικό που αποστέλλεται στο κινητό σας είτε απαντώντας σε ερωτήσεις ασφαλείας. (Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την τελευταία και να απαιτήσετε επαλήθευση μέσω κινητού τηλεφώνου.) Το Yahoo! Ο λογαριασμός αλληλογραφίας είναι τότε τόσο ασφαλής όσο ο κωδικός πρόσβασής σας και η πρόσβαση στο κινητό σας τηλέφωνο.

(Για ένα παρόμοιο βαθμό ασφάλειας, το Yahoo! Mail προσφέρει επίσης σύνδεση με το Access Key μέσω μιας εφαρμογής για κινητά).

Προστατέψτε το Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας με έλεγχο ταυτότητας σε 2 βήματα

Για να προσθέσετε ένα δεύτερο επίπεδο ελέγχου ταυτότητας για ύποπτες προσπάθειες σύνδεσης (από μια νέα χώρα, για παράδειγμα) στο Yahoo! Λογαριασμός ταχυδρομείου:

  1. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το όνομά σας ή το εικονίδιο στην κορυφή του Yahoo! Γραμμή πλοήγησης ταχυδρομείου .
  2. Επιλέξτε Πληροφορίες λογαριασμού από το μενού που εμφανίζεται.
  3. Εάν σας ζητηθεί:
    1. Πληκτρολογήστε το Yahoo! Κωδ .
    2. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση .
  4. Ακολουθήστε το σύνδεσμο "Ρύθμιση του δεύτερου συνδέσμου επαλήθευσης σύνδεσης" στην ενότητα Σύνδεση και ασφάλεια .
  5. Βεβαιωθείτε ότι Έλεγχος αυτού του κουμπιού για ενεργοποίηση της δεύτερης επαλήθευσης σύνδεσης είναι επιλεγμένο στο στοιχείο Προστατέψτε περαιτέρω το λογαριασμό σας .
  6. Εάν έχετε ήδη έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου συνδεδεμένο με το λογαριασμό σας:
    1. Κάντε κλικ στην επιλογή Χρήση τρέχοντος τηλεφώνου για να το χρησιμοποιήσετε για έλεγχο ταυτότητας σε δύο βήματα
    2. Ή, κάντε κλικ στην επιλογή Χρήση νέου τηλεφώνου για να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου.
      • Σημειώστε ότι η φόρμα στη σελίδα αυτή ενδέχεται να μην σας επιτρέψει να εισάγετε αριθμούς τηλεφώνου σε όλες τις χώρες στις οποίες το Yahoo! μπορεί να παραδώσει πραγματικά κωδικούς επαλήθευσης. (Μπορείτε να προσθέσετε αυτούς τους αριθμούς κινητής τηλεφωνίας στη σελίδα του λογαριασμού σας, δείτε παρακάτω.)
  7. Εάν δεν έχετε ρυθμίσει ακόμη έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου ή εάν επιλέξετε Χρήση νέου τηλεφώνου:
    1. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στη δεύτερη ρύθμιση επαλήθευσης σύνδεσης: Προσθέστε το κινητό τηλέφωνο.
    2. Κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη SMS .
  8. Πληκτρολογήστε τον κωδικό επαλήθευσης που ελήφθη στον αριθμό στο Εισάγετε τον κωδικό : ( ο κώδικας δεν διαχωρίζει πεζά-κεφαλαία).
  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Επαλήθευση κώδικα .
  2. Επιλέξτε Χρήση μόνο του αριθμού του κινητού μου τηλεφώνου για επαλήθευση στο πλαίσιο της δεύτερης επαλήθευσης σύνδεσης είναι ενεργοποιημένη για να απαιτείται η χρήση της επαλήθευσης μηνυμάτων κειμένου SMS ή Χρήση της ερώτησης ασφαλείας ή του αριθμού κινητού τηλεφώνου μου για επαλήθευση, ώστε να επιτρέπεται έλεγχος ταυτότητας σε δύο βήματα με κωδικό πρόσβασης και Ερώτηση Ασφαλείας.

Σημειώστε ότι η επαλήθευση σε δύο βήματα δεν θα ισχύει για το Yahoo! Η πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω POP , σε κινητές συσκευές ή IMAP . Για αυτούς, μπορείτε να δημιουργήσετε κωδικούς πρόσβασης για συγκεκριμένες εφαρμογές .

Προσθέστε έναν αριθμό κινητού που δεν αναγνωρίζεται στη φόρμα επαλήθευσης σε 2 βήματα

Για να ρυθμίσετε έναν νέο αριθμό κινητού τηλεφώνου για την ανάκτηση πρόσβασης στο Yahoo! Ταχυδρομείο: