Μάθετε να χρησιμοποιείτε φίλτρα για να βλέπετε μόνο σημαντικά μηνύματα στο Yahoo Mail

Βρείτε γρήγορα ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τις επιλογές ταξινόμησης

Είναι πολύ εύκολο να γεμίσετε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με όλα τα μηνύματα που δεν θέλετε πραγματικά να δείτε τώρα, συμπεριλαμβανομένων των ενημερωτικών δελτίων, των ενημερώσεων των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των μηνυμάτων που έχετε ήδη διαβάσει κ.λπ.

Ευτυχώς, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσδιορίζει το Yahoo Mail ως "σημαντικά". Κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε είναι να ταξινομήσετε τα μηνύματα με ορισμένα κριτήρια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να βρείτε αυτά τα σημαντικά μηνύματα που πρέπει να δείτε τώρα χωρίς να κοσκινίζετε εκατοντάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για παράδειγμα, ίσως μόνο θέλετε να δείτε μη αναγνωσμένα μηνύματα και να αποκρύψετε αμέσως όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ήδη ανοίξει. Ή ίσως υπάρχει αυτό το ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα συνημμένο που πρέπει να βρείτε.

Πώς να βρείτε τα σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yahoo Mail

  1. Ανοίξτε το λογαριασμό σας στο Yahoo Mail.
  2. Εντοπίστε το αναπτυσσόμενο μενού Περισσότερες επιλογές προβολής στην επάνω δεξιά γωνία της περιοχής όπου εμφανίζονται τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - διαβάζει πιθανώς την επιλογή Ταξινόμηση κατά ημερομηνία .
  3. Ανοίξτε αυτό το μενού και επιλέξτε μια κατάλληλη ενέργεια:
    1. Ημερομηνία: Νεότερο στην κορυφή: Επιλέξτε αυτό για να εμφανίσετε τα πιο πρόσφατα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο επάνω μέρος της λίστας.
    2. Ημερομηνία: Παλιότερη στην κορυφή: Αν ψάχνετε για παλιά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή θέλετε να διαγράψετε παλιά μηνύματα που δεν μπορείτε πλέον να ανοίγετε, ταξινομήστε κατά ημερομηνία, ώστε πρώτα να εμφανίζονται τα παλιά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    3. Μη αναγνωσμένα μηνύματα: Αυτή η επιλογή ταξινόμησης σάς επιτρέπει να δείτε πρώτα όλα τα μη αναγνωσμένα μηνύματα , τα οποία ενδέχεται να περιλαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν έχετε ανοίξει ποτέ ή μηνύματα που έχετε επισημάνει ως μη αναγνωσμένα .
    4. Συνημμένα: Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για την ταξινόμηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αυτά που έχουν συνημμένα. Θα λάβετε μόνο τα συνημμένα αρχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην κορυφή της λίστας και όλα τα υπόλοιπα θα εμφανίζονται κάτω από τα συνημμένα.
    5. Με αστέρι: Εάν θέλετε να βλέπετε μηνύματα που έχετε ορίσει ως αστερίσκο μπροστά από άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιλέξτε αυτήν την επιλογή από το αναπτυσσόμενο μενού. Αυτά τα μηνύματα είναι πιθανότατα πολύ σημαντικά για εσάς δεδομένου ότι έχετε τα αστέρια.

Οι έξυπνες προβολές του Yahoo Mail

Το Yahoo Mail διαθέτει επίσης ένα ειδικό "Σημαντικό" φάκελο που χρησιμοποιεί ως μέρος της λειτουργίας "Smart Views". Αυτό που κάνει είναι να βάλει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θεωρεί σημαντικά, σε αυτό το ειδικό φίλτρο, ώστε να μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα μηνύματα.

Σημαντικά μηνύματα Yahoo Mail μπορεί να είναι αυτά που αφορούν ανθρώπους που έχετε στείλει με email περισσότερες από μία φορές ή μηνύματα από άτομα που βρίσκονται στη λίστα επαφών σας.

Μπορείτε να ανοίξετε τον σημαντικό φάκελο κάνοντας κλικ ή πατώντας Σημαντικό από την αριστερή πλευρά του Yahoo Mail. Αυτός ο φάκελος βρίσκεται μέσα σε μια άλλη ονομασία Έξυπνες προβολές , επομένως ίσως χρειαστεί να αναπτύξετε πρώτα αυτόν τον φάκελο.

Κάποιοι άλλοι φάκελοι έξυπνων προβολών που μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι περιλαμβάνουν τα Οικονομικά, Αγορές, Κοινωνικά και Ταξίδια , τα οποία ακολουθούν τον ίδιο κανόνα με τα "Σημαντικά" μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τις αγορές κ.λπ.